هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای بابا وای
منم شیمیم واقعا خوب نیست و ضعیفم
با کدوم دبیر ارتباط گرفتی و بنظرت خوب بود؟
من الماس مازو گرفتم و مومن زاده و هادیان فرد و بازرگان دبیراشنZaahra._.. بنظرم فراهانی و مصلایی، از هر کدوم یه نمونه تدریس ببینید و بررسی کنید با کدوم بهتر ارتباط میگیرید
من بازرگان رو ندیدم
از بین دبیر های شیمی مومن زاده، هادیان فرد، فراهانی و مصلایی رو دیدم که دوتای اولی واقعا خوب نبودن -
Zaahra._..
میدونی هادیان فرد میخواد کار رو خودت بکنی
یعنی توقع داره که خودت نکات تستی رو کشف کنی توقع داره خودت خودجوش تلاش کنی
مثل بقیه استادا همه چیزو حاضر و آماده بهت نمیده و برای همین برای من بد بود
خب معلومه هرکسی بیست تا منبع شیمی بزنه خوبه
استادی خوبه که صفرتاصدو بهت یاد بده تست زدن رو بهت بگه و تو با تمرین به اوج تسلط برسی نه اینکه خودش آزمون طرح کنه بعدا ببینی نکاتی که تو آزمون هست این اصن تیپ تستشو نزده -
Zaahra._.. بنظرم فراهانی و مصلایی، از هر کدوم یه نمونه تدریس ببینید و بررسی کنید با کدوم بهتر ارتباط میگیرید
من بازرگان رو ندیدم
از بین دبیر های شیمی مومن زاده، هادیان فرد، فراهانی و مصلایی رو دیدم که دوتای اولی واقعا خوب نبودنمرسیی
پس فراهانی یا مصلایی رو میبینم با هر کدوم شد
بقیه همش از فراهانی و هادیان فرد تعریف میکننن
حتی معلم شیمی خودمون میگفت هادیان فرد خیلی خوبه و بچه خودم باهاش کلاس رفته
البته نمیدونم نتیجه اش چی شده و آیا واقعا خوب بوده یا نه -
اهااا آره
من پیامارو به ترتیب میخوندم واسه همین بعدشو ندیدم چیا گفتی -
Zaahra._..
من استاد شیمی زیاد داشتم
طول سال کنکورم سه تا دبیر شیمی دوازدهم که تو مدرسه داشتیم تو طول سال هم من با هادیان فرد مومن زاده اسماعیلی محسن هادی آقاجانی مسعود جعفری بازرگانی کار میکردم
خوب بودن اغلبشون ولی مورد اطمینان ترین استاد که شیمیمو با بررسی خط به خط کتاب درسیش دیدم و کتاب هاشو میزدم برای من بهمن بازرگانی بودf.nalist
ممنونم
راستش من شیمیم واقعا خوب نیست و در حد فیزیک و حسابانم واقعا نیست برای همین یه دبیر خوب میخوام که کنکوری هم کار کنه و چرت و پرت نگه
فرمولای عجیب غریب و زیاد که به درد نخورن نگه
و الان هم نه تجربه ای دارم نه خیلی وقت آزمون و خطا میخوام واقعا بدونم کی ارزش دیدن نداره و وقتمو نباید باهاش تلف کنم
دبیر خوب کیو پیشنهاد میکنی؟
اگه از دبیرای ماز کسی خوب هست همونو ببینم ولی اگه نیست هم بگین کیو ببینم؟ -
Zaahra._..
میدونی هادیان فرد میخواد کار رو خودت بکنی
یعنی توقع داره که خودت نکات تستی رو کشف کنی توقع داره خودت خودجوش تلاش کنی
مثل بقیه استادا همه چیزو حاضر و آماده بهت نمیده و برای همین برای من بد بود
خب معلومه هرکسی بیست تا منبع شیمی بزنه خوبه
استادی خوبه که صفرتاصدو بهت یاد بده تست زدن رو بهت بگه و تو با تمرین به اوج تسلط برسی نه اینکه خودش آزمون طرح کنه بعدا ببینی نکاتی که تو آزمون هست این اصن تیپ تستشو نزده -
f.nalist
ممنونم
راستش من شیمیم واقعا خوب نیست و در حد فیزیک و حسابانم واقعا نیست برای همین یه دبیر خوب میخوام که کنکوری هم کار کنه و چرت و پرت نگه
فرمولای عجیب غریب و زیاد که به درد نخورن نگه
و الان هم نه تجربه ای دارم نه خیلی وقت آزمون و خطا میخوام واقعا بدونم کی ارزش دیدن نداره و وقتمو نباید باهاش تلف کنم
دبیر خوب کیو پیشنهاد میکنی؟
اگه از دبیرای ماز کسی خوب هست همونو ببینم ولی اگه نیست هم بگین کیو ببینم؟Zaahra._.. خواهش میکنم
شما هر استادی رو تقریبا تو این موسسات به جز اون دو تا استثناانتخاب کنی خوبن واقعا و میتونن براتون مفید واقع بشن فقط قبلش ویدیوهای فرست کلاسشون رو ببینید که با کدوم ارتباط میگیرید چون واقعا خوب کار میکنن
از استادای کلاسینو گرفته تا ماز و تاملند و همین خود آلا
اساتید شیمی خوبی دارن -
f.nalist
ای وای من دقیقا به خاطر همین با یه سری دبیرا ارتباط نمیگیرم و زده و خسته میشم
بنظرون کیو ببینم؟Zaahra._..
من که دوباره برگردم به عقب از اول تا آخر با بازرگانی کار میکنم
ولی بازرگانی یه کمی سنگین کار میکنه و سرکلاسش باید یه کم علاقه باید به شیمی باشه چون هرازگاهی یه کمی از درهای شیمی پیشرفته رو هم به روتون باز میکنه -
مرسیی
پس فراهانی یا مصلایی رو میبینم با هر کدوم شد
بقیه همش از فراهانی و هادیان فرد تعریف میکننن
حتی معلم شیمی خودمون میگفت هادیان فرد خیلی خوبه و بچه خودم باهاش کلاس رفته
البته نمیدونم نتیجه اش چی شده و آیا واقعا خوب بوده یا نه -
Zaahra._.. خواهش میکنم
شما هر استادی رو تقریبا تو این موسسات به جز اون دو تا استثناانتخاب کنی خوبن واقعا و میتونن براتون مفید واقع بشن فقط قبلش ویدیوهای فرست کلاسشون رو ببینید که با کدوم ارتباط میگیرید چون واقعا خوب کار میکنن
از استادای کلاسینو گرفته تا ماز و تاملند و همین خود آلا
اساتید شیمی خوبی دارنمرسی آخه واقعا استادای شیمی خیلی زیادن
بنظرتون همون فراهانی و مصلایی از بقیشون بهترن؟ -
Zaahra._..
من که دوباره برگردم به عقب از اول تا آخر با بازرگانی کار میکنم
ولی بازرگانی یه کمی سنگین کار میکنه و سرکلاسش باید یه کم علاقه باید به شیمی باشه چون هرازگاهی یه کمی از درهای شیمی پیشرفته رو هم به روتون باز میکنهمرسی واقعا
من کتاب مبتکران ندارم اوکیه؟ -
Zaahra._.. این مهم نیست که فلانی با کدوم معلم داره جلو میره شما باید ببینید خودتون با کدوم دبیر بیشتر ارتباط میگیرید و میفهمید تدریسشو
-
Ramos9248
ممنونم
همین که فهمیدم هادیان فرد و مومن زاده چه جورین خیلی کمکم کرد
من یه سری وقتا تا چند ماه با یه دبیری پیش میرم بعد میفهمم آره این به درد من نمیخوره
که امسال واقعا وقت آزمون و خطا رو ندارم -
Zaahra._.. نمیدونم الان که بازرگانی اومده ماز اون انحصارگراییش رو مبتکران رو برداشته یا نه
ولی زیاد هم فرق نمیکنه وقتی اون تمرین میگه میشه از یه جای دیگه هم زد مخصوصا حدود 4 تا کنکوره که کنکور از مبتکران فاصله گرفته و بهمن بازرگانی به خاطر شرایطش دیگه فرصت همچون ویراستی رو کتابش نداره و تو کلاسش اصل تغییرات رو اعمال میکنه
حالا شما چون الماس هستید میتونید اونو انتخاب کنید با یه منبع بزنید بره
علت اینکه واقعا من هادیان فرد رو پیشنهاد نمیکنم
یه حس خیلی بدی سرکنکورم به من داده بود که هر روز به خودم فحش میدادم که چرا یکی دیگه رو نزدم
گفتم یه موقع برای شما این اتفاق نیفته