هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پارسال یادمه اول وقت رفتم یه پسره بود
رفتم ازش پرسیدم اینجا آزمون میگیرن گفت آره
گفتم صندلی ماشینو چطور باید تنظیم کنم ، گفت مگه آخرین بار کی آزمون دادی نمیدونی گفتم بار اولمه گفت خب ردی گفتم شما بار چندمتونه گفت هفتم اون دفعه هم بنده خدا رد شد و دیگه ازش خبر ندارم -
بچه ها میتونید تمام قواعدی که برای ازمون راهنمای رانندگی رو بلد باشم رو بگین ؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
همون دوستم که میگم بار دوم قبول شد ، با ماشین میومد محل آزمون
بار اول خیلی باحال بود رد شد بعد رفت اون دست خیابون سوار ماشین شد رفت
-
S.daniyal hosseiny کنکور اولم تنها چیزی بود ک خراب کردم تا جایی ک یادمه
Michael Vey
برای کسایی که تجربیات شکستاشون کم بوده، حتی شکستا و ناکامیای عادی مثل تجدیدی آوردن و خراب کردن یه غذا و تعمیر اشتباه یه وسیله و فلان و فلان، خیلی احساس ناکامی از شکستهای عادی سنگینتر میشه. -
Michael Vey
برای کسایی که تجربیات شکستاشون کم بوده، حتی شکستا و ناکامیای عادی مثل تجدیدی آوردن و خراب کردن یه غذا و تعمیر اشتباه یه وسیله و فلان و فلان، خیلی احساس ناکامی از شکستهای عادی سنگینتر میشه.S.daniyal hosseiny نمیدونم اگر اشتباه فاحش تری داشتم بازم به اندازه الان حالم بد بود یا نه🥲
-
بابام میگه از ماشین اصلا پیاده نمیشدی با دعوا بهش میگفتی دقیقا برای چی منو رد کردی بگیر برام تیک بزن چرا منو رد کردی؟!!
میگم خب ۶ ماه منو محروم میکنه یهو
میگه اشکالی نداشت یه نفر باید باهاش دعوا میفتاد انقدر حرومزاده نباشه -
خلاصه زندگی در ایران بدون پارتی اینجوریه...
تازه این اول زندگیمه اونم سر چیزی رندوم مثل رانندگی
فکر کن بعدا بزرگ تر که شدم، موقع کار موقع کارای اداری موقع خزار تا چیز دیگه چی میشه -
فکر کن بعدا بزرگ تر که شدم، موقع کار موقع کارای اداری موقع خزار تا چیز دیگه چی میشهدر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فکر کن بعدا بزرگ تر که شدم، موقع کار موقع کارای اداری موقع خزار تا چیز دیگه چی میشه -
فکر کن بعدا بزرگ تر که شدم، موقع کار موقع کارای اداری موقع خزار تا چیز دیگه چی میشهMichael Vey چرا اینقدر بزرگش میکنی
کلا افسرا به کسایی که زیاد رد شدن مثل سابق سخت نمیگیرن
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه ؟ منطقی باش -
کامیابی بزرگی توی دستام دارم و دلم میخواد باافتخار به همه بگم که آرههههه من اینو قبول شدم
اما از اونطرف توی تنهایی خودم که میشینم، تنها صدایی که از درون میشنوم اینه که زینبی تو چهارسال رو نتونستی خوب استفاده کنی! شاید بقیه ندونن اما خودت خوب میدونی که الان چیا بلد نیستی! منتظر شکستهای بدتر و پی در پی باش!
سختمه. -
Michael Vey چرا اینقدر بزرگش میکنی
کلا افسرا به کسایی که زیاد رد شدن مثل سابق سخت نمیگیرن
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه ؟ منطقی باشmahdi.ek شاید بزرگش میکنم
ولی چیش منطقیه؟ -
mr.vinyzo اینو درست یادم نیست داخل شیمی دهم بود فکر کنم احتمالا از گاز طبیعی باشه چون تکنولوژی اون خیلی پیشرفته است تو نت هم زدم
در شیراز به طور مستقیم گاز هلیوم تولید نمیشود. هلیوم بیشتر به عنوان یک محصول جانبی از فراورش گاز طبیعی به دست میآید و در حال حاضر، اکثر منابع غنی از هلیوم در کشورهای آمریکا، کانادا و لهستان قرار دارند. فرآیند تولید هلیوم شامل جداسازی آن از گاز طبیعی و سپس تخلیص ثانویه برای افزایش خلوص است.
ولی اینا واقعا عالی اما تو مقایس ها بزرگ باید عملیاتی بشه.
-
mahdi.ek شاید بزرگش میکنم
ولی چیش منطقیه؟Michael Vey اینکه ارفاق نمیکنن بار اول
ولی میبینی تو ۷ بار اومدی آزمون دادی یکم دست راحت تر باهات رفتار میکنه -
کاش مثه تو فیلما، ربکا بود و بهم میگفت: میتونم بهت نفوذ ذهنی کنم و تو به خودت بیای و ببینی چیزی که میخوای رو بلدی! ولی روزی که من بمیرم و این اجبار ازت برداشته بشه، تو به خودت میای و میبینی چقدر زندگیت در یک لحظه بهم ریخت و من نمیتونم به خودم اجازه بدم همچین دردی رو بهت تحمیل کنم پس لطفا خودت انجامش بده.
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Hamid.s سلام
داخل تلگرام یک گروه هست به نام شیمی نوترون
جزوات آزمایشگاه هست اونجا منتها آزمایشگاه ها برای هر درس جدا هستخیلی ممنون
شما برای چه آزمایشگاه ی می خوایید؟
اگر در حد آشنایی با وسایل و یک سری آزمایشگاه ها ساده باشه آزمایشگاه ها شیمی عمومی 1 و بالاترش 2 می تونید استفاده کنیدبله فعلا واسه ی شیمی عمومی ۱و ۲ میخوام
متاسفانه خودم جزوه آزمایشگاه هم خوابگاه مونده ندارم
سپاسگزارم از لطفتون