هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دیروز دوستم داشت توضیح میداد اگه دیدی موشک بهت نزدیک شد دهنت رو کامل باز کن تا پرده گوشت پاره نشه
️
-
هویججج این قضیه دهن باز واقعا جواب میده؟
البته من تا الان نشنیدم کسی پرده گوشش رو توی جنگ از دست بده. ولی شاید از آسیب به گوش جلوگیری کنه. -
مرکز تهرانم خبریه؟
یا فقط همون محدوده شمال و غربو زدن -
الان نیاز دارم یه گوشت خوار باشم که با یه گیاهخوار داره بحث میکنه نه اینکه تو ایران باشم که کل دنیا دارن باهاش جنگ میکنن
️
-
مرکز تهرانم خبریه؟
یا فقط همون محدوده شمال و غربو زدنMiss.Joker
من شنیدم چند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانه -
Miss.Joker
من شنیدم چند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانه -
الان نیاز دارم یه گوشت خوار باشم که با یه گیاهخوار داره بحث میکنه نه اینکه تو ایران باشم که کل دنیا دارن باهاش جنگ میکنن
️
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
️
*وقتی وی چند لحظه پیش موقع ناهار داشت تو ذهنش با یه گیاهخوار دعوا میکرد که گوش خوردن کار درستیه
-
Miss.Joker
من شنیدم چند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانههویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker
من شنیدم کند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانههومم، نه امروزو میگم
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
️
*وقتی وی چند لحظه پیش موقع ناهار داشت تو ذهنش با یه گیاهخوار دعوا میکرد که گوش خوردن کار درستیه
Michael Vey
من یه بار با یه پسر هندی دعوام شد
فکر کنم یه لر با یه هندو دوست بشه -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker
من شنیدم کند روز پیش نزدیک یوسف اباد رو هم زده بودن مرکز تهرانههومم، نه امروزو میگم
Miss.Joker
امروز رو خبر ندارم -
Miss.Joker
امروز رو خبر ندارم