هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
یکی از کارایی که بعد کنکور باید خیلی بهش اهمیت بدی اینه به موقع بری برا گواهینامه ثبت نام کنی ، چون اینجوری اگه دانشجو شهر دیگه بشی میفته عقب ، ولی البته میگن میشه انتقالش بدی شهر دیگه ولی نمیدونم شرایطش چجوریه و در کل چکار میکنی
-
بازگشت به خانه باید بزنم
خیلی دیر به دیر آزمون میگیرن خیلی وقته منتظر بودم همش تعطیلی بوده پارسال هم یه همچنین حالتی شد همش تعطیلی
دوست دارم داخل شهر خودم بگیرم ، چون اون موقع حتی ممکنه آزمونش با زمان کلاسمم تداخل بخوره ولی ناچار میشم چون کاردکس ام باطل میشه دیگه نمیشه صبر کردmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بازگشت به خانه باید بزنم
خیلی دیر به دیر آزمون میگیرن خیلی وقته منتظر بودم همش تعطیلی بوده پارسال هم یه همچنین حالتی شد همش تعطیلی
دوست دارم داخل شهر خودم بگیرم ، چون اون موقع حتی ممکنه آزمونش با زمان کلاسمم تداخل بخوره ولی ناچار میشم چون کاردکس ام باطل میشه دیگه نمیشه صبر کردفقط آزمونت مونده؟
-
Michael Vey
فرانت منS.daniyal hosseiny اصلا نمیدونم بهش چی میگن اصلا همون ۱
-
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بازگشت به خانه باید بزنم
دوست دارم داخل شهر خودم بگیرم ، چون اون موقع حتی ممکنه آزمونش با زمان کلاسمم تداخل بخوره ولی ناچار میشم چون کاردکس ام باطل میشه دیگه نمیشه صبر کردفقط آزمونت مونده؟
-
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اره
دو سال از زمان ثبت نامت بگذره کادرکس ات باطل میشه
دوباره باید هزینه کنی://آموزشگاه ها که هر هفته آزمون می گیرن اما دیر به دیر تایم میدن به بچه ها شرایط خودتون رو توضیح بدین راه میان
-
1111 یکی از دوستام تولدش اخر شهریور بود
اونم همین مشکلو داشت
ولی من باید بلافاصله بعد کنکورم میرفتم ثبت نام میکردم
من دیگه نباید میانداختم عقب
ولی خب استراحت هم نیاز بود ولی عیب نداره پیش میاد
الآنم خوبه ولی در کل نباید اینجوری وقفه بندازی مخصوصا اگه معلوم نباشه شهر خودتی راه دوری نزدیکی و...