هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  توام برو به فاطی جونت بگو برو برو 
- 
Infinitie. A 
 من کلا با تو قهرم باهام حرف نزن
- 
Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... نقطه 
 مگه نیست؟
- 
Infinitie. A واقعا من وقتی ویرایش تایمش تموم شد با خودم گفتم چم شده بود که تورو برا تایید تگ کردم  نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A واقعا من وقتی ویرایش تایمش تموم شد با خودم گفتم چم شده بود که تورو برا تایید تگ کردم  بس که من حق گوام 
- 
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  توام برو به فاطی جونت بگو برو برو Infinitie. A نیازی نیست به فاطی جونم چیزی بگم... فاطی بدون گفتنم حواسش بهم هست... تلهپاتی قویای داریم  
- 
ایتا هم نصب نمیشه خو 
- 
Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A ابوالفضل زشته ملت فکر میکنن ندیدهای عقدهای چیزی هستی... واقعا حرف ملت فاقد اهمیته   هرکی هرچی فکر میکنه تو ذهنش نگه نداره، بهم بگه تا منم از سوتفاهم خارجش کنم هرکی هرچی فکر میکنه تو ذهنش نگه نداره، بهم بگه تا منم از سوتفاهم خارجش کنم
- 
Infinitie. A 
 من کلا با تو قهرم باهام حرف نزنlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A 
 من کلا با تو قهرم باهام حرف نزن    انی وی، من وصلم خواستم بدونی انی وی، من وصلم خواستم بدونی
- 
- 
Infinitie. A نیازی نیست به فاطی جونم چیزی بگم... فاطی بدون گفتنم حواسش بهم هست... تلهپاتی قویای داریم  نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A نیازی نیست به فاطی جونم چیزی بگم... فاطی بدون گفتنم حواسش بهم هست... تلهپاتی قویای داریم  اوهوع 
 میبینمت 
- 
اهورا والا همهچیز که برعلیه ماست... ولی درست میشه ایشالله نومیدی و سیاهی و سپیدی و این داستانا 
 همین که تو این وضعیت زندهای خودش یه آپشنه 
- 
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A واقعا من وقتی ویرایش تایمش تموم شد با خودم گفتم چم شده بود که تورو برا تایید تگ کردم  بس که من حق گوام Infinitie. A نکشیمون حقگو! 
- 
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A نیازی نیست به فاطی جونم چیزی بگم... فاطی بدون گفتنم حواسش بهم هست... تلهپاتی قویای داریم  اوهوع 
 میبینمت Infinitie. A ببین  

|
 |

شعردانه
شعردانه