هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo حالا حس میکنم من اشتباه کردم، باید حرمت هرجایی رو نگه داشت ولی خب اونام بد نگا میکردن
-
@فرمیسک آخرین قبولی پرستاری منطقه یک، سالای پیش حدود ۷۰۰۰ بود، منطقه ۲ و ۳ فک کنم تا ۲۰هزارم اوکیه اشتباه نکنم
-
@فرمیسک آخرین قبولی پرستاری منطقه یک، سالای پیش حدود ۷۰۰۰ بود، منطقه ۲ و ۳ فک کنم تا ۲۰هزارم اوکیه اشتباه نکنم
-
@فرمیسک عه من چون خودم یکم، از ۲ و ۳ خبر ندارم
-
کلاس چهارم من میرفتم مسجد ینی به قول همه بچه. مسجدی بودم ..یه حاج اقایی اومد خیلی مرد مهربون و خوبی بود ...مسجد کلن ۵ نفر بچه بودیم ..اقا با تلاش های حاج اقا چند نفر دیگه با فعالیت هایی که میکردیم در عرض دوماه از ۵ نفر شدیم ۶۳ نفر همه چی خوب بود و خوش میگذشت اما اون مسجد سرایدار خوبی نداشت بشدت ادم خشک تعصبی و بی اعصابی بود اگه بچه ها تو مکبری اشتباه میکردن بد برخورد میکرد و... با اینحال همه چی خوب بود تا اینکه اون حاج اقاهه رفت به حدی اوضاع زننده شد که نتنها اون ۵۸ نفر پر بلکه ما ۵ نفرم دیگه نرفتیم ...من الان خودم از کلاس ۷ تا الان به اندازه انگشتای دست مسجد دیگه نرفتم .....ینی اصلا میرم دیگه خوشم نمیاد کلن..
-
مامانم جنازمو بغل میکرد کمتر از حالو روزی ک براش ساختم نارحت میشد
از الان از اون روز میترسم ک جوابا میاد
خدایا منو گاو کن نذار اون لحظه هارو ببینم@فرمیسک
این چه حرفیه ماهلین
زندگی خیلی قشنگ تراز چیزیه که تصورشو میکنی
مگه فقط رشته هایی مثل پزشکی و دندون و داروعه که خوشبختیت رو تضمین میکنه؟
مادرت با قبول نشدنت ناراحت میشه چون تو ناراحتی، با قبولیت خوشحال میشه چون تو خوشحالی…
پس به این چیزا فکر نکن، تلاشتو کن هرچی قبول شدی حتی پیراها، روش بیشتر فکر کن، تحقیق کن، و برو… شاید از بین این همه شاخه ها بجز پزشکی یه چیز دیگه هم دوست داشتی و توش حالت خوب بود…
برو دانشگاه امسال، اگه دیدی داری اذیت میشی سال بعدش انصراف بده و کنکور بده مجدد، که مطمئنم این اتفاق نمیوفته، وقتی رفیقاتو ببینی و به زندگی عادی برگردی ازاین حالت در میایی…
فیزیو، بینایی سنجی، هوشبری ، پرستاری، دامپزشکی، اتاق عمل، رادیولوژی
رشته های قشنگین، فقط خودتو به یه رشته خاص محدود نکن. -
@فرمیسک
قطره اشک معنی اش هست
من الان شناختم
بیایید دانشگاه دیدگاهتون نسبت به کنکور فرق میکنه
پیراها هم رشته های خوبی هستن
اونایی که کنکور اردیبهشتشون خوب بوده اکثرا ول کردن
اونایی که متوسط بودن هم اکثرا با این نمرات امیدشون رو از دست دادن
یه کم به خودتون روحیه بدید پنج درصد به درصد اردیبهشت اضافه کنید
پیراها رو لا اقل بیارید -
@فرمیسک آره چک کردم من اشتباه گفتم انگار
نگا ماهلین بستگی به همکلاسیاتم داره، تو کلاس ما چند نفر رتبههاشون واقعن خوبه مثلن یکی ۸۰۰۰ منطقه ۲ شده بعد دام آزاد گرمسار آورده چون شهریهها پارسال یه دفعه زیاد شد نرفته یا یه دونهم ۶۰۰۰ منطقه ۳ داریم این فقط پرستاری میخواست، دولتی آورد ولی شهرای دور دیگه اومده اینجا
از اونور اون رشتهای که دولتی آوردم، با بچههاشون حرف زدم اکثرا رتبهشون حدود من بود قبولی منم بهتر بوده.
بازم امیدوارم به آزاد نکشه، دولتی یه چیز خوب بیاری -
@فرمیسک
این چه حرفیه ماهلین
زندگی خیلی قشنگ تراز چیزیه که تصورشو میکنی
مگه فقط رشته هایی مثل پزشکی و دندون و داروعه که خوشبختیت رو تضمین میکنه؟
مادرت با قبول نشدنت ناراحت میشه چون تو ناراحتی، با قبولیت خوشحال میشه چون تو خوشحالی…
پس به این چیزا فکر نکن، تلاشتو کن هرچی قبول شدی حتی پیراها، روش بیشتر فکر کن، تحقیق کن، و برو… شاید از بین این همه شاخه ها بجز پزشکی یه چیز دیگه هم دوست داشتی و توش حالت خوب بود…
برو دانشگاه امسال، اگه دیدی داری اذیت میشی سال بعدش انصراف بده و کنکور بده مجدد، که مطمئنم این اتفاق نمیوفته، وقتی رفیقاتو ببینی و به زندگی عادی برگردی ازاین حالت در میایی…
فیزیو، بینایی سنجی، هوشبری ، پرستاری، دامپزشکی، اتاق عمل، رادیولوژی
رشته های قشنگین، فقط خودتو به یه رشته خاص محدود نکن.Kosar.ab
ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی کوثر
میدونم دنیا همش کنکور نیس
اگه از همون اول نمیومدم تو این راه الان حتی نمره هام 5م میشد برام مهم نبود
ولی وقتی عمرمو وقتمو و روزای جوونیمو گذاشتم انتظار نتیجه دارم طبیعی نیس؟
هرچند من معتقدم حکمت خدا از هر کارو حرف ما بزرگتره و ی چیزی توش هس ک من قبول نمیشم
حتما فکر میکنم رو این رشته ها و در نهایت مطمئنم امسال میرم چون همین الان ازم تست بگیرن میتونن تیمارستان بستریم کنن -
@فرمیسک
قطره اشک معنی اش هست
من الان شناختم
بیایید دانشگاه دیدگاهتون نسبت به کنکور فرق میکنه
پیراها هم رشته های خوبی هستن
اونایی که کنکور اردیبهشتشون خوب بوده اکثرا ول کردن
اونایی که متوسط بودن هم اکثرا با این نمرات امیدشون رو از دست دادن
یه کم به خودتون روحیه بدید پنج درصد به درصد اردیبهشت اضافه کنید
پیراها رو لا اقل بیارید -
@فرمیسک آره چک کردم من اشتباه گفتم انگار
نگا ماهلین بستگی به همکلاسیاتم داره، تو کلاس ما چند نفر رتبههاشون واقعن خوبه مثلن یکی ۸۰۰۰ منطقه ۲ شده بعد دام آزاد گرمسار آورده چون شهریهها پارسال یه دفعه زیاد شد نرفته یا یه دونهم ۶۰۰۰ منطقه ۳ داریم این فقط پرستاری میخواست، دولتی آورد ولی شهرای دور دیگه اومده اینجا
از اونور اون رشتهای که دولتی آوردم، با بچههاشون حرف زدم اکثرا رتبهشون حدود من بود قبولی منم بهتر بوده.
بازم امیدوارم به آزاد نکشه، دولتی یه چیز خوب بیاری -
Kosar.ab
هرچند من معتقدم حکمت خدا از هر کارو حرف ما بزرگتره و ی چیزی توش هس ک من قبول نمیشم
حتما فکر میکنم رو این رشته ها و در نهایت مطمئنم امسال میرم چون همین الان ازم تست بگیرن میتونن تیمارستان بستریم کنن@فرمیسک بخدا که خوبه معتقدی به حکمت خدا
نمیدونم یادته یا نه. من کلا هدفم فرهنگیان بود سال دوم نشد گفتم اوکی، سومم نشد من جیغ و داد و گریه دیگه کلا نخوندم برای تیر گفتم حالا که این نشد پرستاری و مامایی و زیست و شیمی هر چی بیارم فرقی نداره برام. حتی تو تاپیک گالری روحنوازم یه عکس فرستادم هر چی جزوه بود آتیش زده بودمبعد که اومدم دانشگاه گفتم خدایا مرسی که فرهنگیان نشد من اصلن آدم اون رشته نبودم. واقعن امیدوارم همونی بشه که میخوای ولی بعضی نشدنا هم قسمته خدا یه چیز خیلییی بهتر درنظر گرفته واست
-
@فرمیسک سلام عزیزم
اینقدر خودتو ناراحت نکن باور کن بیای دانشگاه همه چی عوض میشه دیگاهت تغییر میکنه
واسه پرستاری هم دانشکده ما پارسال تا حدود ۱۷ هزار منطقه ۳ گرفت -
@فرمیسک بخدا که خوبه معتقدی به حکمت خدا
نمیدونم یادته یا نه. من کلا هدفم فرهنگیان بود سال دوم نشد گفتم اوکی، سومم نشد من جیغ و داد و گریه دیگه کلا نخوندم برای تیر گفتم حالا که این نشد پرستاری و مامایی و زیست و شیمی هر چی بیارم فرقی نداره برام. حتی تو تاپیک گالری روحنوازم یه عکس فرستادم هر چی جزوه بود آتیش زده بودمبعد که اومدم دانشگاه گفتم خدایا مرسی که فرهنگیان نشد من اصلن آدم اون رشته نبودم. واقعن امیدوارم همونی بشه که میخوای ولی بعضی نشدنا هم قسمته خدا یه چیز خیلییی بهتر درنظر گرفته واست
-
@فرمیسک سلام عزیزم
اینقدر خودتو ناراحت نکن باور کن بیای دانشگاه همه چی عوض میشه دیگاهت تغییر میکنه
واسه پرستاری هم دانشکده ما پارسال تا حدود ۱۷ هزار منطقه ۳ گرفت_..Parisa_
سلام عزیزم ممنونم ازت
کدوم شهری -
Kosar.ab
حتما فکر میکنم رو این رشته ها و در نهایت مطمئنم امسال میرم چون همین الان ازم تست بگیرن میتونن تیمارستان بستریم کنن -
Maaah
حق بخدا
میدونی میترسم تو بقیه چیزام شسکت بخورم
منم امسال به امید ی مراسم آتیش را میندازم عکسشو میذارم روح نواز روزی 10بار نگاش میکنم
اره میدونم الان خداروشکر راضیی و میدون ی پرستار عالی و مهربون میشی
برای منم دعا کن(((:@فرمیسک نگا بازم میگم ایشالله دندون ولی خواستی بیای پیرا قبلش از نزدیکم رشتههارو ببین. من انتخابرشته دولتی رو سر این قضیه خراب کردم
-
Hamid.s
قطعا اره دیدگاه فرق میکنه اینو از دوستام ک امسال رفتن فهمیدم و همه گفتن همه چیز خیلی تغییر میکنه
اره خب تنها راه چاره م خوندن برای کنکور پیش روئه
امیدوارم بدشانسیم غالب نشه@فرمیسک
و اینکه کلام رو خود آدم تاثیر میزاره حتی اگه بدشانس هستید سعی کنید به زبون نیارید
پیراهای خوب هستن که آینده کار خوبی هم دارن