هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اهورا در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه نه دیگه دیر اومدی
مشکلی نیست
بذار براش باهم دیگه گوش بدید🫠
حالا البته اگه اصلا آنلاین بشی دیگه
-
اگر جنگی نتیجهاش خوشبختی تمام دنیا هم باشد، باز هم به جاری شدن یک قطره اشک بر روی گونههای یک کودک بیگناه نمیارزد:)
-
هویججج
ببین من خیلی نمی دونم چجوری باید باشه
ولی صبح که نگاه کردم چیزی جز توییت ترامپ برا آتش بس ندیدم که از رو همون اومده بودن خبرگزاریا اینا اعلام کرده بودن... مگه نباید دو طرف صحبت کنن شرط و شروط اینا بذارن بعد باز دو طرف قبول کنن که بنا به چه شرایطی و تا چه مدت آتش بس باشه بینشون؟ -
_ Reza _ ای بابا
-
-
-
هویججج
ولی صبح که نگاه کردم چیزی جز توییت ترامپ برا آتش بس ندیدم که از رو همون اومده بودن خبرگزاریا اینا اعلام کرده بودن... مگه نباید دو طرف صحبت کنن شرط و شروط اینا بذارن بعد باز دو طرف قبول کنن که بنا به چه شرایطی و تا چه مدت آتش بس باشه بینشون؟ -
هویججج
ولی صبح که نگاه کردم چیزی جز توییت ترامپ برا آتش بس ندیدم که از رو همون اومده بودن خبرگزاریا اینا اعلام کرده بودن... مگه نباید دو طرف صحبت کنن شرط و شروط اینا بذارن بعد باز دو طرف قبول کنن که بنا به چه شرایطی و تا چه مدت آتش بس باشه بینشون؟نمی گم بده هااا
نه خب چی بهتر از این که صلح کنن
حرفم اینه نباید رسمی تر از این حرفا باشه تا اینکه مادر عروس بیاد یه چیزی بپرونه؟
حالا ما این همه سرمون کلاه رفته... مثل آتش بسش با لبنان نشه دوباره بزنه بعد ما نتونیم چیزی بگیم؟ یا مثلا زمان بخره که تجدید نیرو کنه بعد دوباره بزنه باز دوباره صلحه بره تو پاچمون؟اه خیلی بده ای کاش زودتر تموم شه همه چی تا بدتر نشده
-
مشکل موشک هایی هست که بعد از تایم آتش بس به آسمان اسرائیل رسیدن، ایران نباید آتش بس رو نقض میکرد. امیدوارم کوتاه بیان و باز حمله نکنن.
Comrade عه قبل پرتاب ایرانم تایید کرده بود؟
-
این وسط منی که دوره شیمی میخوام و نتم وصل نمیشه چه گناهی کردم
-
Comrade انقدر سر این ضربه خوردم
-
هویججج اوو آهااا
-
_ Reza _ منم برای تابستون برنامه داشتم، نه تلگرامم درست حسابی میاد نه یوتیوب