هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بزم هستی، دکان شیشهگر است...
-
میخوام خاطرات بچگیتون رو خراب کنم! این یارو از انیمیشن هواپیماها یادتون میاد که یک بار خاطره از دست رفتن تمام دوست ها و همینطور آسیب جبران ناپذیر خودش رو تعریف میکرد؟
این یه هواپیمای F4U آمریکایی هست که یکی از هواپیماهای جنگنده ناوای هواپیمابر زمان جنگ جهانی دوم بود. این هواپیماها شیش تا مسلسل سنگین 12.7 میلی متری دارن و بعضی مواقع همراهشون بمب حمل میکردن. توی این انیمیشن که سکانس نبرد نشون داده میشه هیچ کدوم از هواپیماهای اسکادران مجهز به بمب نبودن و تصمیم میگیرن که به یه کشتی حمله کنن(البته بعدش مشخص میشه یکی نبوده...)، ولی نکته اصلی اینجاست که حتی اگر یکی بود هم کاری از دستشون بر نمیومد، یعنی این هواپیماها با مسلسلای کالیبر 12.7 روی کوچیکترین کشتی های نظامی مثل ناوشکنا خط هم نمیتونن بندازن. عملا از همون اول الکی خودشون رو به کشتن دادن.
-
Michael Vey من قصد دارم زبان جدید یاد بگیرم ولی نمیدونم با این دولینگو پیش برم یا کلاس ثبت نام کنم. آخه دولینگو محدودتر از کلاسه و نمیشه باهاش اونقدر حرفه ای چهار مهارت زبان رو تمرین کرد. از طرفی فرصت کلاس هم ندارم. میخوام یه جوری باشه بتونم با برنامم تنظیم کنم و دست خودم باشه روز و ساعتش ولی خب کلاس این امکان رو بهت نمیده.
شما از دولینگو استفاده کردید تا حالا و راضی بودید؟E.B.BUTTERFLY سلام سلامم
ببین همین ی پیامی ک گفته بودم و بهش ریپلای زدی فکر کنم جواب حرفت باشه
اینجوریه که خوبه ها بد نیست ولی
تا سطح متوسط یاد میگیری در زمان طولانی
قطعا با استاد خوندن خیلی بهتر و سریع تره
ولی به عنوان یه روش کاملا رایگان و بیشتر با جنبه تفریحی بد نیست و خفنه -
Saghia عهه کارآموزیت چجوریه
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia عهه کارآموزیت چجوریه
باید بریم یه شرکتی چیزی تو حوزه مشخص خودمون که دوست داریم کار یاد بگیریم
تو حوزه من باید برنامه نویسی کنیم
و الان باید آموزش ببینم -
و بالاخره این پروژه هم تموم
دهن خودم و حافظه گوشیم ولی سرویس شد -
هعی...
غمم گینه -
کاش میشد این مغزمو دراورد و یکی دیگه جاش گذاشت با بنیه قوی تر
یا شایدم قلبمو باید تعویض کرد
نمیدونم هر کدوم ک باعث این روحیه نازک نارنجیمه -
خسته- کوفته - مرده - کشته شده - دیوانه گشته ...
-
آیا به نظرتون بین 1 تا 5 میلیون تومان هزینه برای یه سری سرباز مجازی توی یه بازی بیش از حد غیر منطقیه؟
Comrade ادم باید به جیبش نگاه کنه
و میزان تاثیری ک این بازی تو زندگیش دارههر چی جیبت خالی تر، این حرکتت اسکلانه تره
ولی اگه لااقل ۱ میلیارد تو حسابت داری و جزو مرفهین بی دردی چرا ک نه.. حالشو ببر این یه بار زندگیتو -
هعی فلک
تا کی کلک -
شاید الان ی سفر شیراز بتونه حالمو جا بیاره
-
Comrade ادم باید به جیبش نگاه کنه
و میزان تاثیری ک این بازی تو زندگیش دارههر چی جیبت خالی تر، این حرکتت اسکلانه تره
ولی اگه لااقل ۱ میلیارد تو حسابت داری و جزو مرفهین بی دردی چرا ک نه.. حالشو ببر این یه بار زندگیتو -
باورم نمیشه
-
فکر کن ی سری پولدارا هستن وقتی مثل من الان حالشون گرفتست، با همین لباس خونگی میرن پشت بوم سوار جتشون میشن میرن چمیدونم... دریایی شیرازی چیزی... شایدم ی کشور دیگه..
-
یعنی اشتباه نشده...
-
Michael Vey اگر یه میلیارد توی حسابم بود که این سوال رو اینجا مطرح نمیکردم.
Comrade دیگه مگه اینکه ب جنون رسیده باشی
حالا نمیدونم
باید ی گیمر مثل خودت گیر بیاری ازش نظر بخوای