هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج ولی وقتی برای کتابخوانی شما رو خواسته پس یه دلیلی داشته مگه نه
E.B.BUTTERFLY
یکی از دوستام گفت خاله منم میتونه صداش رو نازک کنه بگه گوگولی مگولی حس کرد ناراحت شدم کلی معذرت خواهی کرد ولی اون معذرت خواهی از همه چیز بدتر بود :<
به هرحال نظر منفی و مثبت بقیه نباید روی من تاثیری داشته باشه
شکیرا مربیش بهش گفته بود صدات شبیه بزه ولی امسال کوچلا اجرا کرد -
E.B.BUTTERFLY
یکی از دوستام گفت خاله منم میتونه صداش رو نازک کنه بگه گوگولی مگولی حس کرد ناراحت شدم کلی معذرت خواهی کرد ولی اون معذرت خواهی از همه چیز بدتر بود :<
شکیرا مربیش بهش گفته بود صدات شبیه بزه ولی امسال کوچلا اجرا کرد -
E.B.BUTTERFLY
شکیرا مربیش بهش گفته بود صدات شبیه بزه ولی امسال کوچلا اجرا کرددر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حس کرد ناراحت شدم کلی معذرت خواهی کرد
نمیدونه من بزرگترین هیترم پدر و مادرم هستن
-
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia پشمامممو
روزی چند ساعت میزنی؟
نمیدونم والا
دیگه ته تهش یک ساعت ، دو ساعت -
-
نه. نه
-
@فرمیسک
دیدن اینجور فیلما اعصاب میخواد.
فیلم سگهای پوشالی رو هم هیچوقت نبین.
داستین هافمن توش بازی میکنه.اگه فقط فیلم بودن میشه باهاش کنار اومد ولی چون براساس واقعیتن آدمو نابود میکنن.
-
هویججج وای من عاشق این سریالم
اون روحیه قوی که ناهیدو در برابر حرفای مادرش، مربیش و بزرگترین رقیبش کو یوریم داشت باعث شد که انقدر موفق بشه و بره تیم ملی.
یه زمانی کو یوریم رو خدای شمشیربازی میدونست ولی به جایی رسید که همون رقیبش بهش غبطه خورد. -
نه تنها برای خودش منبع انگیزه بود بلکه به اطرافیانش هم مثل بک یی جین حس مثبتی القا میکرد که برای آیندهاش تلاش کنه.
درسته پایانش غمانگیز بود ولی یکی از بهترین سریالهایی بود که آدم میتونست توی زندگیش ببینه و آخرش هم بگه: از زمانم مفیدترین استفاده رو کردم. -
Zaahra._..
آمار و احتمال و گسسته جزو دوست داشتنیترین دروس بود برای من.
هیچوقت نتونستم جوری که دلم میخواد پیگیرشون باشم.
خیلی عجیب و جذابه که بفهمی آمار و احتمال یکی از مهمترین پایههای شعبدهبازیهاییه که ریاضی توشون دخیله نه حقه... و رمزنگاری و رمزگشایی...S.daniyal hosseiny
واقعااا؟
چه جالب
ولی خب در مورد من وقتی دارم دو فصل آمار که هیچی ازش نمیدونم رو ساعت ۱۱ شب امتحان میخونم و صرفا حفظ میکنم و نمیفهمم واقعا زجر آور بود -
Zaahra._..
فکر کنم مهندسی کامپیوتر بدردت نخوره
کلا اینجوری میگن که اگه با اینا ارتباط نگیری با درسا اونم نمیگیری
البته گسترده تر این حرفاست کلا که بیای با یه درس دبیرستانی مقایسه اش کنی ، اینجوری تعریف میکنن صرفا نمیدونم چقدر درسته