هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا فاز یکی بچه ها رو نمیفهمیمم
پیام داده کاش مجازی امتحان بدیم
د اخه ول کن وقتی دانشگاه امتحان نمی خواد فعلا بگیره خوشت میاد درس بخونی؟!
بعدم هرکس یک جای ه خیلی از بچه ها شهرشون درگیر مستقیم با جنگ بعد این میون نگران امتحاناییییمی خوای درس بخونی برو بخون چی کار بقیه داری
بعدم میاد به من پیام میده درسته درس می خونم ولی هر نکته جای و مکانی دارد تو نشستی این همه خوندی برای امتحان ولی من نه برعکس تو دارم ترم بعدی مو می خونم
درس الان بخونم چیزی رو که بخوام یادبگیریم یا تسلط پیدا کنم می خونم نه برای نمره و امتحان پس با من درباره امتحان و درس حرف نزننننن️
️
️
️
️
ملت انگا هنو نفهمیدن تو چ وضعي هستیم منتظرن امتحان بدن
بیشی تا بگیرن
-
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia تو سفارش میخوای اخه؟
️
ینیی چیی ینی نمیتونم مهندسناظم باشم؟اینطور که مشخصه اره🥺
نه دیگه یدونهیا لیبل ناظم یا مهندس
-
JuDi به نظرم این قضیه استفاده صلح آمیز چرته، بیشترشون این وسطا به سمت چیزای نظامی حرکت کردن. اگر بحث استفاده صلح آمیزه پول بدن آمریکایی ها و روس ها براشون بسازن، همین الان هم توی ایران فکر کنم دو تا ساختن. تا جایی هم که من میدونم هزینه تحقیقات چندین برابر پول اضافه ای هست که باید به اینا بدی.
-
-
jahad_121 دانشجوی خرخونِ خودخواه به روایت متن:
بدم میاد از آدمایی که این شکلی ان و فقط خودشونو میبیننNarges_ واقعااا
(بچه بازی ها چیه دیگه
همه فهمیدم تو درس خونی)
می دونی خوندن زورشون گرفتن الان امتحان ندن یک درصد خودشون جای بقیه نمی زارند
همین دیشب ازشون حالشون تو گروه پرسیدم(یکی گروه هامون بسته است همه نمی تونن پیام بدن فقط برای جزوه ها و.. ایناست)
یکشون بنده خدا که دیس لایک زده بود روپیامم
ازشون پرسیدم گفتن
اقوام نزدیک شون شهید شدنحالا این فرد با تویی که نشستی تو خونت داری می خونی وضعیتش یکیه که میای می گی کاش امتحان ها آنلاین بشه!
-
هویججج اگر منظورت قصدشه که به نظرم همینه. الان ترامپ از داخل خیلی تحت فشاره. این وسط اگر همینجا بتونه تمومش کنه خیلی به نفع ترامپ میشه. نظر من روی اینه که میزاره ایران یکی دو تا از این پایگاهاش رو بزنه تا رسانه های ایران یکم آروم بشن، تهش هم تمومش کنه.
-
نقطه من با این پروکسی چند ساعته که وصلم.
-
-
-
هویججج اگر منظورت قصدشه که به نظرم همینه. الان ترامپ از داخل خیلی تحت فشاره. این وسط اگر همینجا بتونه تمومش کنه خیلی به نفع ترامپ میشه. نظر من روی اینه که میزاره ایران یکی دو تا از این پایگاهاش رو بزنه تا رسانه های ایران یکم آروم بشن، تهش هم تمومش کنه.