هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مرکز تهرانم خبریه؟
یا فقط همون محدوده شمال و غربو زدن -
الان نیاز دارم یه گوشت خوار باشم که با یه گیاهخوار داره بحث میکنه نه اینکه تو ایران باشم که کل دنیا دارن باهاش جنگ میکنن
️
-
مرکز تهرانم خبریه؟
یا فقط همون محدوده شمال و غربو زدنMiss.Joker
من شنیدم چند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانه -
Miss.Joker
من شنیدم چند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانهاونوقت خیلی یهودی زیاده داره ها
️
-
الان نیاز دارم یه گوشت خوار باشم که با یه گیاهخوار داره بحث میکنه نه اینکه تو ایران باشم که کل دنیا دارن باهاش جنگ میکنن
️
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
️
*وقتی وی چند لحظه پیش موقع ناهار داشت تو ذهنش با یه گیاهخوار دعوا میکرد که گوش خوردن کار درستیه
-
Miss.Joker
من شنیدم چند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانه@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker
من شنیدم کند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانههومم، نه امروزو میگم
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
️
*وقتی وی چند لحظه پیش موقع ناهار داشت تو ذهنش با یه گیاهخوار دعوا میکرد که گوش خوردن کار درستیه
Michael Vey
من یه بار با یه پسر هندی دعوام شد
فکر کنم یه لر با یه هندو دوست بشه -
@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker
من شنیدم کند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانههومم، نه امروزو میگم
Miss.Joker
امروز رو خبر ندارم -
Miss.Joker
امروز رو خبر ندارم -
بجا دانشگاه شهید بهشتی زندان بغلشو زدن
-
@Koooousar
اوین -
چرا اینقدر گرمهههه؟
فردا بیشترین دما ۴۵ درجه اس؟
شوخی میکنی؟؟؟ -
@Koooousar
اوین@هویججج آره
-
mr.vinyzo
چند دانشگاه در ایران رشته فیزیک هستهای یا گرایشهای مرتبط با آن را ارائه میدهند. دانشگاههای برتر در این زمینه عبارتند از: دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه تبریز و دانشگاه یزد. همچنین، برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز این رشته را در مقطع کارشناسی ارائه میدهند، از جمله دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و دانشگاه آزاد نجفآباد.
علاوه بر این، برخی از دانشگاهها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، مهندسی هستهای را ارائه میدهند. این دانشگاهها شامل دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هستند.
بنابراین، اگر به دنبال تحصیل در رشته فیزیک هستهای هستید، میتوانید این دانشگاهها را در نظر بگیرید. -
اینجا اینقدر گرمه جنوب چند درجه اس؟
-
اینجا بارونه