هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Rover
همین الانش یه نژاد کره ای ژاپنی چینی صادر شده به ایرانی
بعد واقعا از فیلم نمیشه قضاوت کرد
تو فیلما همه چی قشنگ ترهmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover
همین الانش یه نژاد کره ای ژاپنی چینی صادر شده به ایرانیسعی میکنم صبور باشم و جواب این جمله رو ندم. نقطه (اصلنم چند بار چند نوشته و پاک نکردم.
)
بعد واقعا از فیلم نمیشه قضاوت کرد
تو فیلما همه چی قشنگ ترهکاش جمله اولت نبود حداقل بعدش میدونستم خیلی منطقی منظورم از این حرف رو بگم و امیدوار باشم که بفهمی!
اگه چیزی نوشتم رو درست خونده بودی می فهمیدی که چیزی راجع به خوب بودن اونا یا بد بودن خودمون نگفتم
صرفا منظورم ماجراهایی بود که اونا برای رسیدن به هدفشون میگذرونن بود.
مثلا اینکه همه کارایی که انجام میدادن تو مدرسه بود (اگه درست یادم باشه) این یکی تو کشور کره و ژاپن فرق داره.
مورد بعدی هم اینکه این به خودم مربوطه که دروغ های اونا رو باور کنم یا نه شاید دلم میخواد باور کنم که دنیایی وجود داره که توش آدما تا سن ۱۹ سالگی تو خونه حبس نباشن اگه پسری احتمالا هیچوقت اینو درک نمیکنی ، همینکه میبینم اونا چنین حقوقی دارن برای اینکه دلم بخواد اونجا زندگی کنم برام کافیه. -
-
همیشه دلم میخواست بدونم چیزی که برای پسرا دخترونه نیست چیه و سعی کردم چیزی که واقعا میبینن رو منم ببینم
فهمیدم که همچین چیزی وجود نداره
صرفا یه مشکل بین پسرا هست که دارن سعی میکنن یه هم ثابت کنن که پسرن!
دلیل خیلی از کارا و حرفاشون هم همینه و چیزی پشتش نیست.
میتونیم خیلی ساده از کنار حرفاشون رد شدیم و کارای خودمو بکنیم به هر حال ما پسر نیستیم و مجبور نیستیم یه کسی اینو ثابت کنیم. -
نمیتونم ادامه بدم
-
نمونه هایی از شواهد وجود انسان های اولیه در دره خرم آباد بعد از ثبت جهانی شدن این شهر :))
بیش از ۶۰۰۰۰ سال قدمت تاریخی ( اصفهان به این بزرگی کمتر از ۱۰۰۰ سال قدمت داره )
بیش از ۵۰۰۰ آثار باستانی و تاریخی که حدود ۲۹۰۰ تاشو ثبت کردن ...
واقعا یکی از قشنگترین و قدیمی ترین شهرای ایران خرم آباده امیدوارم توجه بیشتری از این پس بهش بشه .. شماهم اگه سفر میرید یه سر به اینجا بزنید و لذت ببرید هرکی اومده تعریفشو میکنه -
میدونم دلیلش چیه
دلیل اینهمه تنفر
ممکنه دخترا راجع چیزی نظر بدن و حتی اگه حرفشون دوست نداشته باشم ناراحتم نکنه آدما حق دارن اشتباه کنن. ولی در مورد ...
موجودات بی ارزشی که حق اظهار نظر ندارن
تو ذهنم همچین چیزی شکل گرفته و مقصر هم خودشونن.
قبلا همچین نظری راجع بهشون نداشتم
دوستشون داشتم. نه یه دوست داشتن عادی اونا چیزی بودن که همیشه دوست داشتم باشم. -
توماس ریپلی
- هنر به اندازه کشتن
-
لازم است هر انسانی، مسئولیت پیام خود را بپذیرد...
-
میدونم دلیلش چیه
دلیل اینهمه تنفر
ممکنه دخترا راجع چیزی نظر بدن و حتی اگه حرفشون دوست نداشته باشم ناراحتم نکنه آدما حق دارن اشتباه کنن. ولی در مورد ...
موجودات بی ارزشی که حق اظهار نظر ندارن
تو ذهنم همچین چیزی شکل گرفته و مقصر هم خودشونن.
قبلا همچین نظری راجع بهشون نداشتم
دوستشون داشتم. نه یه دوست داشتن عادی اونا چیزی بودن که همیشه دوست داشتم باشم. -
درباره پـ سـ ـر بود؟
-
نمونه هایی از شواهد وجود انسان های اولیه در دره خرم آباد بعد از ثبت جهانی شدن این شهر :))
بیش از ۶۰۰۰۰ سال قدمت تاریخی ( اصفهان به این بزرگی کمتر از ۱۰۰۰ سال قدمت داره )
بیش از ۵۰۰۰ آثار باستانی و تاریخی که حدود ۲۹۰۰ تاشو ثبت کردن ...
واقعا یکی از قشنگترین و قدیمی ترین شهرای ایران خرم آباده امیدوارم توجه بیشتری از این پس بهش بشه .. شماهم اگه سفر میرید یه سر به اینجا بزنید و لذت ببرید هرکی اومده تعریفشو میکنه