هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad.20 یه یارو دیگه هم دو بار ماشینو خاموش کرد هر دو پارک دوبلشو خراب کرد. اونم قبول شد :>
این دلیلیه که صبح بعد قبولی زار زار زار زار تو خیابون گریه کردم و غر زدم و فحش دادم و الانم سردرد و چشم درد شدید دارم :>
Michael Vey قبول دارم دیدن این چیزا ازار میده ادمو
ولی من دیدم میومدی از تمرین هات تعریف میکردی اینجوری بودم که ایول چقدر رانندگی ش خوبه
پس غصه نخور چون تو حتی اگه بار صدم قبول بشی
اون چیزی که مهمه دست فرمونته :)) -
Maaah بابا ما استادمون تعریف میکرد میگفت من دانشجو بودم حین انتوبه زدم دندون مریض و شکستم چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
بعد من بچه چهار پنج ساله که دندون شیری داشت انتوبه کردم به دندونشم نخورم ده دقه یه ربع از انتوبه من گذشت
دکتر گوش حلق بینی داشت لوزه اشو عمل میکرد یه دستگاه میذاره تو دهن مریض بعد ده دقه یه ربع از انتوبه من گفت تو دهن مریضم دندون شو میبینم افتاده
تو خوردی بهش؟
گفتم من اگه میخوردمش کور که نبودم میدیدم برمیداشتم نره تو ریه اش
بعد میگفت خوبه آدم کاری که میکنه رو گردن بگیره
درحالیکه دستگاه خودش به دندون بچه خورده بود:))))jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
آره خب، ما هم مریض غر میزد استادمون همچین دادی میزد بعد میومد تو اتاق رست میگفت ببخشید ترسیدین اینا باید احترام بزارن
🤌
-
Maaah بابا ما استادمون تعریف میکرد میگفت من دانشجو بودم حین انتوبه زدم دندون مریض و شکستم چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
بعد من بچه چهار پنج ساله که دندون شیری داشت انتوبه کردم به دندونشم نخورم ده دقه یه ربع از انتوبه من گذشت
دکتر گوش حلق بینی داشت لوزه اشو عمل میکرد یه دستگاه میذاره تو دهن مریض بعد ده دقه یه ربع از انتوبه من گفت تو دهن مریضم دندون شو میبینم افتاده
تو خوردی بهش؟
گفتم من اگه میخوردمش کور که نبودم میدیدم برمیداشتم نره تو ریه اش
درحالیکه دستگاه خودش به دندون بچه خورده بود:)))) -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
آره خب، ما هم مریض غر میزد استادمون همچین دادی میزد بعد میومد تو اتاق رست میگفت ببخشید ترسیدین اینا باید احترام بزارن
🤌
-
mr.vinyzo یه لوله رو از راه نای وارد بدن میکنن
اگه اشتباه نکنم البته -
Maaah واقعا خوش به حالتون
چون ما یه استادی داشتیم که کارای نکرده هم گردنمون مینداخت:)))
همیشه خدا هم داد و بیداد و غر میزد
واقعا تصور اینکه بخوام باهش همکار شم قلبم و به درد میارهjahad.20 الهیییی
خانومه؟ -
mr.vinyzo برای برقراری راه تنفسی یه دستگاه به اسم لارنگوسکوپ( تبر عزرائیل
) تو دهن مریض میکنن وقتی اپی گلوت و دیدن میارنش بالا تا راه نای از مری جدا شه و بتونیم لوله تنفسی براش بذاریم
اون تبر عزرائیل ممکنه با فشار به دندون مریض بخوره و اگر از قبل لق یا شکسته باشه بشکنتش
ولی من نخورده بودم:))))) -
Michael Vey تو پیروزی ولی هر شکستی مقدمه ای بر کماله ...
به قول خودت تنها جایی که خراب کردی کنکور اولت بوده و خب تجربش رو نداشتی ....
و خب مگه حالا بار اول قبول نشدن چی میشه حاجی ؟سخت نگیر به خودت بگو فدا سرم به پشت کلم که بار اول قبول نشدم ..گریه ؟؟mr.vinyzo میدونم خیلی رومخم ولی فکر کنم خیلی دیر بتونم باهاش کنار بیام🥲
دمت گرم بابت پیامت
-
mr.vinyzo پرستار یا نیروی رسمی بیمارستان باشی باید جواب بدی ولی وقتی کارآموزی میری اگه اشتباه کنی استادت باید پاسخگو باشه
-
mr.vinyzo برای برقراری راه تنفسی یه دستگاه به اسم لارنگوسکوپ( تبر عزرائیل
) تو دهن مریض میکنن وقتی اپی گلوت و دیدن میارنش بالا تا راه نای از مری جدا شه و بتونیم لوله تنفسی براش بذاریم
اون تبر عزرائیل ممکنه با فشار به دندون مریض بخوره و اگر از قبل لق یا شکسته باشه بشکنتش
ولی من نخورده بودم:))))) -
Michael Vey قبول دارم دیدن این چیزا ازار میده ادمو
ولی من دیدم میومدی از تمرین هات تعریف میکردی اینجوری بودم که ایول چقدر رانندگی ش خوبه
پس غصه نخور چون تو حتی اگه بار صدم قبول بشی
اون چیزی که مهمه دست فرمونته :))jahad.20 تو لطف داری دتر :> خیلی لطف داری
-
mr.vinyzo پرستار یا نیروی رسمی بیمارستان باشی باید جواب بدی ولی وقتی کارآموزی میری اگه اشتباه کنی استادت باید پاسخگو باشه
-
jahad.20 اعاا یبار عکسشو گزاشتین الان یادم اومد ولی خب الان مثلن یارو دندونش شکست باید خسارت بگیره دیگه ؟؟
mr.vinyzo اگر دندونش لق باشه قبلش ازش رضایت میگیرن که اگه اتفاقی افتاد پای خودشه
ولی اره میتونه دیه بگیره
منتها دیه اشم با ما نیست یا اگه هست درصد کمی با ماست
چون اصل انتوبه کردن با پزشک بیهوشیه کاراشونو میندازن گردن ما خودشونم جوابگو باشن
️
-
jahad.20 وا
من کلا اینجوریام که خیلی تحت تاثیر رفتارا قرار میگیرم مخصوصا تو اولین تجربهها، یه بار رفتم اورژانس زنان بعد دعوام کردن گفتن چرا سر خود اومدی تو (بیشفعالم) اصلن متنفر شدم از اون بخش
-
Maaah جواب پس بدی ینی پول بدی دیگه ؟ وگرنه اون بیچاره دندون از کجابیاره دیگه ؟باید لمینت کنه...
mr.vinyzo آره
-
چه جو بیمارستان چر استرس و عجیبه وای
-
jahad.20 تو لطف داری دتر :> خیلی لطف داری
Michael Vey جدی گفتم هااااا
اصلا حتی از روی تعارف یا اینکه بخوام ارومت کنم نبود
قبل تر میخواستم بیام برات بنویسم ماشاالله دست فرمون
ولی حالا ناراحتم نباش قبول میشی دیگه این بار نه دفعه بعدی🥲