هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
میشه عمومیهارو جوری خوند که نیاز به ترم تابستونی نباشه و برای سال اخرم چیزی نمونه؟
officer k
kosari
jahad.20
پیروز
Infinitie. A -
میشه عمومیهارو جوری خوند که نیاز به ترم تابستونی نباشه و برای سال اخرم چیزی نمونه؟
officer k
kosari
jahad.20
پیروز
Infinitie. A -
officer k خب منم دوست ندارم بردارم ولی میترسم عمومیها تموم نشه، آخه میگن تو عرصه هم وقت نمیشه.
-
officer k خب منم دوست ندارم بردارم ولی میترسم عمومیها تموم نشه، آخه میگن تو عرصه هم وقت نمیشه.
-
officer k عه مشخص شد استرسیام
-
نقطه
++++++
اون موقع که داشتم اینارو مینوشتم توی ماشین بودم با اینکه کولر روشن بود ولی از گرما نابود شدمZaahra._.. اینجانب بخارپز گشته است...
من واقعا گرماییام
یعنی دمای هوا که میره بالای سیوسهچار درجه بدنم شروع میکنه به سرخ شدن، عرق سوز شدن و دون دون قرمز شدن... و اینا در حالتیه که جلو کولر نشستهم...
بعد اصلا ملت میگن حموم میرن خنک میشن... ولی من حموم که میرم بدتر عرق سوز میشم...
وسط سرم و موهامم انگار آتیش روشن کردن یعنی قشنگ خود تار موهام داغه
یعنی میخوام سگ تابستونا خورد -
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
چرا همه چی باهم اتفاق میفته
الان استرس ۳ تا چیز و باهم دارم -
Zaahra._.. اینجانب بخارپز گشته است...
من واقعا گرماییام
یعنی دمای هوا که میره بالای سیوسهچار درجه بدنم شروع میکنه به سرخ شدن، عرق سوز شدن و دون دون قرمز شدن... و اینا در حالتیه که جلو کولر نشستهم...
بعد اصلا ملت میگن حموم میرن خنک میشن... ولی من حموم که میرم بدتر عرق سوز میشم...
وسط سرم و موهامم انگار آتیش روشن کردن یعنی قشنگ خود تار موهام داغه
یعنی میخوام سگ تابستونا خورد -
نقطه از کرم سوختگی پای کوکان ماما بیبی استفاده کنین برا نواحی عرق سوز شده یا قبل از عرق سوزی تا حد زیادی جلوگری میکنه از سوختن یا عوارض بعدش
-
من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
یک موی تو را به هر دو عالم ندهم