هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah من که منکر خوب بودن پرستاری نبودم فقط نمیخواستم حسرت پزشکی تو دلم بمونه :))
اتفاقا جایگاه بالایی دارن ولی متاسفانه تو کشور ما اونقدری بهشون بها ندادن ینی در اصل پزشکاهم همینطورن اما پرستارا واقعن با سوادن و مهم تر از همه چیز به قول ما لرا دس سلاط دارن ( معادل فارسیش نمیدونم ولی ینی کارشون عملی تره ) امیدوارم بیشتر از همیشه بهشون اهمیت بدن -
officer k این ازمون لیسانس به پزشکیام خوبه
استادمون گفت آزمون دادم عادلانهتر بوده کارنامهشم نشون داد با یه اختلاف جزئی قبول نشده
بعد ارشد داده ویژه تهران خونده دیگه -
بابو من ی ترم تابستون برداشتم
واحدی ۱/۳۰۰
زووورم اومده
صدبار خداروشکر کردم روزانم
ولی خب مدرکتون ازاده خوبیش اینه
ما دیگه پولم بدیم مدرکمون برا مهاجرت ازاد نمیشه🥲 -
_ Reza _ آرههه هنوز ترم دو نرفتی کارآموزی، اصلن چند هزار برابر وایب بهتری میده نسبت به پراتیک
-
استادمون گفت آزمون دادم عادلانهتر بوده کارنامهشم نشون داد با یه اختلاف جزئی قبول نشده
Maaah من که منکر خوب بودن پرستاری نبودم فقط نمیخواستم حسرت پزشکی تو دلم بمونه :))
اتفاقا جایگاه بالایی دارن ولی متاسفانه تو کشور ما اونقدری بهشون بها ندادن ینی در اصل پزشکاهم همینطورن اما پرستارا واقعن با سوادن و مهم تر از همه چیز به قول ما لرا دس سلاط دارن ( معادل فارسیش نمیدونم ولی ینی کارشون عملی تره ) امیدوارم بیشتر از همیشه بهشون اهمیت بدن_ Reza _ آرههه بابا شوخی میکنم
اتفاقا خوبم کردیا، حسرت خیلی بده هی میگی کاش امتحان میکردم شانسمو -
Maaah
اون اسکراب آبی برای جراحه فک کنم
یه بار با دوستام بیرون بودیم توی یه مغازه رو به رو بیمارستان یه دختر ریزه میزه از این اسکرابا پوشیده بود
من تو صبح خوابم نبرد تا صبح ستاره میچیدم -
officer k من برای ارشد گرایش سالمنده علاقهم
اورژانسم دوست دارمااا خیلییییی ولی ۲ سال سابقه میخواد. نمیتونم بمونم مستقیم از کارشناسی میخوام ارشد بخونم