هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121
تو شیمی میگفت هلیم رو نمیتونم از گاز طبعی جدا کنیم و الکی میسوزه چرا رو این کار نمیکنین؟یه ایده نو -
jahad_121
تو شیمی میگفت هلیم رو نمیتونم از گاز طبعی جدا کنیم و الکی میسوزه چرا رو این کار نمیکنین؟یه ایده نوmr.vinyzo
اینجوری نیست کلا نشه ها ، ولی به صرفه نیست
شاید بشه به صرفه ترش کرد وگرنه یه کاری نیست که بگی کلا انجام نمیشه
مثلا فراید سرسازیش منفی دویست درجه است
که خب تجهیزات پیچیده میخواد
بعد آمریکا دومین صادرکننده هلیم هم قطره تازه
یعنی در مجموع داره جداسازیش انجام میشه ولی انرژی و هزینه بالا میخواد -
mr.vinyzo
اینجوری نیست کلا نشه ها ، ولی به صرفه نیست
شاید بشه به صرفه ترش کرد وگرنه یه کاری نیست که بگی کلا انجام نمیشه
مثلا فراید سرسازیش منفی دویست درجه است
که خب تجهیزات پیچیده میخواد
بعد آمریکا دومین صادرکننده هلیم هم قطره تازه
یعنی در مجموع داره جداسازیش انجام میشه ولی انرژی و هزینه بالا میخواد -
رد شدم
-
و میدونین چی جالبه؟ حتی نمیدونم چرا
-
رد شدم
Michael Vey فدا سرت
۹۰۰ افتادی پس...
-
رد شدم
Michael Vey چی رد شدی ؟
-
و میدونین چی جالب تره؟
یه دختره بود دنده نمیتونست جا بزنه. دو بار خاموش کرد. یبار خواست دوبل بزنه ۱ متر فاصله داشت با ماشینی ک میخواست باهاش پارک کنه. یبار دیگ فرصت داد برا پارک بعد جای ممنوع بدون گفتن پارک دوبل رفت، که باز هم بد پارک کرد. قبول شد.
اونیکی هم موقع دنده زیاد کردن یهو گاز میداد موقع دنده کم کردن یهو ترمز و ما همه پرتاب میشدیم. دو بار پارک دوبل تو جای ممنوع بدون گفتن رفت و هر دو بار هم خراب کرد.بار دومی خورد به جدول. قبول شد
بعد من: نشستم. یکم رفتم. گفت دنده ۲ منم رفتم. گفت ۱ منم رفتم. گفت ۲ من رفتم ولی مثلا بجای اینکه گاز بیاد رو ۲۰ فرضا رو ۱۷ دنده رو ۲ کردم ولی ماشین داشت خوب میرفت. گفت وایسا ردی.
-
و میدونین چی جالب تره؟
یه دختره بود دنده نمیتونست جا بزنه. دو بار خاموش کرد. یبار خواست دوبل بزنه ۱ متر فاصله داشت با ماشینی ک میخواست باهاش پارک کنه. یبار دیگ فرصت داد برا پارک بعد جای ممنوع بدون گفتن پارک دوبل رفت، که باز هم بد پارک کرد. قبول شد.
اونیکی هم موقع دنده زیاد کردن یهو گاز میداد موقع دنده کم کردن یهو ترمز و ما همه پرتاب میشدیم. دو بار پارک دوبل تو جای ممنوع بدون گفتن رفت و هر دو بار هم خراب کرد.بار دومی خورد به جدول. قبول شد
بعد من: نشستم. یکم رفتم. گفت دنده ۲ منم رفتم. گفت ۱ منم رفتم. گفت ۲ من رفتم ولی مثلا بجای اینکه گاز بیاد رو ۲۰ فرضا رو ۱۷ دنده رو ۲ کردم ولی ماشین داشت خوب میرفت. گفت وایسا ردی.
Michael Vey بار چندمشون بود ؟
و خب چرا یک زدی ؟
-
Michael Vey بار چندمشون بود ؟
و خب چرا یک زدی ؟
mr.vinyzo بار دوم.
خودش میگفت برای دنده کشی برای همه اینکارو میکرد -
mr.vinyzo بار دوم.
خودش میگفت برای دنده کشی برای همه اینکارو میکردMichael Vey خب بهش نگفتی ماشین فشار میاد روش یا ۵ تا میرفتی با دنده یکو؟ بهش گفتی چرا اونا که اونکارارو کردن قبول کرد و تورو رد؟
-
و میدونین چی جالب تره؟
اینو بخونین جدی یه سوال دارم ازتون
جان من، مرگ من، حق اون دو تا دختره بود ک قبول شدن؟ -
و میدونین چی جالب تره؟
Michael Vey خب معلوم شد چرا رد شدی
دور موتور باید ببری بالا دنده عوض کنی