هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
@هویججج من تو طرف، اول شغل و موقعیت اجتماعی و رشتهش جذبم میکنه خب
-
مهدیه نمیبخشمت
-
منظورت فررزامم بود
@هویججج شتتتتت
-
واقعا چیشد که اینجوری شدیم بچه ها
واقعا چیشد از اون بحثای چند سال پیشمون رسیدیم به این نقطه که داریم درمورد نیمه گمشدمون حرف میزنیمدر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعا چیشد از اون بحثای چند سال پیشمون رسیدیم به این نقطه که داریم درمورد نیمه گمشدمون حرف میزنیمخصوصا تو
f.nalist
-
واقعا چیشد از اون بحثای چند سال پیشمون رسیدیم به این نقطه که داریم درمورد نیمه گمشدمون حرف میزنیمMichael Vey از نداریه..
-
سه شب پیش اون شب حضرت علی اصغر قسمت دادم گفتم ترخدا حالشو خوب کن من سال دیگه باهاش بیام مراسم، دیدی گفتم به یه جایی رسیدم که فقط خدا می تونه کاری کنه، نمیدونم صدامو شنیدی؟توجه کردی بهم؟چی بود؟ولی از فرداش حالش از همه این چن وقته بهتره
-
Blue28 قدمت رو چشم
هر وقت پر شدی بیا چ اشکالی داره دترMichael Vey
️
-
Blue28
راست میگه دلمون برات تنگ شده بود -
نگفتم؟
از عوارض دانشگاه رفتنه
آدم یهو عوض میشه دلش یار میخواد یا لااقل ذهنش درگیر میشه -
f.nalist منظورت اینه اونی که تورو میخواد، ممکنه تو اونو نخوای؟
-
واقعا چیشد از اون بحثای چند سال پیشمون رسیدیم به این نقطه که داریم درمورد نیمه گمشدمون حرف میزنیمMichael Vey
چون زوج پورعباس و کاظم قلم چی دست از سرمون برداشتن -
-
نگفتم؟
از عوارض دانشگاه رفتنه
آدم یهو عوض میشه دلش یار میخواد یا لااقل ذهنش درگیر میشهMichael Vey نخیر زندگی اینه در واقع
-
Michael Vey نخیر زندگی اینه در واقع
-
mr.vinyzo به حق پنج تن
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعا چیشد از اون بحثای چند سال پیشمون رسیدیم به این نقطه که داریم درمورد نیمه گمشدمون حرف میزنیمخصوصا تو
f.nalist
Michael Vey
هعییی پرنیا -
Michael Vey نخیر زندگی اینه در واقع
Maaah اخه تینجوریه قبل دانشگاه ک همش درگیر کنکوری
یهو میای دانشگاه اون جو کنکور و اینا از روت برداشته میشه بعد دور و ورتو نگاه میکنی میبینی واو! مثل اینکه بزرگ شدم! واقعنی بزرگ شدم!!!