هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج بحث سر تایمه. من کارای اسرائیل رو اصلا تایید نمیکنم، ولی قبل از تایم آتش بس بود. انفجارایی که توی اسرائیل اتفاق افتادن بعد تایم بودن.
-
من امیدوارم هنوز...
به صلحی که پشت پرده اتفاق میافتد، در قلب جنگ، وسط معرکه... و ما یکی از همین روزها، درست همانجا که هیچکس حواسش نیست، از دل هیاهوی بسیار، به سکوت میرسیم... -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Comrade
خود اسرائیل تا صبح تهران رو نابود کردای واییی 💔
-
کاش ناشناخته می ماندند آدم هایی که فکر می کردیم بهترین اند!
آن هایی که رویِ معرفتشان حساب کرده بودیم.
کاش سر از کارشان در نمی آوردیم، آن رویِ سکه شان را نمی دیدیم، نقابشان را کنار نمی زدیم.
کاش تصوراتمان را، اعتمادمان را، آرامشمان را خراب نمی کردیم... -
هویججج بحث سر تایمه. من کارای اسرائیل رو اصلا تایید نمیکنم، ولی قبل از تایم آتش بس بود. انفجارایی که توی اسرائیل اتفاق افتادن بعد تایم بودن.
-
صدا و سیما تکذیب کرد
-
کاش ناشناخته می ماندند آدم هایی که فکر می کردیم بهترین اند!
آن هایی که رویِ معرفتشان حساب کرده بودیم.
کاش سر از کارشان در نمی آوردیم، آن رویِ سکه شان را نمی دیدیم، نقابشان را کنار نمی زدیم.
کاش تصوراتمان را، اعتمادمان را، آرامشمان را خراب نمی کردیم... -
Zaahra._.. برو یه ۱۶ بگیر بیا بیرون انقدرم خودتو اذیت نکن
ای کاش فقط یکی بود پارسال اینا رو به من میگفت
میدونم دخترا همیشه باید یه ۲۰ یا ۱۹ به بالای ناز تو کارنامشون باشه ولی اگه نهاییت اوکی بوده اینا رو برو هر جور میتونی بده ۱۵ هم بسه
حتی اگه ۱۴ هم مدرسه اذیت نمیکنه بگیرNarges_
به خدا خودمم به همین ۱۶ راضیم
ولی این معمله یه جوری امتحاناشو سخت میگیره که حد نداره
ترم یک همه افتضاح داده بودن و به عده ای که دوستشون داره ارفاق خیلییی زیاد کرده بود
مثلا من ۱۶.۲۵ بودم نمرمو ۱۶.۵ رد کرد ولی بقیه رو بهشون ۲ نمره و اینا ارفاق کرد🥲💔
مرسییی آره دیگه قرار نیست به خودم سخت بگیرم اینقدرا -
Zaahra._.. برو یه ۱۶ بگیر بیا بیرون انقدرم خودتو اذیت نکن
ای کاش فقط یکی بود پارسال اینا رو به من میگفت
میدونم دخترا همیشه باید یه ۲۰ یا ۱۹ به بالای ناز تو کارنامشون باشه ولی اگه نهاییت اوکی بوده اینا رو برو هر جور میتونی بده ۱۵ هم بسه
حتی اگه ۱۴ هم مدرسه اذیت نمیکنه بگیر -
Narges_
راس میگی حالا فوقش دوتا نمره بد توی کارنامم باشه چی میشه مگه؟
تهش که چی؟
نهاییا مهمن نه اینا
مرسی حرفات تاثیر گذار بودZaahra._.. البته این کمالگراییه طبیعیه
من کنکورم که تموم شد گفتم حالا خدایی معدل راهنمایی و دهم یازدهم مهم بود که بخاطر یه نمره گریه میکردم براشون؟ بعد گفتم نه، پس دانشگاه شل میکنم. الانم ول کن نیستم ولی کلا ذاتیه تو دخترا انگار 😂