هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من تازه فهمیدم اونی ک لینک اپاراتو فرستاده بود تو چت لینک یکی از قسمتای شرلوک فرستاده بود . عالی شد خیلی درس میخوندم الان میخوام بشینم اینو دوباره ببینم
-
مامان بابای من هرگز بهم نمیگن برو درس بخون
ولی چند روزه همش دارن میگن برو با روزی چهار پنج ساعت شروع کن و بقیه دارن درس میخونن.....
کنکوری ۴۰۵ ام
هعی
با خودم میگم یکم دیگه استراحت کنم یا شروع کنم
البته چهار پنج ساعت اونقدرا هم زیاد نیست ولی خب دیگه نمیتونم کاملا بیکار باشمZaahra._.. در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی چند روزه همش دارن میگن برو با روزی چهار پنج ساعت شروع کن و بقیه دارن درس میخونن.....
کنکوری ۴۰۵ ام
هعی
البته چهار پنج ساعت اونقدرا هم زیاد نیست ولی خب دیگه نمیتونم کاملا بیکار باشمنه میخوام بهت استرس بدم نه بترسونمت
کلا قصد فشار گذاشتن و... ندارم
میدونمم درس خوندن چقد سخته میدونم چقد الان انسانیت مهم تره و...
من فرض میدارم توی یه شهر امن هستی
تابستون قبل از کنکور از اون چیزاست که هیچ وقت دیگه نخواهی داشتش...
خدایی نکرده اگر پشت کنکور بمونی تازه اول شهریور خیلی هنر کنن وسط مرداد نتایج میاد که ینی نصف تا دو ۶۵-۷۰ درصد از تابستون رفتهو خیلیییی میتونه کمکت کنه
دیدی کسایی که توی ۶ماه میخونن در میان و...
اره شده
ولی هم جامعه اماریشون انچنان نیست
هم فشار به شدت زیادی رو تحمل کردن
قدر تک تک روزای تابستونت رو بدون
و واقعا روزی ۴-۵ ساعتم بخونی عالیه... تا مهر برسونی به ۱۰ که تو مدارس تداوم داشته باشه نتیجش رو خودت میبینی و لمس میکنی -
_MILAD_ شخصیت جان واتسون اذیتم میکنه . یطوریه انگار گذاشتنش بنده خدا خنگ بنظر بیاد فقط واسه اینکه شرلوک بیشتر جلوه کنه . :((((((
Neoo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ شخصیت جان واتسون اذیتم میکنه . یطوریه انگار گذاشتنش بنده خدا خنگ بنظر بیاد فقط واسه اینکه شرلوک بیشتر جلوه کنه . :((((((
نه اتفاقا خوبه بعضی جاها اظهار نیاز شرلوک به جان واتسون رو میبینم خوشم میاد
-
-
-
بسه بسه بحث بسه حالم داره به هم میخوره
-
Zaahra._.. در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کنکوری ۴۰۵ ام
هعی
البته چهار پنج ساعت اونقدرا هم زیاد نیست ولی خب دیگه نمیتونم کاملا بیکار باشمنه میخوام بهت استرس بدم نه بترسونمت
کلا قصد فشار گذاشتن و... ندارم
میدونمم درس خوندن چقد سخته میدونم چقد الان انسانیت مهم تره و...
من فرض میدارم توی یه شهر امن هستی
تابستون قبل از کنکور از اون چیزاست که هیچ وقت دیگه نخواهی داشتش...
خدایی نکرده اگر پشت کنکور بمونی تازه اول شهریور خیلی هنر کنن وسط مرداد نتایج میاد که ینی نصف تا دو ۶۵-۷۰ درصد از تابستون رفتهو خیلیییی میتونه کمکت کنه
دیدی کسایی که توی ۶ماه میخونن در میان و...
اره شده
ولی هم جامعه اماریشون انچنان نیست
هم فشار به شدت زیادی رو تحمل کردن
قدر تک تک روزای تابستونت رو بدون
و واقعا روزی ۴-۵ ساعتم بخونی عالیه... تا مهر برسونی به ۱۰ که تو مدارس تداوم داشته باشه نتیجش رو خودت میبینی و لمس میکنیamir ahmadi
واقعا ممنونم از راهنماییتون🪻🤍
من توی تابستون قطعا میخونم و مدرسه مون هم قبل از این شرایط قرار بود از ۱۶ تیر یا ۱۰ تیر شروع بشه یعنی من دیگه حداکثر ۱۶ ام با روزی ۶_۷ ساعت شروع میکنم(انشاالله)
منظورم مامان بابام قبلشه میگن مثلاً از فردا روزی ۴ ساعت بخونم که بعدا ۱۶ ام برسونم به ۶ ساعت و آخر تابستون روی ۱۰ ساعت و این حول حوش باشه -
بسه بسه بحث بسه حالم داره به هم میخوره
Masoumeh.sh ببخشید فکر کنم زیاد حرف زدم
-
بچه ها از بابونــــه خبر دارین؟
چند روزیه نیستش -
@M.Shajarian سلام فرهاد خوبی
من ویس های که قول داده بودم گرفتم منتها تل کار نمیکنه
اگر ممکنه یک چت اینجا باز کن برات توضیح کامل بدم
همینجا هم مشکلی بود یا سوالی بپرس ازم جواب میدم -
-
Masoumeh.sh ببخشید فکر کنم زیاد حرف زدم
نه اصلا با اینجا نبودم من