هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121
واو واقعا مرسیی
گفته در آنیون ها وقتی اختلاف نوترون و الکترون بیشتر از مقدار بار داده شده در سوال باشه نوترون از الکترون بیشتره
ولی اگه نباشه دو حالت داریم که یه بار نوترون بیشتره یه بار الکترون
نمیفهمم چرا🥲🥲Zaahra._..
برای دومی
وقتی این دفعه برعکس اختلاف شون
کمتر از بار گرفته شده باشهیعنی اینجا تعداد الکترون بیشتر بوده
مثلا n_e شده 1
ولی بار منفی 2 بودهاین فکر کنم تست هم ازش باشه داخل خیلی سبز دیده بودم نمونه اش
یکی دوتا مورد هست که باید بهشون دقت کرد که همیشه این طور نیست که نوترون بیشتر از الکترون باشه
درصورتی این طور میشه که اختلاف نوترون با الکترون ه از بار ه بیشتر باشه
زمانی که کمتر از بار شده یعنی ممکنه حتما n بیشتر نباشه
و الکترون بیشتر از نوترون باشه که در اون زمان باید باید e_n کنیماگر که سوال و تستی ازش بود بهتر می تونستم رو مثال براتون توضیح بدم چون دقیقا داخل تست ها ازش هست و میاییم حساب می کنیم متوجه می شیم که اشتباه ه
و از رو همونا اومدن این نکته ها رو در اوردن که اگر اختلاف از بار بیشتر شد N بیشتر اگر نشد نه
-
مــرا گـر دوستـی با او به دوزخ میبـرد شایـد
به نقد اندر بهشتست آن که یاری مهربان دارد -
Zaahra._..
برای دومی
وقتی این دفعه برعکس اختلاف شون
کمتر از بار گرفته شده باشهیعنی اینجا تعداد الکترون بیشتر بوده
مثلا n_e شده 1
ولی بار منفی 2 بودهاین فکر کنم تست هم ازش باشه داخل خیلی سبز دیده بودم نمونه اش
یکی دوتا مورد هست که باید بهشون دقت کرد که همیشه این طور نیست که نوترون بیشتر از الکترون باشه
درصورتی این طور میشه که اختلاف نوترون با الکترون ه از بار ه بیشتر باشه
زمانی که کمتر از بار شده یعنی ممکنه حتما n بیشتر نباشه
و الکترون بیشتر از نوترون باشه که در اون زمان باید باید e_n کنیماگر که سوال و تستی ازش بود بهتر می تونستم رو مثال براتون توضیح بدم چون دقیقا داخل تست ها ازش هست و میاییم حساب می کنیم متوجه می شیم که اشتباه ه
و از رو همونا اومدن این نکته ها رو در اوردن که اگر اختلاف از بار بیشتر شد N بیشتر اگر نشد نه
-
jahad_121
اهاااا وای فهمیدم مرسییی واقعا 🤍🤍🫂
همش از دیروز ذهنمو درگیر کرده بود
مورد دومیش چرا دو حالت میشه؟@Zaahra.. خواهش می کنم 🩵🩵
برای دومی فکر کنم این دو حالت به این خاطر که باید دقت کنیم به جرم اتمی جمع p, n
و خب( بار انیون+n (p کمتر از بار شده
از طرفی هم جمع پروتون و نوترون یک عدد ثابت ه
اگر بگیم نوترون بیشتر از الکترون هست و بعد اون عددی که بدست اوردم از اختلاف شون و تعداد نوترون ها با عدد جرمی نخوند یعنی اشتباه کردیم و الکترون ها بیشتر از n بودن
چون به هر حال این اختلاف از بار انیون کمتر بودهاما ممکنه اتم تعداد نوترون هاش حتی از بار گرفته هم بیشتر بوده ولی آنقدر نبوده که از بار انیون اختلاف الکترون و نوترون نمون بیشتر باشه
برای همین تو این حالت باید چک کنیم با جرم اتمی
ببینم درست در میاد یا نهببخشید یکم با نوشتن نمی تونم درست توضیح بدم ولی رو مثال و تست نمونه اش که بزنید قشنگ متوجه می شید که این زمان ها چرا نمیشه گفت حتما نوترون بیشتر از الکترون ه
-
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn من حذف قند رو گذاشتم کنار و دارم خودمو برای خوردن بستنی و کیک و پرخوری آماده میکنم
تففففففف
یعنی نمیذارن حتی یه نفس راحت بکشیم.moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn من حذف قند رو گذاشتم کنار و دارم خودمو برای خوردن بستنی و کیک و پرخوری آماده میکنم
تففففففف
یعنی نمیذارن حتی یه نفس راحت بکشیم.نه واقعا
نفس راحت به ما نمیاد -