هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi بلهه چند مورد درست است؟ -سلول های غده ی تیروئید برخلاف پاراتیروئید میتوانند در کمبود اکسیژن رسانی به معده نقش داشته باشند. -سلول های بافت پوششی روده برخلاف سلول های مُخل در گیرنده های چشایی به هنگام سرماخوردگی، برجستگی غشایی دارند. -در ادرار افراد دیابتی برخلاف مدفوع آن ها فقط کربوهیدرات های ساده یافت میشوند. -در صورت کم کاری غده ی پاراتیروئید میتوان اخلال در در رشد فولیکول در روز دهم را مشاهده کرد. 1)1 
 2)2
 3)3
 4)41)هردوشون میتونن 
 2)هردوشون برجستگی غشایی دارن
 3)درسته
 4)نمیتونه@dr-bernosi مرسی  
- 
Zahra M زهرا لپ تابم اب روغن قاطی کرده بیا و ببین      داره برامن عشوه میااد داره برامن عشوه میااد 
- 
Zahra M      وای خوشبحالشون بگو درو واکنن اومدم منم وای خوشبحالشون بگو درو واکنن اومدم منم       
- 
.............. 
- 
.............. 
- 
Zahra M      نه والا نه والا     منم مث لپ تابم شدم منم مث لپ تابم شدم نمیبینی نمیتونم بخوابم نمیبینی نمیتونم بخوابم            
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay فائزه حالت خوبه؟  نه والا تا جایی که من اطلاع دارم @soheil95s95 
 بالاخره تلافی کردی
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay فائزه حالت خوبه؟  نه والا تا جایی که من اطلاع دارم @soheil95s95    بنظرم برید بخوابید بنظرم برید بخوابید 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay فائزه حالت خوبه؟  نه والا تا جایی که من اطلاع دارم 
- 
- 
به بعضیا باید گفت 
 ی قلم،کاغذ میدم بهت
 روش خجالت بکش

- 
Zahra M :face_with_stuck-out_tongue:                  
- 
به بعضیا باید گفت 
 ی قلم،کاغذ میدم بهت
 روش خجالت بکش
  @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به بعضیا باید گفت 
 ی قلم،کاغذ میدم بهت
 روش خجالت بکش
  هر کی نده 
 هر کی نکشه
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به بعضیا باید گفت 
 ی قلم،کاغذ میدم بهت
 روش خجالت بکش
  هر کی نده 
 هر کی نکشه@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به بعضیا باید گفت 
 ی قلم،کاغذ میدم بهت
 روش خجالت بکش
  هر کی نده 
 هر کی نکشه       
- 
 عربی الان یهویی الان یهویی :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
- 
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به بعضیا باید گفت 
 ی قلم،کاغذ میدم بهت
 روش خجالت بکش
  هر کی نده 
 هر کی نکشه       Zahra M زهرایی من فدات بشم بیخی  
- 
جای بعضی ها خالی 

|
 |

شعردانه
شعردانه