هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چند روز تمرین کردی؟
Michael Vey -
ring my bell ring my bell sssss
-
Michael Vey
وای منم برات ذوق دارمهویججج مررررسییییییدیسیندنس
تو کی میری برا آزمون دتر؟ -
هویججج مررررسییییییدیسیندنس
تو کی میری برا آزمون دتر؟Michael Vey
هفته دیگه دوشنبه
ولی بابام فقط نیم ساعت باهام تمرین میکنه -
اصلا آدم فقط باید گواهینامه بگیره که اگه اتفاقی افتاد خدایی نکرده تصادفی چیزی گواهینامه داشته باشه
بعد بره برا خودش دنده اتومات سوار بشه
اینو ادامه میده تا بالاخره ماشینایی که هوش مصنوعی هدایتشون میکنه هم رونق بگیرن به همین سادگی -
چند روز تمرین کردی؟
Michael Veyهویججج بزار فکر کنم
2 هفته پیش که تاسوعا عاشورا افتاده بود شنبه و یکشنبه، من در حالی که تا پنجشنبه 9 ج تمرین با مربیم رفته بودم، جمعه و شنبه و دوشنبه رو با ماشین خودمون تمرین رفتم.
بعد چهارشنبه همین هفته پیش کلاسم تموم شد
منم از پنجشنبه تا امروز که یکشنبست، روزی یه ساعت تمرین کردم با ماشینمون (البته امروز دو بار تمرین کردم) -
هویججج تو توی خیابون میری خییییییییلی بهتره
من زمین خالی رفتم کلا و دو بار با احتساب امروز رفتم خیابون برای تمرین -
بچه ها شما هم اینطوری هستین یا فقط من اینجوریم؟ کسی رو ندارم باهاش صحبت کنم. به معنای واقعی کلمه هیچکس! خانواده که انقدر غرق در کار و مشغله ذهنی زیاد هستن، بندگان خدا دیگه حوصله خودشونو ندارن چه برسه به من. از طرفی نمیخوام با گفتن: «به من توجه نمیکنید» یا «هیچوقت برای من زمان خالی حتی در حد یک ربع نمیذارید» بهشون عذاب وجدان بدم. چون میدونم واقعا سرشون شلوغه. از طرفی نقش اون نفر سومی (مثل خاله کوچیکه یا اون دوست صمیمیت که از همه چی هم خبر دارید) که میگن توی زندگی من خیلی کمرنگه یعنی نزدیک عدم وجوده!
نمیدونم مشکل از منه شاید...E.B.BUTTERFLY تو مارو داری ...البته شما پسری؟
-
هویججج داش مگه راننده تر از تو هم داریم؟؟
هر روز تمرین کن سعی کن واکنشتو بالا ببری دیگه حرفه ای میشییییی :>>>> -
هویججج بزار فکر کنم
2 هفته پیش که تاسوعا عاشورا افتاده بود شنبه و یکشنبه، من در حالی که تا پنجشنبه 9 ج تمرین با مربیم رفته بودم، جمعه و شنبه و دوشنبه رو با ماشین خودمون تمرین رفتم.
بعد چهارشنبه همین هفته پیش کلاسم تموم شد
منم از پنجشنبه تا امروز که یکشنبست، روزی یه ساعت تمرین کردم با ماشینمون (البته امروز دو بار تمرین کردم)Michael Vey
وااااای چه خوب افرین
رازش تکرار و تمرینه
البته یادت نره قوانین رو رعایت کنی -
هویججج ولاکن!
بعضیا برای رسیدن به یه مهارتی نیاز به تلاش بیشتری دارن
تو اگه خودت حال میکنی و بابات تایید میکنه یعنی دیگه روون شدی -
Michael Vey
هفته دیگه دوشنبه
ولی بابام فقط نیم ساعت باهام تمرین میکنههویججج واوووو موفق باشیییییییییییی :>>>>>
-
هویججج تو توی خیابون میری خییییییییلی بهتره
من زمین خالی رفتم کلا و دو بار با احتساب امروز رفتم خیابون برای تمرینMichael Vey
نه منم خیابون نرفتم
همون چیزایی ازمون رو تمرین میکنم بعضی وقتا هم که میخوام چالشی بشه از سربالایی با شیب خیلی زیاد نیم کلاچ تمرین میکنم
امسال تابستون فقط 3 جلسه تمرین کردم
پارسالم جز مربی کسی باهام تمرین نمیکرد -
E.B.BUTTERFLY تو مارو داری ...البته شما پسری؟
-
Michael Vey
وااااای چه خوب افرین
رازش تکرار و تمرینه
البته یادت نره قوانین رو رعایت کنیهویججج چشمممم