هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Neooo موی مشکی چشمای سبز پوست سفید>>>>
-
این پسره فراهانی دیوونس بخدا
ی جوری داد میزنه مامانم از دو اتاق اون ور تر بدو بدو اومد فک کرد چیزی شده -
موهای میا که موج داره خیلی بهش میاد
گوگولیییی شنسوسدسپسوسپس -
ما حتی به دنبال خوشی هم نیستیم؛
تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم. -
_ Reza _
سلام میشه بگی امسال ک مرخصی گرفتی از ترم 2 باید امسال بعد قبولی بری انصراف بدی ؟ اگ اره هزینه داره؟@خسته سلام اره انتخاب رشته انجام میشه بعد اگه رشته ای که خواستمو قبول شدم انصراف و جریمه حدود ۴۰ ۵۰
-
یادمه وقتی بعد یه صف طولانی برای اولین بار چشمم خورد به ضریح حضرت ابولفضل همینجور اشک از چشمام بی اختیار میریخت
هرکار میکردم نمیتونستم کنترلی روی اشکام داشته باشم
انگار یه آشنا رو بعد سالها دلتنگی میدیدم
کاش امشبم اونجا بودم -
اینقد از همه جا شنیدم مشکی جذابه مشکی جذابه بعضی وقتا به سرم میزنه برم کلا مشکی کنم
@خسته در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینقد از همه جا شنیدم مشکی جذابه مشکی جذابه بعضی وقتا به سرم میزنه برم کلا مشکی کنم
اسکل مسکلی چیزی هستی؟ بابا انقدر که تو خفنی حد نداره
-
@خسته سلام اره انتخاب رشته انجام میشه بعد اگه رشته ای که خواستمو قبول شدم انصراف و جریمه حدود ۴۰ ۵۰
_ Reza _
خیلی ممنونم -
@خسته در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسکل مسکلی چیزی هستی؟ بابا انقدر که تو خفنی حد نداره
Maaah
چشات خفن میبینه دختر فدای توام -
چقد حیفم میاد بخاطر دوتا نمره درسی مث دینی یا زبان به هدفم نمیرسم
برای همین به سرم میزنه ک بمونم -
دفتر خاطراتم، عزیزِ من...
امروز آفتاب طوری تابید که انگار داشت بهم چشمک میزد، و نسیمِ لطیفی میاومد، مثل یه دوست قدیمی، گونههامو بوسید.
وای که چقدر دلم پره… پر از احساساتی که مثل پرندهها توی آسمون قلبم پر میزنن.نمیدونی امروز توی ذهنم چند بار دنیا رو نجات دادم! یک بار به عنوان پزشک جنگلهای آمازون… یه بار هم دانشمندی توی قطب شمال! هر کی بخنده مهم نیست! چون آدمی که قدرت خیالپردازی داره، میتونه هر کاری بکنه.
حتی اگر هنوز دقیق ندونه باید کدوم راهو بره… گاهی گم شدن، خودش یه جور پیدا شدنه، نه؟میخوام برم سفر، اما نه با قطار و کالسکه…
با فکرهام، با کتابام، با اشکهام، با خندههام…
میخوام خودمو کشف کنم! استعدادامو، ضعفامو، حتی بداخلاقیهامو.
میخوام بهتر بشم… همونطور که گلای وحشی بعد یه طوفون، قشنگتر شکوفه میزنن.امتحانام نزدیکه و آره... گاهی قلبم از ترس تندتر میزنه.
ولی بعد یادم میاد که حتی اگر دنیا باهام راه نیاد، من میتونم با دنیا برقصد؛ با پاشنههای چوبی، وسط بارون، زیر نور ستارهها...پس امروز هم مینویسم: من هنوز امیدوارم.
امیدوار به صبحی روشن، به لبخندی گرم، به آیندهای که با دستای خودم میسازمش.و تو، ای دنیا… آماده باش! چون "منِ خیالپرداز" هنوز تسلیم نشده!
#تودلی