هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
جدا بهم خوش میگذره
-
ای کاش بتونم عضو انجمن کتابخوانی کافه خانه سبز ما هم بشم
-
تقلید صدایی که من از کرمی میکنم
-
jahad_121
واو واقعا مرسیی
گفته در آنیون ها وقتی اختلاف نوترون و الکترون بیشتر از مقدار بار داده شده در سوال باشه نوترون از الکترون بیشتره
ولی اگه نباشه دو حالت داریم که یه بار نوترون بیشتره یه بار الکترون
نمیفهمم چرا🥲🥲Zaahra._..
🩵
برای اولی چون بار انیون نشان دهنده تعداد الکترون گرفته شده هستحالا زمانی که اختلاف کل الکترون ها با نوترون ها از این باره بیشتر باشه یعنی این تفاوت
از حتی تعداد الکترون گرفته شده اتم هم بیشتر شده باشه
این موقع یعنی نوترون ها بیشتر بوده
مثلا شما فرض کنید بار روی انیون منفی 2 هست
بعد اختلاف الکترون و N ها شده 3
اینجا متوجه می شیم که N منهای (p+2) شده 3
چون تعداد الکترون ها اتم که با پروتون برابره ولی داخل انیون هرچقدر بار گرفته (e) باشه باید به تعداد p اضافه کنیمحالا وقتی این اختلاف از تعداد بار روی انیون بیشتز باشه یعنی تعداد نوترون ها بیشتر از الکترون ها بوده
-
نیاز داشتم یجا بیان کنم که
به عنوان یک آدم میانگرا عرض میکنم ی درونگرای واقعی گوه برونگرا هارو نمیخوره و میره درونشو تو خلوتش بگراد اونی گوه برونگراهارو میخوره که میخواد ولی نمیتونه با محیط ارتباط بگیره اون ی درونگرا نیست بلکه ی برونگرای گوه خوره
و راجب این بگم که
من با اینکه تایپم هیچکدوم نیست و میانگرام هم میتونم برونگرا باشم هم درونگرا
ی حرفی هست درونگراها شاید بهترین نمرات بهترین دانشگاها باشن
اما برونگراها تو بهترین دانشگاه ها تدریس میکنن
در کل رو مخم بود باید یجا بیان میکردم اینو
جفت این تایپ های شخصیتی لازمن و نمیفهمم چرا جو جدید اینقدر داره به برونگراها عذاب وجدان میدهlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نیاز داشتم یجا بیان کنم که
به عنوان یک آدم میانگرا عرض میکنم ی درونگرای واقعی گوه برونگرا هارو نمیخوره و میره درونشو تو خلوتش بگراد اونی گوه برونگراهارو میخوره که میخواد ولی نمیتونه با محیط ارتباط بگیره اون ی درونگرا نیست بلکه ی برونگرای گوه خوره
و راجب این بگم که
من با اینکه تایپم هیچکدوم نیست و میانگرام هم میتونم برونگرا باشم هم درونگرا
ی حرفی هست درونگراها شاید بهترین نمرات بهترین دانشگاها باشن
اما برونگراها تو بهترین دانشگاه ها تدریس میکنن
در کل رو مخم بود باید یجا بیان میکردم اینو
جفت این تایپ های شخصیتی لازمن و نمیفهمم چرا جو جدید اینقدر داره به برونگراها عذاب وجدان میدهچقدر باحال میشی وقتی عصبی ای
-
Zaahra._..
🩵
برای اولی چون بار انیون نشان دهنده تعداد الکترون گرفته شده هستحالا زمانی که اختلاف کل الکترون ها با نوترون ها از این باره بیشتر باشه یعنی این تفاوت
از حتی تعداد الکترون گرفته شده اتم هم بیشتر شده باشه
این موقع یعنی نوترون ها بیشتر بوده
مثلا شما فرض کنید بار روی انیون منفی 2 هست
بعد اختلاف الکترون و N ها شده 3
اینجا متوجه می شیم که N منهای (p+2) شده 3
چون تعداد الکترون ها اتم که با پروتون برابره ولی داخل انیون هرچقدر بار گرفته (e) باشه باید به تعداد p اضافه کنیمحالا وقتی این اختلاف از تعداد بار روی انیون بیشتز باشه یعنی تعداد نوترون ها بیشتر از الکترون ها بوده
-
jahad_121
واو واقعا مرسیی
گفته در آنیون ها وقتی اختلاف نوترون و الکترون بیشتر از مقدار بار داده شده در سوال باشه نوترون از الکترون بیشتره
ولی اگه نباشه دو حالت داریم که یه بار نوترون بیشتره یه بار الکترون
نمیفهمم چرا🥲🥲Zaahra._..
برای دومی
وقتی این دفعه برعکس اختلاف شون
کمتر از بار گرفته شده باشهیعنی اینجا تعداد الکترون بیشتر بوده
مثلا n_e شده 1
ولی بار منفی 2 بودهاین فکر کنم تست هم ازش باشه داخل خیلی سبز دیده بودم نمونه اش
یکی دوتا مورد هست که باید بهشون دقت کرد که همیشه این طور نیست که نوترون بیشتر از الکترون باشه
درصورتی این طور میشه که اختلاف نوترون با الکترون ه از بار ه بیشتر باشه
زمانی که کمتر از بار شده یعنی ممکنه حتما n بیشتر نباشه
و الکترون بیشتر از نوترون باشه که در اون زمان باید باید e_n کنیماگر که سوال و تستی ازش بود بهتر می تونستم رو مثال براتون توضیح بدم چون دقیقا داخل تست ها ازش هست و میاییم حساب می کنیم متوجه می شیم که اشتباه ه
و از رو همونا اومدن این نکته ها رو در اوردن که اگر اختلاف از بار بیشتر شد N بیشتر اگر نشد نه
-
مــرا گـر دوستـی با او به دوزخ میبـرد شایـد
به نقد اندر بهشتست آن که یاری مهربان دارد -
Zaahra._..
برای دومی
وقتی این دفعه برعکس اختلاف شون
کمتر از بار گرفته شده باشهیعنی اینجا تعداد الکترون بیشتر بوده
مثلا n_e شده 1
ولی بار منفی 2 بودهاین فکر کنم تست هم ازش باشه داخل خیلی سبز دیده بودم نمونه اش
یکی دوتا مورد هست که باید بهشون دقت کرد که همیشه این طور نیست که نوترون بیشتر از الکترون باشه
درصورتی این طور میشه که اختلاف نوترون با الکترون ه از بار ه بیشتر باشه
زمانی که کمتر از بار شده یعنی ممکنه حتما n بیشتر نباشه
و الکترون بیشتر از نوترون باشه که در اون زمان باید باید e_n کنیماگر که سوال و تستی ازش بود بهتر می تونستم رو مثال براتون توضیح بدم چون دقیقا داخل تست ها ازش هست و میاییم حساب می کنیم متوجه می شیم که اشتباه ه
و از رو همونا اومدن این نکته ها رو در اوردن که اگر اختلاف از بار بیشتر شد N بیشتر اگر نشد نه