هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Kosar.ab پشمام. داداش اصلا چرا باید نظر خواهی کنی اگه طرف مطمئن و معتبره برو تو کارشش
Michael Vey
آره معتبره و چون گفت میشناسمت میخوام باهام کار کنی -
من اپ dumbell پس زمینه زرد داره روش دمبل مشکی
دارم هم بهم تمرین میده
هم کالری شمار داره
دست راستمه
فقط کالری شمار نمیدونم راستشKosar.ab مررررسییییی
-
Michael Vey
آره معتبره و چون گفت میشناسمت میخوام باهام کار کنیKosar.ab برو تو کارش بترکون
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من: خب دیگه ایشالله از امروز زندگی سالم و فستینگ و کم کم محدود کردن غذ-
همون لحظه سارا: -
همون لحظه سارا: -
هنوز تمومش نکردم. -
خوشم نمیاد ازش.
-
بخون بخون بخون بخون.
-
ما روزی ۲ ساعت برق و بعد آب و بعد اینترنت محدود ضعیفمون قطع میشه اونا اصلا نمیدونن آب و برق و اینترنت چی هست
یه ایرانی میره آمریکا
آمریکایی میگه زمین بکنه و کلی سیم نشون میده به ایرانیه و میگه ببین ما از چندین سال پیش تلفن سیمی داشتیم
ایرانیه بهش میگه بیا ایران تا بهت بگم ما چی داریم
اونم میاد ایران ، ایرانیه بهش میگه زمین رو بکن
اونم هی میکنه ، بعد میگه اینجا که سیمی نیست ؟
ایرانیه بهش میگه
اره بیا بالا ما از چند سال قبل تلفن بی سیم داشتیم -
آدما تا زمانی برات احترام قائلن که جلوشون خویشتنداری کنی و طوری برخورد کنی که انگار: هههه نه بابا مشکل؟ من مشکلی توی زندگی ندارم خیلی هم راضیم و اومدم اینجا که دقیقااا همون طوری که باب میلته باهات رفتار کنم. برامم مهم نیست تو چجوری میخوای معاشرت کنی. چه خوب باشی چه بد، من همیشه اونجوری که علاقه داری باهات رفتار میکنم.
اینو در نظر نمیگیرن که تو هم حق داری خسته باشی، بخوای واقع بینانه مشکلاتتو با یکی درمیون بذاری یا حتی یه روز بدون دلیل انرژی مثبت به همه بفرستی.
ربات که نیستم عزیز من... اینکه همیشه سعی کردم در بدترین حالت خودمو حفظ کنم و منطقی بمونم دلیل نمیشه که احساس نداشته باشم. نشونه اینه که تو آدم امنی برای من نبودی... -
به درک که خوشت نمیاد.
-
Kosar.ab برو تو کارش بترکون
Michael Vey بوس بهت🥲🩷
-
آدما تا زمانی برات احترام قائلن که جلوشون خویشتنداری کنی و طوری برخورد کنی که انگار: هههه نه بابا مشکل؟ من مشکلی توی زندگی ندارم خیلی هم راضیم و اومدم اینجا که دقیقااا همون طوری که باب میلته باهات رفتار کنم. برامم مهم نیست تو چجوری میخوای معاشرت کنی. چه خوب باشی چه بد، من همیشه اونجوری که علاقه داری باهات رفتار میکنم.
اینو در نظر نمیگیرن که تو هم حق داری خسته باشی، بخوای واقع بینانه مشکلاتتو با یکی درمیون بذاری یا حتی یه روز بدون دلیل انرژی مثبت به همه بفرستی.
ربات که نیستم عزیز من... اینکه همیشه سعی کردم در بدترین حالت خودمو حفظ کنم و منطقی بمونم دلیل نمیشه که احساس نداشته باشم. نشونه اینه که تو آدم امنی برای من نبودی... -
همون لحظه سارا:Michael Vey حاجی خیلی وسوسه کنندس میدونی....