هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
️
دیگه شیمی هست و خطر سرطان
بعد جالبیش اینه اکثرا بچها بالاتر ما موهاشون کم شده
نمی دونم شایدم ژنتیکی این طور بودن که دیدمشونیا خدا نگو.. لفظشو نیار اتفاق میفته من جدیدا به قانون جذب و اینا خیلی اعتقاد پیدا کردم
ولی چیزی که بهش رسیدم خیلییی شیمی ها ریلکس و اروم اند چه دانشجو ها دکتر ها چه استادید خیلی بالاترمون (اینو در مقایسه با استاد ها بخش ها دیگه میگم ریاضی ها و مهندسی ها و..)
مثلا
انگار نه انگار طرف دانشمند بود رفتم ازش سوال بپرسم خیلی اروم با حوصله به حرف هام گوش می داد و جوابم می داد یا استاد ها آزمایشگاه مون اونا مراحل توضیح می دادن برامون رلیکس می نشستن حرف می زدن باهم یا بعضا استاد اصلی مون می رفت دفتر آزمایشگاهکاری نداشت ما چ می کنیم
حتی کارگاه کرم سازی یا مایع ظرف شوییی هم شرکت کردم خانم دکتر یعنی اون استاد فقط مواد نوشت روتخت و توضیح داد و گفت کار می سپارم به خودتون شروع کنید
بعدم با بقیه استادا و داشنجو ها دکتر گرم تعریف شدنکارگاه کرم سازی پشمام
جدا رشته خفنیهبعد واقعا خیلی سنگین نن درسا و هرچی بریم جلو تر آزمایشگاه و.. ما اولا خیلی جوش می زدیم خیلی اذیت می شدیم
اینا رو دیدم انقدر اروم دیگه منم گفت هرچی راحت تر بگیریم بهتر واقعا م بهتر جواب داد درسته مهم بود و سخت اما دیدم ریلکس و اروم باید رفت تو دل کاراوهومم
البته تو هنوزم جای کار داری با مساله خوابگاه
البته قطعا اونا هم خیلی اذیت میکنن
کلا هم اتاقیای بد داشتن فاجعهست...نمی دونم چطور بگم دیدی میگن طرف بیخیال عالم و ادمه؟! اینا تو درس ها بهمون خیلی سخت می گرن ها ولی همیشه اروم دنیا اب ببر هم مهم نیست انگار براشون
شایدم از تجربه ها زیادشون فهمیدن زیاد نباید سخت گرفت.عالی..
دقیقا درست میگیببخشید پر حرفی کردم
این چه حرفیه کمم گفتی.. خیلی رشته شیرینی داری و اینکه دوسش داری شیرین ترش هم میکنه
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
️
دیگه شیمی هست و خطر سرطان
بعد جالبیش اینه اکثرا بچها بالاتر ما موهاشون کم شده
نمی دونم شایدم ژنتیکی این طور بودن که دیدمشونیا خدا نگو.. لفظشو نیار اتفاق میفته من جدیدا به قانون جذب و اینا خیلی اعتقاد پیدا کردم
راست میگی خودمم تا حدودی دیدم ولی گفتم خب خطرش هست ولی محافظت می کنیم چی نمیشه ان شاء الله
️
ولی چیزی که بهش رسیدم خیلییی شیمی ها ریلکس و اروم اند چه دانشجو ها دکتر ها چه استادید خیلی بالاترمون (اینو در مقایسه با استاد ها بخش ها دیگه میگم ریاضی ها و مهندسی ها و..)
مثلا
انگار نه انگار طرف دانشمند بود رفتم ازش سوال بپرسم خیلی اروم با حوصله به حرف هام گوش می داد و جوابم می داد یا استاد ها آزمایشگاه مون اونا مراحل توضیح می دادن برامون رلیکس می نشستن حرف می زدن باهم یا بعضا استاد اصلی مون می رفت دفتر آزمایشگاهکاری نداشت ما چ می کنیم
حتی کارگاه کرم سازی یا مایع ظرف شوییی هم شرکت کردم خانم دکتر یعنی اون استاد فقط مواد نوشت روتخت و توضیح داد و گفت کار می سپارم به خودتون شروع کنید
بعدم با بقیه استادا و داشنجو ها دکتر گرم تعریف شدنکارگاه کرم سازی پشمام
جدا رشته خفنیه
️🩵🩵 قربونت
بعد واقعا خیلی سنگین نن درسا و هرچی بریم جلو تر آزمایشگاه و.. ما اولا خیلی جوش می زدیم خیلی اذیت می شدیم
اینا رو دیدم انقدر اروم دیگه منم گفت هرچی راحت تر بگیریم بهتر واقعا م بهتر جواب داد درسته مهم بود و سخت اما دیدم ریلکس و اروم باید رفت تو دل کاراوهومم
البته تو هنوزم جای کار داری با مساله خوابگاه
البته قطعا اونا هم خیلی اذیت میکنن
کلا هم اتاقیای بد داشتن فاجعهست...
واقعاااان شاء الله ترم بعد با هم اتاقی ها خوب
نمی دونم چطور بگم دیدی میگن طرف بیخیال عالم و ادمه؟! اینا تو درس ها بهمون خیلی سخت می گرن ها ولی همیشه اروم دنیا اب ببر هم مهم نیست انگار براشون
شایدم از تجربه ها زیادشون فهمیدن زیاد نباید سخت گرفت.عالی..
دقیقا درست میگی
️
ببخشید پر حرفی کردم
این چه حرفیه کمم گفتی.. خیلی رشته شیرینی داری و اینکه دوسش داری شیرین ترش هم میکنه
قربونت عزیزم لطف داری🩵 ان شاء الله بیمارستان نمازی شیراز جراحی می کنی پخش زنده ازون خفن ها مطمئنم بخوای میشه
️
-
@M.Shajarian در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تنها کسی که تو انجمن اصلا بهش نمیاد عاشق بشه فرزامه
دقیقااا
-
f.nalist چونکه وایبی که ازت میگیرم اینطوریه
خدایی نمیخوره -
بگو نباشم کی میاد جای من؟
رفتی تو کوله پر کردی یه حال بد
حالا صبا درگیر شبا یاد قبل
هرکی که مارو کنار هم دید.... -
S.daniyal hosseiny عاشق شده، باید دو تا کفتر عاشق رو به هم برسونی.
Comrade
خب دقیقا چه کمکی از ما برمیاد؟ -
Comrade
خب دقیقا چه کمکی از ما برمیاد؟ -
-
S.daniyal hosseiny یکی بهش مشاوره ازدواج بده شاید تونست به عشقش برسه، شما اینجا از هممون باتجربه تری
.
f.nalist فرزام فرار نکن.