هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همین کارو میکنین که موقع صلاحیت استادم گفت افرین اولین نفر بودی موقع احیا نوزاد خودتو به نوزاد معرفی نکردی
دیگه موقع احیا اونم نوزاد سلام وعلیک نکنین#بهار
@medtweeet | مدتوئیت
Instagram | اینستاگرام
-
mr.vinyzo
نه امتحان دانشگاه -
بخدا دیوونه مون کرده
این اصلا بازنشسته شده -
mr.vinyzo
آره نمیخوام مستقیم اشاره کنم به هرحال سایت عمومیه
میبرنم حراست -
.....
-
mr.vinyzo
آره نمیخوام مستقیم اشاره کنم به هرحال سایت عمومیه
میبرنم حراستترم اول خیلی از بچه ها رفتن کمیته انضباطی
-
Maaah
دیگه براش نمیخرم
3 باره دارم میرم گل فروشی گل سفارش میدم امتحانا تعویق میافتن
دوباره برم اقاعه از مغازه اش میندازم بیرون -
بخدا دیوونه مون کرده
این اصلا بازنشسته شده@هویججج باز خوبه مال شما اطلاعرسانی میکنن، به ما میگن بیسمالله دانشجویان عزیز از فردا امتخانا شروع میشه، خوابگاهم فعلا ندارین به ما هم ربطی نداره
-
Maaah
دیگه براش نمیخرم
3 باره دارم میرم گل فروشی گل سفارش میدم امتحانا تعویق میافتن
دوباره برم اقاعه از مغازه اش میندازم بیرون@هویججج
-
گفت اگر فریاد ممکن نیست تنها «آه» باش
قدر آهی نالەی مظلوم را همراه باشگفت اگر راهی نپیمودی بهسوی آفتاب
در شب تاریک خود آیینهدار ماه باش#فاضل_نظری
-
@هویججج باز خوبه مال شما اطلاعرسانی میکنن، به ما میگن بیسمالله دانشجویان عزیز از فردا امتخانا شروع میشه، خوابگاهم فعلا ندارین به ما هم ربطی نداره
Maaah
ای بابا
غصه نخور عزیزم بستنی بخور -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
یعنییی اون دفعه گفتن جنگه که جنگه فردا امتحان حضوریه گفتیم چشم، رفتیم امتحان دادیم شب ساعت ۸ گفتن برین خونه امتخانا لغوه گفتیم چشم، فرداش رفتیم خونه ۳ عصر گفتن از پسفردا حضوریه گفتیم چشم، باز فرداش گفتن نه مجازیه گفتیم چشم، یه امتحان مجازی دادیم عصرش گفتن نه خیر لغو گفتیم چشم ://///
-
یعنییی اون دفعه گفتن جنگه که جنگه فردا امتحان حضوریه گفتیم چشم، رفتیم امتحان دادیم شب ساعت ۸ گفتن برین خونه امتخانا لغوه گفتیم چشم، فرداش رفتیم خونه ۳ عصر گفتن از پسفردا حضوریه گفتیم چشم، باز فرداش گفتن نه مجازیه گفتیم چشم، یه امتحان مجازی دادیم عصرش گفتن نه خیر لغو گفتیم چشم ://///
Maaah
نه ما چشم نمیگیم
بچه پروییم
امروز 100 نفر از دانشجوها رفتن دانشگاه -
Maaah
نه ما چشم نمیگیم
بچه پروییم
امروز 100 نفر از دانشجوها رفتن دانشگاه@هویججج
آخه ببین دانشگاه ما بجز بچههای مامایی پرستاری بقیه بدون کنکورن، بعد خب کلا ۴, ۵ تا امتحان دارن استاداشونم نمیندازن معمولا. پرستاری ماماییهام سال آخر اصلا امتحانی نمیدن اینه که کسی معتزض نیست -
بیا صورتهامان را با نور خیس کنیم
خجالت نکش حزنِ من.