هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
1111 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من خودم خیلی خوردم
اخیییی
خداروشکر کسی به من فحش نداد وگرنه همونجا با قفل فرمون میزدم تو سرش 🥲 -
@هویججج
نه خب بالاخره خانما دیر تر شروع میکنن به رانندگی و ماشین هم کمتر دستشونه برای همین طبیعیه و باید به خانما حق داد تا حدی اگه اشتباهی داشتن تو رانندگی
پسرا بعضا از اواخر دبستان یا راهنمایی پشت ماشین میشنن و تمرین میکنن اما دخترا تازه از ۱۸ سالگی به بعد -
@هویججج
خب هویج خانم شما که همچین پدری دارید که درک و فهم دارن دیگه راحتید
اصلا هی برید خاموش کنید ماشین رو
پدرتون میگن فدای سرتون -
جمعبندی:**
شیمی رشتهای با پتانسیل درآمد بالا است، اما فقط برای کسانی که:- مهارتهای روز بازار را یاد بگیرند
- ارتباطات صنعتی قوی ایجاد کنند
- بهصورت مستمر دانش خود را بهروز نگه دارند
پیشنهاد میکنم همین ترم یک کارآموزی در پتروشیمی نزدیک محل زندگیتان پیدا کنید. تجربه عملی مهمتر از نمرههای درسی است!
پشنهادت خیلی خوبه منم از خدامه
ولی نمی دونه هنوز ترم 2 ام بعدم از این خبر ها برای کارشناسی ارشد م اینجا ها نیستکجا ها سیر می کنی
کار اموزی تو پتروشیمی
کاش همینی که تو میگی میشد️
-
جمعبندی:**
شیمی رشتهای با پتانسیل درآمد بالا است، اما فقط برای کسانی که:- مهارتهای روز بازار را یاد بگیرند
- ارتباطات صنعتی قوی ایجاد کنند
- بهصورت مستمر دانش خود را بهروز نگه دارند
پیشنهاد میکنم همین ترم یک کارآموزی در پتروشیمی نزدیک محل زندگیتان پیدا کنید. تجربه عملی مهمتر از نمرههای درسی است!
پشنهادت خیلی خوبه منم از خدامه
ولی نمی دونه هنوز ترم 2 ام بعدم از این خبر ها برای کارشناسی ارشد م اینجا ها نیستکجا ها سیر می کنی
کار اموزی تو پتروشیمی
کاش همینی که تو میگی میشد️
-
@هویججج
سارا خوبه با این سرعت بالا نرفتی خطرناک
این خوبه برای ویراژ دادن و لای کشیدن️
-
به سلامتی
اجبار ؟
ما که نمی رفتیم
نه من نه هیچ کدوم از رفقام نرفتن
البته همین میشه که پسرا آیین نامه رو هی میفتن1111 والا منم پارسال ک میرفتم حتی گوش هم میدادم تا امسال چیزی یادم نبود
با همین سوالا خوندم -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کجا ها سیر می کنی کار اموزی تو پتروشیمی
کاش همینی که تو میگی میشد️من بهت ایمان دارم
میشه چرا نشه@هویججج
قربونت برم سارا جان همیشه به هم روحیه و امید میدی و بهم اعتماد داری️
️
مرسییی -
@هویججج
اولاً خیلی خوشم اومد که درک دارید
ثانیاً بالاخره استهلاک ماشینه و این فقط مختص شما نیست برای بقیه هم که میخوان یادبگیرن هست
ثالثاً ما تو فامیل داریم که پدر خیلی بد اخلاقه و بچه اش جرئت نمیکنه و از ترس باباش هی فکر میکنه نکنه طوری بشه بابام بهم چیز بگه اما خدا رو شکر پدر شما خوش برخورد هستن -
@هویججج
️
️
️ عالیه واقعاا با این اهنگ ادم نمی تونه کند بره
-
@هویججج
-
Michael Vey سخت بود؟
نیاز بود کتابو بخونی؟Blue28 سوالا تکراریه
۲۰ سری آزمون ۳۰ سواله هست ک اونو خوندم. یکی از این ۲۰ تا ازمون دستت میفته بستگی داره چقدر اینارو دقیق خونده باشی.. اکثرا هم تکراریه سوالا
اگه سوالا تغییر نکنه قبولی راحته