هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دلم واسه دیدن کسی که تاحالا ندیدمش عجیب تنگ شده !
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: والا من الان پیش دوستامم هرچی تیکه قشنگه نثارم کردن نیبینیشونم بهتره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂
تیکه های قشنگ!اره همش میگن اون لپ تابو جمع کن باماحرف بزن :/
یکی نیس بگه وای فای به این مفتی کجاباشماها حرف بزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دارم فیلم دانلود میکنم باوای فایشون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگه بسه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: غارتگربسه:face_with_tears_of_joy:واااای مث من
اگه وای فای باشه دیگه غذا هم نمیخورم فقط دانلود
بیچاره همراه اول تابستون یه باگ پیدا کرده بود ۳۷ گیگ تو یه هفته دانلود کردم😂@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نه اخه حرف که همش هست مهم وای فای جونمه :face_with_tears_of_joy: فداش بشم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
والا سرعت اینترنت مردم به این خوبی اونوقت من دیروز برای دیدن عربی سرمو کوبیدم به دیوار ازحرص :/
والا سرعت اینترنت مردم به این خوبی اونوقت من دیروز برای دیدن عربی سرمو کوبیدم به دیوار ازحرص :/
واقعا دیگه اگه سرعتش خوب بوده حق داشتی😐
-
واقعا دیگه اگه سرعتش خوب بوده حق داشتی😐
@soheil95s95 اره سرعت نتشون عالیه :/
میخوام بیشتر بیام خونه اینا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حالا خوبه میگن کجایی داری چی مینویسی میگم انجمن االا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگن اونجا کجاس:face_with_tears_of_joy: -
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گاهی یه مشکلی پیش میاد ولی هیچ کس نمی فهمه...
وباز هم قضاوت...
و حرف های ناتمام....دقیقا وباید میدونین چیکار کرد ولش کنین به امون خدا:smiling_face:
-
میخوام بیشتر بیام خونه اینا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حالا خوبه میگن کجایی داری چی مینویسی میگم انجمن االا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگن اونجا کجاس:face_with_tears_of_joy:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میخوام بیشتر بیام خونه اینا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حالا خوبه میگن کجایی داری چی مینویسی میگم انجمن االا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگن اونجا کجاس:face_with_tears_of_joy:یه صحبتی کن منم بیام پشت دیوارشون کارتون خواب بشم😁😂😂
-
میخوام بیشتر بیام خونه اینا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حالا خوبه میگن کجایی داری چی مینویسی میگم انجمن االا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگن اونجا کجاس:face_with_tears_of_joy:یه صحبتی کن منم بیام پشت دیوارشون کارتون خواب بشم😁😂😂
@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باشه حتما اینا فاصلشون ازما که ینی 2کوچه پایین تر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حیف ینی یکم دیگه تلاش میکردن هااااا الان خونه به یک بودیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
شده ایاکه هم فیلم دانلود کنید هم غیبت :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تازه وسط مهمونی سه نفره هم باشی
-
گاهی یه حرکت کوچیک تمام وجود یه آدمو نابود میکنه...
بدون اطلاع از وضع طرف مقابل...
چی میشه هممون خوب باشیمmahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چی میشه هممون خوب باشیمینی داری حرف دلمو میگی بقران :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نکن دوناه دالم
-
چی میشه هممون خوب باشیمmahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چی میشه هممون خوب باشیمیاد اون حرکتای سرباز تو شطرنج میفتم
یهو کیش و مات میکنه -
شده ایاکه هم فیلم دانلود کنید هم غیبت :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تازه وسط مهمونی سه نفره هم باشی
نه بابا شما اعجوبه اید😂😂😂
من خیلی بتونم دانلود کنم و یه چیزی گوش بدم -
نه بابا شما اعجوبه اید😂😂😂
من خیلی بتونم دانلود کنم و یه چیزی گوش بدم@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تازه عکس هم نشونم میدن این وسط ازم نظر میخوان :/
ینی الان دارم ازلپ تابم بیشتر فعالیت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
الان همه دارن اینجارو میخونن :/
سلام دارن خدمت همه بزرگواران :) -
@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تازه عکس هم نشونم میدن این وسط ازم نظر میخوان :/
ینی الان دارم ازلپ تابم بیشتر فعالیت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تازه عکس هم نشونم میدن این وسط ازم نظر میخوان :/
ینی الان دارم ازلپ تابم بیشتر فعالیت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:فک کنم cpu useage ات الان 99% باشه
-
ینی الان دارم ازلپ تابم بیشتر فعالیت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:فک کنم cpu useage ات الان 99% باشه
@soheil95s95 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
بشین جلو کولر درست میشه
یکم داغ کرده😂😂😂 -
بشین جلو کولر درست میشه
یکم داغ کرده😂😂😂@soheil95s95 :/ :/
حتما :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

گوشه ای ازهنرنمایی دوست عزیزم برای مهمونی امروز همین الان یهویی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:جاتون سبز