هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248
خود داریوش یعنی بههمریختگیS.daniyal hosseiny
من با آهنگاش آرامش میگیرم
یه میکس 50 دقیقه ای ازش دارن شاید اینو بالای چهل بار تا ته گوش دادم -
دندون درد و فقط این وسط کم داشتم که اونم شد
-
kosari
خیلی داستان و ماجرا و حرف زدن داره. به این یکی دو بار نیست... به هر حال امیدوارم که اوضاعت برگرده به شرایطی که مطلوبت باشه -
ولی تو چقدر میتونی خوب باشی که هیچجوره نتونستم مثل تو دوسش داشته باشم.
-
نه مادیات، نه محبتاش، نه توجهش. هیچکدوم مثل تو دوستداشتنی نبود.
-
دنبال کسی نگردین هیچوقت مجبور نکنید
چیزیقسمت باشه خودش پیدات میکنه
-
نمیگم تلاش نکنید تلاش کنید تا حسرت نمونه
واسه هرچی واسه هرکی
ولی اصرار نکنید هیچوقت -
اگر منظورت قصدشه که به نظرم همینه. الان ترامپ از داخل خیلی تحت فشاره. این وسط اگر همینجا بتونه تمومش کنه خیلی به نفع ترامپ میشه. نظر من روی اینه که میزاره ایران یکی دو تا از این پایگاهاش رو بزنه تا رسانه های ایران یکم آروم بشن، تهش هم تمومش کنهآمریکا هم که موضعش مشخصه، به هدفش رسیده الان میخواد قهرمانانه همینجا تموم بشه. فقط نمیدونم این چینیا قصدشون چیه
تحلیل Comrade
ترامپ چند روز بعد:
جدی عجب تحلیلی کردی -
نبودن برای کسی که همیشه بوده سخت و نشدنیه
ولی خب بودن همچین کسی هم دیگه با نبودش فرقی نداره یعنی اصلا حس نمیشه انگار باید گاهی نباشی تا حضورت حس بشه -
اگر منظورت قصدشه که به نظرم همینه. الان ترامپ از داخل خیلی تحت فشاره. این وسط اگر همینجا بتونه تمومش کنه خیلی به نفع ترامپ میشه. نظر من روی اینه که میزاره ایران یکی دو تا از این پایگاهاش رو بزنه تا رسانه های ایران یکم آروم بشن، تهش هم تمومش کنهآمریکا هم که موضعش مشخصه، به هدفش رسیده الان میخواد قهرمانانه همینجا تموم بشه. فقط نمیدونم این چینیا قصدشون چیه
تحلیل Comrade
ترامپ چند روز بعد:
جدی عجب تحلیلی کردی -
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
-
"من داد میزنم که صدام بین هیاهوی جماعت به گوشت برسه ولی تو فریاد میکشی تا صدای منو نشنوی"