هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اهورا الان عاطی و ابوالفضل هستن Infinitie. A Miss.Joker تایید کنید کذبه Infinitie. A واقعا من وقتی ویرایش تایمش تموم شد با خودم گفتم چم شده بود که تورو برا تایید تگ کردم  
- 
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ناجیِ پروکسیم خوابه 
 بسه دیگه، چرا بیدار نمیشی 0-0ftm  پروکسی میخوای؟ اره، رایتل یا وای فای بهت نمیدم  🫡 🫡هار هار هار 
 میدادی هم نمیخواستمهع کی بهت میداد اصن   برو نبینمت، دلقک    یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطی یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطیچقد دوست داشتم 
 چقد لذت بردم
 آخیش
 اصن ...
 آخیششش
 پست سال فروم...amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ناجیِ پروکسیم خوابه 
 بسه دیگه، چرا بیدار نمیشی 0-0ftm  پروکسی میخوای؟ اره، رایتل یا وای فای بهت نمیدم  🫡 🫡هار هار هار 
 میدادی هم نمیخواستمهع کی بهت میداد اصن   برو نبینمت، دلقک    یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطی یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطیچقد دوست داشتم 
 چقد لذت بردم
 آخیش
 اصن ...
 آخیششش
 پست سال فروم...قلب برادر  ️ ️ 
- 
وسط خوشو بشاتون اگه کسی اون تاپیک نتایج کنکور ۴۰۳ رو داره میشه لینک شو بده من بخونم یکم انگیزه بگیرم 🥲 _ Reza _ 
 سرچش کن
- 
وسط خوشو بشاتون اگه کسی اون تاپیک نتایج کنکور ۴۰۳ رو داره میشه لینک شو بده من بخونم یکم انگیزه بگیرم 🥲 
- 
وایییییی من اون نتی که برای دانلود فیلم گرفتم برای سیم کارت ۲ 
 ولی اون به پروکسییییی وصل نمیشهههههههههه
 اعصابم خوردهMasoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: وایییییی من اون نتی که برای دانلود فیلم گرفتم برای سیم کارت ۲ 
 اعصابم خورده   
- 
حتی اوپراتورت هم ضایعت میکنه 
- 
_ Reza _ ببین بچههایی که نتیجهشونو گذاشته بودن برو تو حسابشون و بعد برو قسمت دیدگاه با بیشترین اعتبار پیداش میکنی... 
- 
_ Reza _ 
 والا منم سزچ کردم پیدا نکردم 
- 
Infinitie. A 
 بی مزه
- 
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: وایییییی من اون نتی که برای دانلود فیلم گرفتم برای سیم کارت ۲ 
 اعصابم خورده   Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... 
- 
Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  توام برو به فاطی جونت بگو برو برو 
- 
Infinitie. A 
 من کلا با تو قهرم باهام حرف نزن
- 
Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... نقطه 
 مگه نیست؟
- 
Infinitie. A واقعا من وقتی ویرایش تایمش تموم شد با خودم گفتم چم شده بود که تورو برا تایید تگ کردم  نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A واقعا من وقتی ویرایش تایمش تموم شد با خودم گفتم چم شده بود که تورو برا تایید تگ کردم  بس که من حق گوام 
- 
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  توام برو به فاطی جونت بگو برو برو Infinitie. A نیازی نیست به فاطی جونم چیزی بگم... فاطی بدون گفتنم حواسش بهم هست... تلهپاتی قویای داریم  
- 
ایتا هم نصب نمیشه خو 
- 
Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... واقعا حرف ملت فاقد اهمیته   هرکی هرچی فکر میکنه تو ذهنش نگه نداره، بهم بگه تا منم از سوتفاهم خارجش کنم هرکی هرچی فکر میکنه تو ذهنش نگه نداره، بهم بگه تا منم از سوتفاهم خارجش کنم

|
 |

شعردانه
شعردانه