هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
البته این آمریکایی ها هم همیشه از صبر دیگران زیاد سو استفاده میکنن. به جنگ سرد نگاه کنید. همیشه آمریکایی ها دنیا رو اول کشوندن به مرز جنگ هسته ای. کاری هم نمیشه کرد، فقط باید پذیرفت. تو اینجور چیزا بخوای لجبازی کنی جهان فردا رو نمیبینه. توی این قضیه ایران هم من بعید نمیدونم نیروی هواییش رو ورود بده.
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته این آمریکایی ها هم همیشه از صبر دیگران زیاد سو استفاده میکنن. به جنگ سرد نگاه کنید. همیشه آمریکایی ها دنیا رو اول کشوندن به مرز جنگ هسته ای. کاری هم نمیشه کرد، فقط باید پذیرفت. تو اینجور چیزا بخوای لجبازی کنی جهان فردا رو نمیبینه. توی این قضیه ایران هم من بعید نمیدونم نیروی هواییش رو ورود بده.
الانم همینه، سر این جا هم باز جهان مجبوره مثل همیشه گذشت کنه، این بار ما قربانی شدیم.
-
اون موهای زردتو دوست دارم یکی یکی بکنم
کاش برکنار بشی
دروغگو قمار باز -
moBn
چرا تو بله هست -
JuDi
من تا اخرشو ندیدم فعلا فصل یک ام ولی دیدم نوشته چون خشونت زیادی داشته کنسل شده
واقعا؟کیا میمیرن؟
این دکتر لکتره همه رو میکشه؟ -
سلام بچه ها
عذرخواهی می کنیم که یک روز آلاخونه نتونست سرویس دهی داشته باشه و همراه شما عزیزان باشیم
به خاطر آپدیت خودکار آلاخونه بود
حواسمون نبود غیرفعالش کنیم چون چندتا از پکیج هامون خارجی بود اینترنت هم قطع شده بود
کلا همه چی خراب شده بود بعد هم که وصل شد سرعت ارتباط سرورمون با سرور خارجی خیلی خیلی کم بود در نتیجه خیلی طول کشید بالا بیاددانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Comrade سینا اگه تا ۴۸ ساعت آینده گیم نزنه به اولین ارتشی که درحال جنگه میپیونده تا دچار جنون نشه