هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من: خب دیگه ایشالله از امروز زندگی سالم و فستینگ و کم کم محدود کردن غذ-
همون لحظه سارا: -
هنوز تمومش نکردم. -
خوشم نمیاد ازش.
-
بخون بخون بخون بخون.
-
ما روزی ۲ ساعت برق و بعد آب و بعد اینترنت محدود ضعیفمون قطع میشه اونا اصلا نمیدونن آب و برق و اینترنت چی هست
یه ایرانی میره آمریکا
آمریکایی میگه زمین بکنه و کلی سیم نشون میده به ایرانیه و میگه ببین ما از چندین سال پیش تلفن سیمی داشتیم
ایرانیه بهش میگه بیا ایران تا بهت بگم ما چی داریم
اونم میاد ایران ، ایرانیه بهش میگه زمین رو بکن
اونم هی میکنه ، بعد میگه اینجا که سیمی نیست ؟
ایرانیه بهش میگه
اره بیا بالا ما از چند سال قبل تلفن بی سیم داشتیم -
آدما تا زمانی برات احترام قائلن که جلوشون خویشتنداری کنی و طوری برخورد کنی که انگار: هههه نه بابا مشکل؟ من مشکلی توی زندگی ندارم خیلی هم راضیم و اومدم اینجا که دقیقااا همون طوری که باب میلته باهات رفتار کنم. برامم مهم نیست تو چجوری میخوای معاشرت کنی. چه خوب باشی چه بد، من همیشه اونجوری که علاقه داری باهات رفتار میکنم.
اینو در نظر نمیگیرن که تو هم حق داری خسته باشی، بخوای واقع بینانه مشکلاتتو با یکی درمیون بذاری یا حتی یه روز بدون دلیل انرژی مثبت به همه بفرستی.
ربات که نیستم عزیز من... اینکه همیشه سعی کردم در بدترین حالت خودمو حفظ کنم و منطقی بمونم دلیل نمیشه که احساس نداشته باشم. نشونه اینه که تو آدم امنی برای من نبودی... -
به درک که خوشت نمیاد.
-
Kosar.ab برو تو کارش بترکون
Michael Vey بوس بهت🥲🩷
-
آدما تا زمانی برات احترام قائلن که جلوشون خویشتنداری کنی و طوری برخورد کنی که انگار: هههه نه بابا مشکل؟ من مشکلی توی زندگی ندارم خیلی هم راضیم و اومدم اینجا که دقیقااا همون طوری که باب میلته باهات رفتار کنم. برامم مهم نیست تو چجوری میخوای معاشرت کنی. چه خوب باشی چه بد، من همیشه اونجوری که علاقه داری باهات رفتار میکنم.
اینو در نظر نمیگیرن که تو هم حق داری خسته باشی، بخوای واقع بینانه مشکلاتتو با یکی درمیون بذاری یا حتی یه روز بدون دلیل انرژی مثبت به همه بفرستی.
ربات که نیستم عزیز من... اینکه همیشه سعی کردم در بدترین حالت خودمو حفظ کنم و منطقی بمونم دلیل نمیشه که احساس نداشته باشم. نشونه اینه که تو آدم امنی برای من نبودی... -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من: خب دیگه ایشالله از امروز زندگی سالم و فستینگ و کم کم محدود کردن غذ-
همون لحظه سارا:Michael Vey حاجی خیلی وسوسه کنندس میدونی....
-
E.B.BUTTERFLY اینجوریه که
هم آدم دوست داره غرغراشو تو جایی بگه که بقیه بخونن
هم دوست نداره که بقیه بخونن🥲
چون خودمم اینجوریم این پیامتو خیلی درک کردمMichael Vey من با اینکه کسی اینجا غرغرامو بخونه مشکلی ندارم (گرچه خب ذهنیتشون نسبت به آدم عوض میشه
) ولی بازم کارمو انجام میدم چون توی دنیای واقعی به اندازه کافی دارم مثل ربات رفتار میکنم دیگه اینجا رو بیخیال شدم.
کی به کیه؟ این همه آدم حرفای مختلف میزنن اینجا منم این وسط یه سهمی داشته باشمفقط میتونم اینجا خودمو تخلیه کنم. بقیه جاها قفله برام.
امیدوارم تا اطلاع ثانوی اینجا ناشناس باقی بمونم. دیگه حوصله شناخته شدن رو توی دنیای مجازی ندارم... -
Michael Vey من با اینکه کسی اینجا غرغرامو بخونه مشکلی ندارم (گرچه خب ذهنیتشون نسبت به آدم عوض میشه
) ولی بازم کارمو انجام میدم چون توی دنیای واقعی به اندازه کافی دارم مثل ربات رفتار میکنم دیگه اینجا رو بیخیال شدم.
کی به کیه؟ این همه آدم حرفای مختلف میزنن اینجا منم این وسط یه سهمی داشته باشمفقط میتونم اینجا خودمو تخلیه کنم. بقیه جاها قفله برام.
امیدوارم تا اطلاع ثانوی اینجا ناشناس باقی بمونم. دیگه حوصله شناخته شدن رو توی دنیای مجازی ندارم...E.B.BUTTERFLY
منم از اولش اشتباه کردم
باید ناشناس میموندم -
خواهرم ایرپادای منو گذاشته و داره لوازم آرایشیم رو نابود میکنه
چندبار نزدیک بود برم یه دعوا حسابی باهاش کنم ولی خب قرار شد آروم باشم
#تودلی -
Michael Vey حاجی خیلی وسوسه کنندس میدونی....
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey حاجی خیلی وسوسه کنندس میدونی....
من اشتباهی رو شما ریپ زدم عذر خواهم یه لحظه فکر کردم خود ساراست