هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zaahra._.. بابا بابارو بگو کولر گازی بگیره مام قبلن ابی داشتیم به هیچ وجه جواب نمیداد اینجا دما از ۳۵ بالاتر میرفت خودش باد گرم میداد ...بابام رفت گازی خرید الان بخدااا جونمون اعصابمون همه چی راحته ... اینجام هوا یجوریه که مثلا الان همون گازی دوروزه بکوب با استراحت کم داره کار میکنه ...اصفهانم واقعا گرمه....
-
Zaahra._.. بابا بابارو بگو کولر گازی بگیره مام قبلن ابی داشتیم به هیچ وجه جواب نمیداد اینجا دما از ۳۵ بالاتر میرفت خودش باد گرم میداد ...بابام رفت گازی خرید الان بخدااا جونمون اعصابمون همه چی راحته ... اینجام هوا یجوریه که مثلا الان همون گازی دوروزه بکوب با استراحت کم داره کار میکنه ...اصفهانم واقعا گرمه....
-
ای بابا چرا اینجارو تعطیل نمیکنن
هم گرمه
هم الودس
این استاندارا و مسئولا اینجا زندگی میکنن یا شمال؟ -
کارنامه رو دیدیم .
احتمالا خیلیامون راضی نیستیم .
احتمالا از صبح بهم ریختیم و مود درس خوندن که هیچ مود زندگی کردنم ندارین.
احتمالا عدد و رقمای داخل کارنامه طوری شوک وارد کرده که حس کردیم اشتباه وارد پنلمون شدیم .
و و و ....ولی احتمالا یه سری چیزارو هم از دوران امتحانات نهایی و تلاشی که براش میکردیم فراموش کردیم
️« که قطعا الان وقتش نیست راجع بهش صحبت کنیم »
اگه حالت و مودت خوب نیست
« اگه دیگه انگیزه ای برای ادامه دادن نداری باید بگم: »دلیل برای ادامه دادن زیاد هست
ولی دوتاش از همه مهم تره .« من از چیزی حرف میزنم که خودم تجربش کردم »
️ته مسیر اطرافیان اذیت میکنن بچه ها « چقدر بردمت و اوردمت ٬ چقدر هزینه کردم و کلاس رفتی اومدی ٬ چقدر تو اتاق بودیو ...»
️ ته مسیر برمیگردی سر خونه اول بدون این که چیزی از امسال تجربه کرده باشی و یاد گرفته باشی و سال بعد بازم روز از نو و روزی از نو
تهشم تکرار نمرات و درصدای امسالتونههمین دوتا دلیل کافیه که چند دقیقه بشینی پای حرفام و بهم گوش بدی و بعد هر چی خودت تصمیم گرفتی رو انجام بدی
دانش-آموزان-آلاء -
f.nalist امروز باید بخیه میکشیدم. دهنم یک سانت باز میشد نمیتونه بکشه، بیشترازاین بمونه عفونتی میشه
نمیدونم چجوری دهنمو باز کنمممم
ماساژ میدم حس میکنم جوریه انگار فکم داره میشکنههههه
قرص باکلوفن داد ، تاثیر داره رو فک؟ -
من امید ندارم این خوب شه
یه سانت با درد زیاد باز میشه -
پارت ۱
️ سربرگ پاسخ برگ شما داخلِ فایل های اسکن شده قرار داده نمیشه و مصحح متوجه این که شما کی هستین نمیشه .
️بعد از اسکن پاسخ برگ ها ٬ داخل سامانه ی « قلم » برای مصحح ها بارگزاری میشه و هر برگه رو ۲ مصحح تصحیح میکنه
️اگر اختلاف نمرات دو مصحح کمتر از ۱ نمره باشه ٬ نمره ی بالاتر
و اگر بیشتر از ۱ نمره باشه مجددا توسط مصحح سوم برگه ها تصحیح میشه️ نمرات توسط سیستم و خودکار مقایسه و مشخص میشه « این مرحله احتمال خطاش پایینه »
️ کاملا ممکنه مصحح اول شما به دلیل خستگی یا حتی بی دقتی ٬ اشتباهی کرده باشه
کاملا ممکنه مصحح دوم هم همون اشتباه رو یه جای دیگه و شهر دیگه تکرار کرده باشه « ولی خب کمتره »
و حتی بازم ممکنه وقتی کار به مصحح سوم رسیده باشه بخاطر بدشانسی ما ٬اونم باز اشتباه کرده باشه️ولی چیزی که رفتم و بررسی کردم و احتمالش بیشتره اینه که دو مصحح اول نمراتشون خیلی اختلاف داشته باشه و وقتی برگه رو برای تایید نهایی میفرستن به مصحح سوم ٬اینجا هر نمره ای بهت بدن ثبت میشه و بیشترین اشتباهات در این مرحله اتفاق میوفته
حالا ویژگی این مصحح سوم چیه که حرفش حرفه و هر نمره ای بگه
همون میشه ؟مهم ترینش
تجربه بالا و رتبه بندیشونه
پس تا اینجا چیشد ؟
احتمال اشتباه کردن وجود داره
احتمال خورده شدن حق شما وجود داره
احتمال بد شانسی اوردن شما کاملا وجود داره
احتمال کم شدن نمرتون هم وجود داره « بعد از اعتراض »
-
پارت ۱
️ سربرگ پاسخ برگ شما داخلِ فایل های اسکن شده قرار داده نمیشه و مصحح متوجه این که شما کی هستین نمیشه .
️بعد از اسکن پاسخ برگ ها ٬ داخل سامانه ی « قلم » برای مصحح ها بارگزاری میشه و هر برگه رو ۲ مصحح تصحیح میکنه
️اگر اختلاف نمرات دو مصحح کمتر از ۱ نمره باشه ٬ نمره ی بالاتر
و اگر بیشتر از ۱ نمره باشه مجددا توسط مصحح سوم برگه ها تصحیح میشه️ نمرات توسط سیستم و خودکار مقایسه و مشخص میشه « این مرحله احتمال خطاش پایینه »
️ کاملا ممکنه مصحح اول شما به دلیل خستگی یا حتی بی دقتی ٬ اشتباهی کرده باشه
کاملا ممکنه مصحح دوم هم همون اشتباه رو یه جای دیگه و شهر دیگه تکرار کرده باشه « ولی خب کمتره »
و حتی بازم ممکنه وقتی کار به مصحح سوم رسیده باشه بخاطر بدشانسی ما ٬اونم باز اشتباه کرده باشه️ولی چیزی که رفتم و بررسی کردم و احتمالش بیشتره اینه که دو مصحح اول نمراتشون خیلی اختلاف داشته باشه و وقتی برگه رو برای تایید نهایی میفرستن به مصحح سوم ٬اینجا هر نمره ای بهت بدن ثبت میشه و بیشترین اشتباهات در این مرحله اتفاق میوفته
حالا ویژگی این مصحح سوم چیه که حرفش حرفه و هر نمره ای بگه
همون میشه ؟مهم ترینش
تجربه بالا و رتبه بندیشونه
پس تا اینجا چیشد ؟
احتمال اشتباه کردن وجود داره
احتمال خورده شدن حق شما وجود داره
احتمال بد شانسی اوردن شما کاملا وجود داره
احتمال کم شدن نمرتون هم وجود داره « بعد از اعتراض »
پارت۲:
قبل ازین که بخوام بگم در چه صورتی اعتراض کنید ٬ یه سوال بپرسم ؟
شماها از اطرافیانتون دیدید کسی رو که اعتراض کنه و نمره اش کم تر بشه ؟
من کم شدن ۳ نمره رو دیدم
زیاد شدن ۴ نمره هم دیدمآره دیدم که اعتراض زدن و کمتر شدن =
نه ندیدم با اعتراض کسی نمره اش کمتر بشه =
️
من با سه تا گزینه ی دیگه کاری ندارم
ولی️ بچه هایی که بررسی نکردن و حس میکنن در این حدم بد ندادن
معمولا بیشترین اعتراضات رو ثبت میکننبعد برای خانواده هاشون انتظار ایجاد میکنن که آرههه حق مارو خوردن و اعتراض زدم و درست میشه
و معمولا بیشتر بچه هایی که من دیدم نمراتشون بعد از اعتراض کمتر شده ازین دسته بودن
️ دردِ مشترک این بچه ها :
« فرار مغز از استرس و گفتن جمله ی معروف : مفهومو رسوندم و نمره رو بهم میدن »با این حال هرکدوم ازین موارد پایین رو داشتی ٬ حتما اعتراض بزن
️چیزی برای از دست دادن نداری و حس میکنی نمرت خیلی کمتر از حقته
️جواب هات رو بررسی کردی و مطمئنی نباید این نمره رو کسب میکردی
« داخل متن اعتراض هم حتما بنویسید و تاکید کنید که مو به مو چک کردید و درست بوده »️بیش از ۳ نمره نسبت به تصورت کمتر شدی
« کلا چک نکردی جوابت هارو ولی »️چیزی برای از دست دادن نداری و خانوده خیلی داره تحت فشارت میذاره بابت نمراتت
-
f.nalist امروز باید بخیه میکشیدم. دهنم یک سانت باز میشد نمیتونه بکشه، بیشترازاین بمونه عفونتی میشه
نمیدونم چجوری دهنمو باز کنمممم
ماساژ میدم حس میکنم جوریه انگار فکم داره میشکنههههه
قرص باکلوفن داد ، تاثیر داره رو فک؟ -
پارت۲:
قبل ازین که بخوام بگم در چه صورتی اعتراض کنید ٬ یه سوال بپرسم ؟
شماها از اطرافیانتون دیدید کسی رو که اعتراض کنه و نمره اش کم تر بشه ؟
من کم شدن ۳ نمره رو دیدم
زیاد شدن ۴ نمره هم دیدمآره دیدم که اعتراض زدن و کمتر شدن =
نه ندیدم با اعتراض کسی نمره اش کمتر بشه =
️
من با سه تا گزینه ی دیگه کاری ندارم
ولی️ بچه هایی که بررسی نکردن و حس میکنن در این حدم بد ندادن
معمولا بیشترین اعتراضات رو ثبت میکننبعد برای خانواده هاشون انتظار ایجاد میکنن که آرههه حق مارو خوردن و اعتراض زدم و درست میشه
و معمولا بیشتر بچه هایی که من دیدم نمراتشون بعد از اعتراض کمتر شده ازین دسته بودن
️ دردِ مشترک این بچه ها :
« فرار مغز از استرس و گفتن جمله ی معروف : مفهومو رسوندم و نمره رو بهم میدن »با این حال هرکدوم ازین موارد پایین رو داشتی ٬ حتما اعتراض بزن
️چیزی برای از دست دادن نداری و حس میکنی نمرت خیلی کمتر از حقته
️جواب هات رو بررسی کردی و مطمئنی نباید این نمره رو کسب میکردی
« داخل متن اعتراض هم حتما بنویسید و تاکید کنید که مو به مو چک کردید و درست بوده »️بیش از ۳ نمره نسبت به تصورت کمتر شدی
« کلا چک نکردی جوابت هارو ولی »️چیزی برای از دست دادن نداری و خانوده خیلی داره تحت فشارت میذاره بابت نمراتت
پارت ۳
بچه ها
داستان امتحان نهایی رو دیگه همین امشب تموم کنید بره
میخواید اعتراض بزنید میخواید تحلیل کنید ، هرکاری میخواید واسه نمره هایی که بهتون دادن بکنید تا امشب تمومش کنید بره
۲۶ و ۲۷ تیر کنکور دارید
چشم به هم زدنی همینم تموم میشه میره
تا خود کنکور بچسبید به آزمون و آزمون زدن
بخدا تا کنکور بتونید ۲ تا تستم خودتونو بندازید جلو ، کلی تراز و رتبتون اینور اونور میشه
بخدا الان وقت بریدن و نا امید شدن نیست
گوش نکنید به این حرفم دوباره سر نتایج کنکور تیر هم اعصابتون خورده
فقط آزمون بزنید ، درست تحلیل کنید ، شک نکنید کلی میاد روی درصداتون
قول میدم پیشرفت میکنید ، فقط توروخدا نا امید نشید که واقعا الان وقتش نیست !!
ان شالله خبر قبولیتون تو رشته مورد علاقتون رو بدید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
GharibehGomnam2 دروغه
الان من یه رتبه ۲۰۰ منطقه سه میشناسم کشوریش از این بهتره ://mahdi.ek
من تو قلمچی دیدم
تخمین رتبه اش