هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه منظورت چیه . من و بابام از یه حوله صورت استفاده میکنیم . ازون موقع حس میکنم پوستم بهتر شده . شاید واقعا چیزی توی پوستشونه که نه جوش میزنه نه لک
@Neoo1927 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه منظورت چیه . من و بابام از یه حوله صورت استفاده میکنیم . ازون موقع حس میکنم پوستم بهتر شده . شاید واقعا چیزی توی پوستشونه که نه جوش میزنه نه لک
منظورم بهداشتی و اینا نبود...
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../: -
حس میکنم جدیدا خیلی فضول شدم
همه پست ها رو ریپلای میزنم 🥸 -
مواجه و برخورد و مدارا با بچهها از سختترین کارها ست
-
صدا پشت صدا
-
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../:نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../:جیغ عصبی پشت عصبی
منم از فروردین خمیددندونم تو خوابگاه تموم شد
بعد دوستم حدیث که هم اتاقیم هم بود، پیشنهاد داد چون ماههای آخره و نمیخوایم بار اضافی برگردونیم، از خمیر دندون اون استفاده کنیم تا هم من الکی هزینه نکنم و خم اون الکی چیزی برنگردونه...
حالا من هرشب از پایین اینو مرتب میاوردم بالا، اون میومد از وسط فشار میداد -_-
سو ... درکت میکنم واقعا رو مخههههه -
اینکه تو کلیپبردم چیزی جز پروکسی و کانفیگ نیست، نشون میده چه روزای سختین
-
چون سریال جدید شروع کردم و متفاوته برام