هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچهها اگه کسی بهتون احساس ناکافی بودن داد، شمام بهش احساس وجود نداشتن بدید.
@ParsTwt | s
-
ولی دلم میخواد دانشگاه کلا زود تموم بشه...
هر چند اولشم.
-
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیدروغ میگه گایز
این چار بار رفت امتحان داد قبول نشد
آخرش رفت پیش یه سرهنگ آشنا باباش قبولش کرد.گول این مجازیا رو نخورید.
-
Maaah خببب دیگه
آدم تو جوونی که دوق داره یاد میگیره
بعدا واسه خودش میخره
معلومه که ماشین خود آدم یه جیز دیگست تا اخر عمر که نمیخوایم با ماشین بابامون ایتور اونور بریم
ایشالله درس میخونیم پول درمیاریم وام میگیریم ماشینم میخریم. -
من که تلاشمو میکنم ولی واقعیتش دلم با این کار نیست...
-
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
اسونه بابا
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیدروغ میگه گایز
این چار بار رفت امتحان داد قبول نشد
آخرش رفت پیش یه سرهنگ آشنا باباش قبولش کرد.گول این مجازیا رو نخورید.
moBn
باشه تو راست میگی
-
تو مدام از کارهایی که در گذشته انجام ندادی
یا آنها را بد انجام دادهای گلایه میکنی.
طوری که انگار این کار فایدهای دارد.چرا خودت را نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاشات را کردهای؟
انسانها این حق را دارند که به تدریج کامل شوند.
لازم است گذر عمر، چیزی جز موی سفید برای ما به ارمغان بیاورد.بهترين جاى جهان اينجاست
فرانسسک ميرالس
-
کار ندارم خدایا...
ازتم هیچی نمیخوام ...
باهاتم قهر نیستم
ولی خداییش به خدایی خودت قبول کن باید از دستت دلخور باشم دیگه ....
اخه مرد حسابی منو تو با هم برو بیایی داشتیم یه روزگاری داشتیم اینطوری بامن تا میکنی ؟؟
اصلا دلت میاد ؟؟
از اینایی نیستم که بگم ای خدایا من از تو روی برمیگردونم چون فلان کارو نکردی ولی خوب هی هیچی نمیگم دلیل نمیشه توم هی مارو سیا کنی
بدم قبول .بنده ی بدی بودم واست قبول ولی دیگه مردددد بد ترین بنده هات که نبودم که با من اینجوری میکنی...
ای میگن تو کریمی تو رحیمی و.. اصلا درست همه ی اینا هست اما بزار قبول کنم این چندوقت مارو تو هیدن فولدرت گذاشتی یادتم رفته سر بزنی...
اصلا هم نمیخوام به من لطف کنی این همه خواستم تهش شده این . هم به اندازه ای که هستم بهم بده بیشترم نمیخوام ...دلیل نمیشه چون بدم ازم برداری که ...
خلاصه سرتو درد نیارم دیگه زیاد وقتی نداریم اینسری دیگه سرت منت نکنم که ای چیکار کردم برات چیکار نکردم برات اگه سفیدم نمیکنی سیاهمم نکن ...شبت بخیر...#تودلی
-
غروب سرد بعد از تو چه دلگیر است ای عابر
برای هر قدم یک قدم نگاهی کن عقب ها را -
بلاخرههههه بعد یماه گشادیو گذاشتم کنار و رفتم اون فرم لعنتی رو آپلود کردم
-
هر کس به تماشایی جایی برود ما هم
رفتیم به قربانت یا اباعبدالله... -
خوب خودتو علیه من نشون دادی....مرحبا ...
منو مظلوم بی زور گیر اوردی هی با من چنی میکنی...
منو باش دلم به کی خوش بود....هی هی هی