هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248 توجیه نکردم حاجی و براشم توجیهی ندارم ..فقط میگم باید یکم تاب اوری داشته باشیم ...درسته تو ایران خیلی ماها بیشتر از حدمون تاب اوردیم ولی خب....واقعا یه روز قطع شدن نت اینقدر تو زندگیمون تاثیر داره ؟ینی اینقدر کارامون به نت وابسته شده ؟
-
Ramos9248 توجیه نکردم حاجی و براشم توجیهی ندارم ..فقط میگم باید یکم تاب اوری داشته باشیم ...درسته تو ایران خیلی ماها بیشتر از حدمون تاب اوردیم ولی خب....واقعا یه روز قطع شدن نت اینقدر تو زندگیمون تاثیر داره ؟ینی اینقدر کارامون به نت وابسته شده ؟
-
mr.vinyzo
اینترنت الان دقیقا مث برق و آب و گاز یه چیز مورد نیاز مردمه
هر موقع واسه پوشوندن گوه کاریا ریدن تو اینترنت تهش گفتن از خارج بوده -
Ramos9248 اره قبول دارم حرفتو بلاخره تو ۱۰۲۵ ایم و خب یسری اذیت ها هم داریم میشم ولی گفتم چیکارش میشه کرد ؟
-
mr.vinyzo من یه پابجی داشتم که دورانی که خیلی شوق بازی کردنشو داشتم ( خیلیییییی برام لذتبخش بود ) محدودم کردن در واقع چیزی که یه زمانی برات لذت بخشه رو ازت بگیرن دیگه بعدا باهاش حال نمیکنی ... میگفتن درس بخون من قایمکی نصب کرده بودم تنها میشدم بازی میکردم :)) ولی خب همیشه دوس داشتم بی دغدغه بازی کنم درسمم خودم میخوندم
-
Ramos9248 واقعا به هیچی نمیرسیم حاجی ولی خب به چه ساز دیگه ای برقصیم ...ما مجبوریم ...
پس بیایم الکی اعصاب خودمون سرش خورد نکنیم و دلمون برای روح و روان خودمون بسوزه و کنتر خودمونو درگیرش بکنیم... -
اوه تو این زندگی که توش برای یه سرچ ساده تو گوگل هم فیلتر شی
-
mr.vinyzo با پسردایی بازی میکردیم جفتمون قایمکی اون یجا گند زد فمیدن خانوادش منو هم لو داد از اونموقع تا به امروز یه رابطه بد باهم داریم بخاطر اون کارش
-
Michael Vey اوه توش
-
من الان چجوری سرچامو انجام بدم برای جزوم.
-
Michael Vey
حالا ذره بین رو دانلود کنی یه چند تا فحش جدید یاد میگیری پشمای شیطون میزیزه