هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعد مدت ها به تلگرام وصل شدم
از اونجا که خیلی مهربونم این پروکسی وصل میشه الان استفاده کنید -
-
سلام سلام
-
-
از جایی که فقط منم دانشجوی روانشناسی نمی تونم اعتراض کنم چرا گروه دانشجویان روانشناسی نداریم 😬😂
-
از جایی که فقط منم دانشجوی روانشناسی نمی تونم اعتراض کنم چرا گروه دانشجویان روانشناسی نداریم 😬😂
-
جرئت نمیکنم برم قسمت آخر اسکوییدو ببینم 💔🚶♀️
حس میکنم خیلی خیلی دیگه داره غم برانگیز میشه...______ برو ببین تا اسپویل نشدی توسط کسی
-
اینجوریه که قبل دیدن یه سریال معروف و پر طرفدار که تازه هم اومده، آدم باید کامل خودشو قرنطینه کنه تا یوقت ناخواسته اسپویل نشه
-
دیروز خیلی رندوم داشتم کامنتای یچیزی رو میخوندم
یهو یه کامنت دیدم که با یه جمله کل فصل ۳ رو اسپویل کرد.
کلشو. -
Zahra.tg در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.tg دندونم نداریم ولی من تنها دندون نیستم
-
Infinitie. A اها مرسی، چون خیلییی شنیدم میگن اون ذوق کارآموزی مال ترم دو و سهعه و بعدش تکراری میشه. ترسیدم سر این قضیه 😂
باز من میگفتم لانگ بریم که استراحت بین دو شیفت من برم اورژانس 😂😂😂
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A اها مرسی، چون خیلییی شنیدم میگن اون ذوق کارآموزی مال ترم دو و سهعه و بعدش تکراری میشه. ترسیدم سر این قضیه 😂
خب تکراری میشه😑😂کم پیش میاد کسی همچنان خوشش بیاد
شما رشته اتون چیه؟ -
-
وزارت بهداشت واقعا مزخرفه
یکم از وزارت علوم یاد بگیر -
آره امتحانامونو بزارین ۲۱ تیر حضوری
برینین کل تابستونمونو
آفرین -
آره امتحانامونو بزارین ۲۱ تیر حضوری
برینین کل تابستونمونو
آفرینMichael Vey تصمیم قطعی گرفتن ؟ ما هم قرار بود ۲۱ تیر باشه
ولی شد نیمه اول شهریور دیگه... -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب تکراری میشه😑😂کم پیش میاد کسی همچنان خوشش بیاد
شما رشته اتون چیه؟Infinitie. A عه چه بد فکر کردم این مدل رشتهها چون هرروز با کیسای جدید در ارتباطیم هرروزش جدید باشه 😂 منم پرستاری