هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mahdi.ek
همه اینارو یکی داره از بالا مدیریت میکنه
رشته تجربی یه سیستمیه که بازنده اش دانش آموزا هستند
وقتی که تو یه رقابتی شرکت کنی که فقط دو درصدشون اون خواسته براشون محقق میشه چه منطقی پشتشه
با اینکه اگه بری سخت ترین کار هارو هم ببینی درصد موفقیت توش بالاتره -
بچه ها من از دیجیکالا چیزی سفارش دادم الان دیدم از چیزی که فاکتور کرده ۵۰۰ تومن بیشتر کشیده .به پشتیبانی زنگ زدم جایی برای اعلام این مورد نداشت .شما نمیدونین چیکار کنم؟؟
-
ولی قطعا قراره بعدا خیلی آسیب خورده بشه
این بی توجهی به رشته ریاضی تاوان بدی داره برای آینده ...mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این بی توجهی به رشته ریاضی تاوان بدی داره برای آینده ...
مخصوصا اینکه اکثر بچه های ریاضی هم مهاجرت میکنن این موضوع تشدید میشه
-
ولی قطعا قراره بعدا خیلی آسیب خورده بشه
این بی توجهی به رشته ریاضی تاوان بدی داره برای آینده ...خروجی های رشته ی ریاضی ، می تونن به کشور رو خیلی خیلی جلو بندازن
از لحاظ اقتصادی :
ساخت و ساز های پول ساز و شرکت ها و کارخانجات و ...از لحاظ نظامی :
ساخت سلاح ها ، موشک ها ، ادوات جنگی ، سیستم های پیشرفته و ... برای صنایع دفاع ، ارتش و سپاهاز لحاظ اجتماعی :
ساخت و ساز های زیبا ، جلوه نگاری شهر ها ، برج های غول آسا و ساخت شهر ها و شهرک های مجلل در جامعهاز لحاظ بین الملل :
صادرات با تولید همراهه و تولید با مهندسی همراهه و مهندس از دلِ رشته ی ریاضی میاد بیرون ... مثل نفت ایران ، فولاد ایران و ... که صادرات بسیار سود آور و ارز آوری برای کشور دارهاز لحاظ جامعه شناسی :
راه اندازی کارخانه ها و قوت گرفتن با کمک نخبه های ریاضی هست و مهندسان ماهر و اگر کارخانه ها و شرکت ها تاسیس بشه برای کار آفرینی و خانوار ها هم مفیدهاما متاسفانه به خاطر هجوم به رشته ی تجربی در این سال ها و پشت کنکور موندن خیلی از دانش آموزان ، یک دور باطلی صورت گرفته و باعث عقب افتادگی کشور میشه
-
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این بی توجهی به رشته ریاضی تاوان بدی داره برای آینده ...
مخصوصا اینکه اکثر بچه های ریاضی هم مهاجرت میکنن این موضوع تشدید میشه
-
این حرفم خیلی شاید بد یا غم انگیز باشه
ولی همینه
همیشه تهش یه عدهی کمی بهش میرسن و بقیه باید برن دنبال یه چیز دیگه
هزاران نفر تلاش میکنن ولی فقط چند درصدشون میرسن
اونایی که پولدارترن یا مدارس بهتری میرن شانسشون بیشتره چون شرایط فراهم تره
حتی تو ورزشم همینه
همه واسه طلا میجنگن ولی فقط یه نفر بهش میرسه
یکی میبره یکی میبازه
این کنکور وحشتناک هم فقط واسه ایران نیست
اوضاع ژاپن و کره هم همینه
فقط فرق ژاپن اینه بعد ۱۲ سال همه نمیخوان برن دانشگاه اما با این حال یه کنکور وحشتناک سختی دارن مثل فیلتره
فقط کشورای اروپایی به طورکلی با این کنکور پیش نمیرن
البته من چندتا مصاحبه میدیدم میگفت من ۹ بار ازمون ورودی هاروارد رو دادم رد شدم -
خستگی پایان ناپذیری دارم در حالی که لزومی به حرف زدن توی این فضا نیست ولی تنها جایی که میتونم یه چیزی رو بگم و بره و تو هزاران صفحه گم بشه اینجاست بدون این که افراد زیادی از ماهیت فکری من اطلاع زیادی داشته باشن
تهی تر از هر زمان دیگه ایم...خسته تر از هر زمان دیگه و اما برای اولین بار نا امید ترین شخص برای پایان خوش داستان این سال از زندگیم...
لزوما پذیرش بزرگی رو باید در زندگیم داشته باشم
چیزی که برای من سخته
و شاید اینجا دارم به جواب میرسم که بازی طبیعت این بار از من و وجودم چی میخواد.
زمانی که این مسیرو شروع کردم پر بودم از امید و انگیزه برای تغییر تمام مسیر های اجباری زندگیم اما...
شاید و شاید نیاز باشه یک سال باز هم با امید بلند شم و قوی تر از قبل به مسیر برگردم هر چی که باشه فقط یه چیز رو میدونم اونم این که مسیر زندگیمو در بهترین حالت برای (((خودم))) فارغ از افکار بقیه میسازم...
فکر نمیکنم مرحله ی خاصی در این نقطه از خاور میانه آنلاک نشده باقی مونده باشه و همین چیز کمی برای شروع مجدد نیست.
تودلی(لطفا ریپلای نزنید) -
ولی همینه
حتی تو ورزشم همینه
یکی میبره یکی میبازه
فقط فرق ژاپن اینه بعد ۱۲ سال همه نمیخوان برن دانشگاه اما با این حال یه کنکور وحشتناک سختی دارن مثل فیلتره
البته من چندتا مصاحبه میدیدم میگفت من ۹ بار ازمون ورودی هاروارد رو دادم رد شدمعالم خلقت همین طوره ...
چیزی ساده به کسی نمیرسهلقد خلقنا الانسان فی کبد
دارِ دنیا دارِ گلچین شدن و اَلَک شدنه ...
کمتر کسایی هستن که موفق میشن در زندگی
-
ولی همینه
حتی تو ورزشم همینه
یکی میبره یکی میبازه
البته من چندتا مصاحبه میدیدم میگفت من ۹ بار ازمون ورودی هاروارد رو دادم رد شدمGharibehGomnam2 اقای حاجی سلیمانی میگفت : کنکور نزدیک ترین شرایط به عدالت برای انتخاب دانش اموزه ..البته اوون زمان نهاییا نبود...الانم میگم کنکور خوبه ولی نهایی گند زده به هرچی عدالته...
-
این حرفمم فقط نظر منه
اما بچه هایی که از تجربی میرن بایوتک یا مثلا میرن داروسازی یا پزشکی
بعد در دکتری بایوتکنولوژی یا رادیو دارو یا... میخونن
یا تخصص هایی مثل ژنتیک پزشکی و... میگیرن
به طورکلی خیلی صبور تر و مقاوم ترن
همه فکر میکنن بچه های تجربی برن دانشگاه تمومه
حالا درسته ایران تو هوش مصنوعی افتضاحه
ولی اینکه جزء ۵ کشور اول بایوتکنولوژی باشی اصلا کم چیزی نیست ؛ اکثریتم بچه های تجربی انتخابش میکنن
اما میدونین چرا این پیشرفت ها همش در حوزه بایولوژیه؟
ما ادمایی رو داریم که طرف دکتری ژنتیک داره یا دکتری پیوسته بایوتکنولوژی خونده ؛ یا دکتری رادیو دارو
و بهترین شرایط واسه مهاجرت
ولی طرف میمونه اینجا بخصوص دانشگاه تهران که باید فقط اتاق ازمایشگاهشو دید
خانم جبارپور میگفت حتی ما برق اضطراری هم نداریم وقتی برق میره نمونه هامونم باید از اول بزنیم ؛ از سقف اتاق آب میچکه
بچه های ریاضی بنظرم نسبت به تجربیا کمتر تحمل این سختیارو دارن نمیتونن بمونن تحمل کنن
و شاید الان خیلیا مخالفش باشن
ولی فرض کن یه سال پشت بمونی تو رشته تجربی روزی ۱۲ ساعت درس بخونی نشه ؛ دوباره پشت بمونی روزی ۱۳ ساعت درس بخونی حالا بشه یا نشه
اما حقیقت اینه تو ریاضی اینجوری نیست حتی بچه های ریاضی میدونن بلاخره رشته ای که میخوان میارن
ولی تجربیا حتی نمیدونن میشه یا نمیشه
اینکه با تمام مشکلات تو کشورمون بخوای بمونی و باعث پیشرفتش بشی به روحیهی بچه های تجربی موفق نیاز داره واقعا
البته الان نظرم اینه -
GharibehGomnam2 اقای حاجی سلیمانی میگفت : کنکور نزدیک ترین شرایط به عدالت برای انتخاب دانش اموزه ..البته اوون زمان نهاییا نبود...الانم میگم کنکور خوبه ولی نهایی گند زده به هرچی عدالته...
mr.vinyzo
کنکور عدالته
بنظرم حتی نهایی ام عدالته
ولی سیستم اموزشیه که عدالت نیست ؛ فرصت اموزشی برابر در اختیار همه قرار نمیگیره -
mr.vinyzo
کنکور عدالته
بنظرم حتی نهایی ام عدالته
ولی سیستم اموزشیه که عدالت نیست ؛ فرصت اموزشی برابر در اختیار همه قرار نمیگیرهGharibehGomnam2
چرا حرفای کارشناسانه میزنی غریب -
GharibehGomnam2
چرا حرفای کارشناسانه میزنی غریبf.nalist
عه از دستم در رفت
زیاد این وجهه امو رو نمیکنم