هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey قبول دارم دیدن این چیزا ازار میده ادمو
ولی من دیدم میومدی از تمرین هات تعریف میکردی اینجوری بودم که ایول چقدر رانندگی ش خوبه
پس غصه نخور چون تو حتی اگه بار صدم قبول بشی
اون چیزی که مهمه دست فرمونته :))jahad.20 تو لطف داری دتر :> خیلی لطف داری
-
mr.vinyzo پرستار یا نیروی رسمی بیمارستان باشی باید جواب بدی ولی وقتی کارآموزی میری اگه اشتباه کنی استادت باید پاسخگو باشه
-
jahad.20 اعاا یبار عکسشو گزاشتین الان یادم اومد ولی خب الان مثلن یارو دندونش شکست باید خسارت بگیره دیگه ؟؟
mr.vinyzo اگر دندونش لق باشه قبلش ازش رضایت میگیرن که اگه اتفاقی افتاد پای خودشه
ولی اره میتونه دیه بگیره
منتها دیه اشم با ما نیست یا اگه هست درصد کمی با ماست
چون اصل انتوبه کردن با پزشک بیهوشیه کاراشونو میندازن گردن ما خودشونم جوابگو باشن
️
-
jahad.20 وا
من کلا اینجوریام که خیلی تحت تاثیر رفتارا قرار میگیرم مخصوصا تو اولین تجربهها، یه بار رفتم اورژانس زنان بعد دعوام کردن گفتن چرا سر خود اومدی تو (بیشفعالم) اصلن متنفر شدم از اون بخش
-
Maaah جواب پس بدی ینی پول بدی دیگه ؟ وگرنه اون بیچاره دندون از کجابیاره دیگه ؟باید لمینت کنه...
mr.vinyzo آره
-
چه جو بیمارستان چر استرس و عجیبه وای
-
jahad.20 تو لطف داری دتر :> خیلی لطف داری
Michael Vey جدی گفتم هااااا
اصلا حتی از روی تعارف یا اینکه بخوام ارومت کنم نبود
قبل تر میخواستم بیام برات بنویسم ماشاالله دست فرمون
ولی حالا ناراحتم نباش قبول میشی دیگه این بار نه دفعه بعدی🥲 -
ولیییی رفتار اورژانس اصلی »»»»»»»»»»»
تا ابد یادم میمونه -
mr.vinyzo اگر دندونش لق باشه قبلش ازش رضایت میگیرن که اگه اتفاقی افتاد پای خودشه
ولی اره میتونه دیه بگیره
منتها دیه اشم با ما نیست یا اگه هست درصد کمی با ماست
چون اصل انتوبه کردن با پزشک بیهوشیه کاراشونو میندازن گردن ما خودشونم جوابگو باشن
️
-
با این گریه او بودنم هر روز اونجا هر کی بهم بگه پخ میزنم زیر گریه که :|
-
Michael Vey جدی گفتم هااااا
اصلا حتی از روی تعارف یا اینکه بخوام ارومت کنم نبود
قبل تر میخواستم بیام برات بنویسم ماشاالله دست فرمون
ولی حالا ناراحتم نباش قبول میشی دیگه این بار نه دفعه بعدی🥲jahad.20 بابا خیلی مشتی هستی بمولا :>>>
-
jahad.20 وا
من کلا اینجوریام که خیلی تحت تاثیر رفتارا قرار میگیرم مخصوصا تو اولین تجربهها، یه بار رفتم اورژانس زنان بعد دعوام کردن گفتن چرا سر خود اومدی تو (بیشفعالم) اصلن متنفر شدم از اون بخش
Maaah بعضی وقتام ما اشتباه میکردیم ولی خب میتونست درست برخورد کنه ما استادی داشتیم که سر اشتباه های خیلی عمیق ما رفتارهای به شدت محترمانه داشته تهش نمره کم میکرد دیگه
ولی این نه ابروتو همه جا میبرد
منم خودم حساسم یه بار واقعا گریم گرفته بود
تقریبا همه ازش متنفریم
واقعا امیدوارم به عنوان همکارم نبینمش
نمیخوام برم بیمارستانی که اون کار میکنه -
با این گریه او بودنم هر روز اونجا هر کی بهم بگه پخ میزنم زیر گریه که :|
Michael Vey منم اینجوریام ولی با اینکه اونجا خیلی صحنههای بد و دعوا و اینا دیدم گریهم نگرفت