هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
برمنمازمو بخونم...
-
برمنمازمو بخونم...
زهرا بنده خدا 2 دعا کن برام
-
از اینکه دارم آخرین فیلمهای درسیمو دان میکنم خوشحالم
@خسته خداروشکر ، میترکونی امسال مطمئنم🩷تو هر رشته بری بهترینی ، چون تلاش کردی
-
امروز به پیشنهاد خانومِ_دوست_داشتنی فیلم شکلات رو دیدم
و بعد از تموم شدنش رفتمبراش نوشتم قشنگ بود و دلم میخواست به اندازه طومارهایی که قبلا مینوشتم، نظرم رو از دیالوگهاش بگم ولی میدونی بسنده کردم
چون وایب زیادهگویی از خودم دارم
اونجور که اونقدر از یچیگفتی که دیگه اون پوینت و موضوع اصلی غرق میشه لا به لای حرفایی که حتی مرتبط بهشن. -
حالم جوریه که دوست دارم گریه کنم
-
ولی حوصله ندارم گریه کنم
-
کوثرم(:
امیدوارم برم..چون دیگه جونی برای ادامه نمونده.. -
مرا به خاطر دل شکسته ام ببخش
مرا که از ندیدن تو خسته ام ببخش
اگر به انتظار تو نشسته ام هنوز
به دیگری اگر که دل نبسته ام ببخش
ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام
اگر تو را نبردم از یاد ...
ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام
به آرزوی رفته بر باد ...
تویی تمام ماجرا که رفته ای ولی مرا
به حال خود نمیگذاری ...
صدای قلب من چرا غمت نمیکشد مرا
چرا هنوز ادامه داری ...
سکوت قبل رفتنت نماندنت ندیدنت
مرا به این جنون کشیده ...
چه حسرتیست بر دلم که از تمام بودنت
نبودنت به من رسیده ...
تویی تمام ماجرا که رفته ای ولی مرا
به حال خود نمیگذاری ...
صدای قلب من چرا غمت نمیکشد مرا
چرا هنوز ادامه داری ... -
EDEN -
کوثرم(:
امیدوارم برم..چون دیگه جونی برای ادامه نمونده..@خسته
سال بعد همین موقع مشغول پاس کردن امتحاناتی، و پایان ترم دو
شک نداشته باش🥲 -
هویججج آخه من به هرکی میگم بهم میگن مشکل از خودته که کسی نزدیکت نمیاد. یه بار این مسئله رو با یکی مطرح کردم اونم بدون هیچ تعارفی برداشت گفت: خودت روابط اجتماعیت ضعیفه. هرجا میریم میشینی یه گوشه تنها زحمتی که به خودت میدی همون سلام و خداحافظه.
خب شخصیتم اینجوریه که معمولا شروع کننده صحبت نیستم اما اگه کسی باهام حرف بزنه منم همراهیش میکنم. بعد اینو میذارن پای مغرور بودن! -
-
هویججج این چیه؟
-
هویججج آخه من به هرکی میگم بهم میگن مشکل از خودته که کسی نزدیکت نمیاد. یه بار این مسئله رو با یکی مطرح کردم اونم بدون هیچ تعارفی برداشت گفت: خودت روابط اجتماعیت ضعیفه. هرجا میریم میشینی یه گوشه تنها زحمتی که به خودت میدی همون سلام و خداحافظه.
خب شخصیتم اینجوریه که معمولا شروع کننده صحبت نیستم اما اگه کسی باهام حرف بزنه منم همراهیش میکنم. بعد اینو میذارن پای مغرور بودن!E.B.BUTTERFLY من احترام میذارم ولی
من هیچ وقت این طرز رفتار رو دوست نداشتم
یکی رو میشناسی بعد حتی نمیاد بهت سلام بده
چشم تو چشم میشی باهاش انگار نه انگار
درسته بعضی آدما خیلی تو خودشونن
ولی من میگم اصلا آدم حساب نمیکنن مارو
انگار وجود خارجی نداریم
خیلی رفتار زشتیه دیگه حداقل آدم باید سلام بده لطفا -
E.B.BUTTERFLY من احترام میذارم ولی
من هیچ وقت این طرز رفتار رو دوست نداشتم
یکی رو میشناسی بعد حتی نمیاد بهت سلام بده
چشم تو چشم میشی باهاش انگار نه انگار
درسته بعضی آدما خیلی تو خودشونن
ولی من میگم اصلا آدم حساب نمیکنن مارو
انگار وجود خارجی نداریم
خیلی رفتار زشتیه دیگه حداقل آدم باید سلام بده لطفاmahdi.ek درک میکنم...
ولی آخه من هم درونگرام هم یکم معذب.احساس میکنم وقتی با یکی حرف میزنم براش مزاحمت ایجاد میکنم. یا مثلاً با خودم میگم من چه حرفی دارم با فلانی بزنم؟
وگرنه سلام رو که به همه میدم
ولی خب حرف شما هم درسته، برای کسی که اجتماعی باشه این طرز رفتار ناخوشایند به نظر میرسه. -
خب شخصیتم اینجوریه که معمولا شروع کننده صحبت نیستم اما اگه کسی باهام حرف بزنه منم همراهیش میکنم. بعد اینو میذارن پای مغرور بودن!E.B.BUTTERFLY ولی این حرفم به این معنی نیست با اینایی که یه بند حرف میزنن خیلی اوکیم ، داخل پنج دقیقه آدم نباید زندگی کسی دیگه رو کامل خبردار بشه اونم رفتار خوبی نیست یا همش حرف بزنی واقعا آدمایی که کلا همش دوست دارن حرف بزنن هم خیلی به دل نمی شینن
من در اصل خودم میانگرام یه میانگینی از هر دو
و بنظرم تعادلش خیلی قشنگ تره -
mahdi.ek درک میکنم...
ولی آخه من هم درونگرام هم یکم معذب.احساس میکنم وقتی با یکی حرف میزنم براش مزاحمت ایجاد میکنم. یا مثلاً با خودم میگم من چه حرفی دارم با فلانی بزنم؟
وگرنه سلام رو که به همه میدم
ولی خب حرف شما هم درسته، برای کسی که اجتماعی باشه این طرز رفتار ناخوشایند به نظر میرسه.E.B.BUTTERFLY درونگرایی به معنی گوشه گیری نیست
اصلا درونگرا به آدمی نمیگن که با بقیه حرف نزنه ، چقدر بروز میده احساسات درونشو یا با چی انرژی میگیره و... درونگرایی ایناست
من چون خودم تقریبا درونگرا هام میتونم درک کنم من دوست درونگرا کم نداشتم برونگرا هم داشتم ، ولی این رفتار کلا قشنگ نیست
حالا شما خوبی ، یسریا سلامم نمیدن -
هنووووووز برق نیومده
داره میشه ۳ ساعت!