هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
Infinitie. A غمانگیزتر وقتیه که حتی یکی پیدا شه تورو تحمل کنه ولی برای من نه... نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A غمانگیزتر وقتیه که حتی یکی پیدا شه تورو تحمل کنه ولی برای من نه... حقیقت تلخه 
- 
همش تقصیر خودته:)) 
- 
البته سریتا چون ماینوکسیدیل داره بعد اینکه قطع کردی دوباره میریزه 
 برا یان یهویی قطعش نکن مثلا هر روز میزدی ی روز درمیون دو روز درمیون و همینجور تدریجی کمش کن تا قطع کنی اونوقت نمیریزه
 Blue28lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: البته سریتا چون ماینوکسیدیل داره بعد اینکه قطع کردی دوباره میریزه 
 برا یان یهویی قطعش نکن مثلا هر روز میزدی ی روز درمیون دو روز درمیون و همینجور تدریجی کمش کن تا قطع کنی اونوقت نمیریزه
 Blue28ماینوکسیدیل رو هروقت قطع کنی علایم برمیگرده 
- 
همششش 
 تقصیر
 خودته
- 
اولین باریه دارم با این شدت و شکل رفتار میکنم 
- 
جایگاها فراموش شده میدونی:) 
- 
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: البته سریتا چون ماینوکسیدیل داره بعد اینکه قطع کردی دوباره میریزه 
 Blue28ماینوکسیدیل رو هروقت قطع کنی علایم برمیگرده Infinitie. A نه امتحان کردیم خودمون یواش یواش قطع کردنی ریزش نمیده 
 نمیدونم چرا
- 
Infinitie. A نه امتحان کردیم خودمون یواش یواش قطع کردنی ریزش نمیده 
 نمیدونم چراlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A نه امتحان کردیم خودمون یواش یواش قطع کردنی ریزش نمیده 
 نمیدونم چرا:| 
 من هم اینو از دکتر داروخونه شنیدم
 هم تو تکست خوندم
 تو کارآزمایی بالینی، که میرن آزمایش میکنن رو ملت، اثر ماینوکسیدیل، هر درصدی که باشه، برمیگرده
 دیگه نمیدونم چطوره برا شماها
- 
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A نه امتحان کردیم خودمون یواش یواش قطع کردنی ریزش نمیده 
 نمیدونم چرا:| 
 من هم اینو از دکتر داروخونه شنیدم
 هم تو تکست خوندم
 تو کارآزمایی بالینی، که میرن آزمایش میکنن رو ملت، اثر ماینوکسیدیل، هر درصدی که باشه، برمیگرده
 دیگه نمیدونم چطوره برا شماهاInfinitie. A 
 اره منم خوندم بعدش برمیگرده ولی برا دوستم اینجوری ریزش نداد
- 
Masoumeh.sh Infinitie. A رنگش یاسیه دعوا نکنید، بنفش کمرنگ نقطه خب اون نمیفهمه 
- 
Masoumeh.sh اینام وصل نمیشه، مرررسییی 🥲 خوشبحالت 🥲 Maaah عزیزمم انشالله درست شه وصل شه🥲  ️ ️
- 
Masoumeh.sh ما پسرا با ارفاق همشو بنفش میدونیم دعوا نکنید دنیا دو روزه   _ Reza _ میدونم    ️ ️ 
- 
چون تلگرامم وصله نقش کفتر نامه بر و دارم 
- 
Blue28 منم دارم 
 از ی آرایشگری شنیدم گفت روغن کرچک خیلی سریع اثر میذارهتقویت مژه ابرو لانبنا هم خوبه اگر مرتب استفاده کنی 
- 
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A غمانگیزتر وقتیه که حتی یکی پیدا شه تورو تحمل کنه ولی برای من نه... حقیقت تلخه Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A غمانگیزتر وقتیه که حتی یکی پیدا شه تورو تحمل کنه ولی برای من نه... حقیقت تلخه حقیقت ناامیدکنندهس ابوالفضل  

|
 |

شعردانه
شعردانه