هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ریاضی حفظی واقعا دیگه نامردیه.
قبول دارم یه سری فرمول رو باید حفظ کنی (که البته بهتره با اثبات یاد بگیری) ولی اینکه بخوای توضیحات و اصطلاحات رو حفظ کنی واقعا آزار دهنده هست. پارسال توی فصل آمار و احتمال هم دقیقا همین حالت رو داشتیم. داده و آمار و اطلاعات و سازماندهی و این حرفا. هزار بار میخوندم و هر بار بیشتر از قبل توضیحات غیرمنطقی و سخت به نظر میرسید. -
آقا دانیال به عنوان کسی که داره فارغ تحصیل میشه تایید میکنید دوران دانشجویی بهترین دوران زندگیه ؟ نظرت چیه راجبش
-
mr.vinyzo
نه نه. نبین یعنی واقعا نبین. -
آقا دانیال به عنوان کسی که داره فارغ تحصیل میشه تایید میکنید دوران دانشجویی بهترین دوران زندگیه ؟ نظرت چیه راجبش
mahdi.ek
نه. -
mr.vinyzo
نگا کن، تو اگه میخوای ببینا. اون بنده خدا نبینه
من خودمم اگه میدونستم همچین خبریه نمیدیدم. -
-
S.daniyal hosseiny :))) کاشکی یکم راجبش میگفتی اگه حوصله داری
-
mr.vinyzo
نگا کن، تو اگه میخوای ببینا. اون بنده خدا نبینه
من خودمم اگه میدونستم همچین خبریه نمیدیدم.S.daniyal hosseiny ای کلک
پسرونست...
-
E.B.BUTTERFLY
دو احتماله
بدیش فقط اینه ازش تست اشتباه میدن
پارسال هم دادن نمیدونم امسال داشت یا نه -
بهترین روزای زندگی ادم جمعه صبحا وقتیه که زنت یه املت گذاشته میگه اقا .... بیا عزیزم صبحونه حاضره....
-
E.B.BUTTERFLY
دو احتماله
بدیش فقط اینه ازش تست اشتباه میدن
پارسال هم دادن نمیدونم امسال داشت یا نهیعنی چجوری؟
-
دو چی؟
احتمالا از یک میپره سه و چهارE.B.BUTTERFLY
دو در سطح کنکور واقعا بد و عجیبه چون احتمالا
ولی یک واقعا جالب و منطقی و ریاضیه️
-
Zaahra._.. کاری به سختی و راحتیش ندارم تست غلط میدن
-
mahdi.ek
من هنوز فارغ التحصیل نشدهم. شاید توی دورههای بعدی زندگیم نظرم با الآن فرق کنه.
ولی لزوما اینجور جملات رو مفید و پیشبرنده نمیبینم.
چونکه به زور میخوان به آدم بگن وای توی لحظه زندگی کن فلان کن لذت ببر، فکر نکن زندگی بده. بعد علاوه بر اینکه باعث میشن از زندگی لذت نبری تازه احساس عذاب وجدان و ناکافی بودن هم که داری که «خاک تو سرم که قدر بهترین دوران زندگیمم نمیدونم». بهترین چی بابا =)))
اگه خوش گذشت خوش بگذرون، نگذشت هم نگذرون. -
ریاضی حفظی واقعا دیگه نامردیه.
قبول دارم یه سری فرمول رو باید حفظ کنی (که البته بهتره با اثبات یاد بگیری) ولی اینکه بخوای توضیحات و اصطلاحات رو حفظ کنی واقعا آزار دهنده هست. پارسال توی فصل آمار و احتمال هم دقیقا همین حالت رو داشتیم. داده و آمار و اطلاعات و سازماندهی و این حرفا. هزار بار میخوندم و هر بار بیشتر از قبل توضیحات غیرمنطقی و سخت به نظر میرسید.E.B.BUTTERFLY
دقیقا دقیقا
و مخصوصا این حفظیات آمار خیلی عجیب و سختننن -
E.B.BUTTERFLY
دقیقا دقیقا
و مخصوصا این حفظیات آمار خیلی عجیب و سختننن -
واقعا؟
چه عجیب