هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یسریا اصلا نمیتونن تایپ کنن فقط ویس میدن
این برای منی که آخرین ویسی که دادم
برای دوران کرونا بوده که باید یه صفحه قرآن میخوندم
خیلی غیر قابل درکه -
غار کلدر خرم اباد هم ثبت جهانی شد میدونید چی جالبه؟
اینکه اولین انسان های هوشمند اونجا بودن
یعنی چی؟
یعنی قبل از آدم و حوا یه سری آدم هوشمند توی غارهای خرم اباد زندگی میکردن عجیب نیست ؟ -
زهرا بنده خدا 2 jahad.20
سلام روزتون بخیر ببخشید دوباره وقتتون می گیرم
من ایین نامه رو خوندم
می خواستم بدونم
ازمون ها تستی هست یا تشریحی؟
بعد به نظرتون ویس کلاس ها رو ضبط کنم یا نه؟
نیاز میشه؟اینکه تاخیری ها ثبت میشه و بعد هر 3 تا غیبت و بعد غیبت ها یک سری محرومیت ها و..
سر این واقعا جدی ان؟jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2 jahad.20
سلام
خواهش میکنممن ایین نامه رو خوندم
می خواستم بدونم
ازمون ها تستی هست یا تشریحی؟تستی ان
نیاز میشه؟ما جزوه مینوشتیم
بچه ها وویسم ضبط میکردن
برا امتحانا من فقط همون جزوه رو میخوندم
حتی کتابم معمولا وقت نمیشدمتنشم سنگین بود و بازدهی جزوه رو برام نداشت
فقط اگه وقت میشد خلاصه های آخر هر فصل رو میخوندم
وویسا رو فک نمیکنم وقت بشه برا امتحانا گوش داد
ولی شاید بعد ها به کارتون بیاداینکه تاخیری ها ثبت میشه و بعد هر 3 تا غیبت و بعد غیبت ها یک سری محرومیت ها و..
سر این واقعا جدی ان؟من غیبت نکردم تاخیرم فک کنم یه دونه
نمیدونم شرایط چه طور بوده
ولی فک کنم آره سخت میگیرن رو این قضیه!! -
باورم نمیشه تو یه ساعت کل متنشو خوندم + تستای کنکورشم زدم کامل
قرص ۳x خوردم -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2 jahad.20
سلام
خواهش میکنممن ایین نامه رو خوندم
می خواستم بدونم
ازمون ها تستی هست یا تشریحی؟تستی ان
نیاز میشه؟ما جزوه مینوشتیم
بچه ها وویسم ضبط میکردن
برا امتحانا من فقط همون جزوه رو میخوندم
حتی کتابم معمولا وقت نمیشدمتنشم سنگین بود و بازدهی جزوه رو برام نداشت
فقط اگه وقت میشد خلاصه های آخر هر فصل رو میخوندم
وویسا رو فک نمیکنم وقت بشه برا امتحانا گوش داد
ولی شاید بعد ها به کارتون بیاداینکه تاخیری ها ثبت میشه و بعد هر 3 تا غیبت و بعد غیبت ها یک سری محرومیت ها و..
سر این واقعا جدی ان؟من غیبت نکردم تاخیرم فک کنم یه دونه
نمیدونم شرایط چه طور بوده
ولی فک کنم آره سخت میگیرن رو این قضیه!!زهرا بنده خدا 2
اهاا خداروشکر که تستی هاهاا مرسییی
️ پس سعی می کنم خلاصه برداری داشته باشم سر کلاسا
من تنها مشکلم پر حوصلگی و به قولی دست و پا سنگینی ام هست
و خب یعنی اگر 6 صبح م بیدار باشم باز من آنقدر اروم و ریلکس م یکم باتاخیر می رسم سر کلاس ها تایم اول دانشگام می ترسم اینجا هم هیمن طور بشه(اصلا هم به شیراز،
مربوط نیست فقط من یکم زیادی اروممیعنی مورد بوده سر امتحان ها ترمم دیر رفتم انقدر بی خیال و اروم
)
بعد ببخشید به نظرتون من تشت برای لباس شستن هم باید ببرم
چیزا دیگه رو می تونم تو ساک جا بدم ولی تشت لباسی رو دیگه نه
-
فرض کن یه زمانی بیای
کنکوریا ۱۴۱۰ - ۱۴۱۱ دارن اینجا حرف میزنن
و هیچ کدوم از کسایی که الان هستن نباشن
همه جدید
چه حس غریبی -
پس انسان هوشمند وجود داشته ولی مکالمه با خدا نداشته ؟ یا همون قضیه دمیدن روح خدا در انسان؟
Reza-H
میتونید یکم توضیح بدین؟هویججج
سلام سارا خانم
تناقضی در کار نیست
جایی از قرآن گفته نشده که موجوداتی مشابه انسان، قبل از آدم و حوا نبودن
اینکه آیا ما، از نوادگان آدمیم، یا اون موجودات، داروینیستا باید دلایلشون رو ارائه کنن مبنی بر اینکه ما از نوادگان آن موجوداتیم
اما به هر جهت، این قضیه، با داستان آدم و حوا تناقضی نداره
ثانیا اصلا بحث ارتباط مستقیم با خدا نیست. دقیقا بحث اولین «انسان مختار» هست. یعنی اینطور نیست که یکی از اون موجودات رو خدا تصمیم بگیره باهاش حرف بزنه.
و ثالثا اینکه هر موجودی، به اندازه ظرف وجودی خودش، از روح خدا بهره میگیره، چه انسان باشه، چه هر موجودات زنده دیگههویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پس این یه اطلاعاته که براساس شجرنامه بدست اومده و ممکنه غلط باشه؟
«حدود» تاریخی که از آدم و حوا گفته میشه درسته.
اصلا این عدد، از شجره نامه گرفته نشده (اصلا ما دسترسی به شجرنامه تا حضرت آدم رو نداریم)
این عدد، از محاسبات ریاضی (محاسبه اینکه جمعیت فعلی جهان، با سرعت میانگین زاد و ولد، حاصل یک جفت انسان از چند هزار سال قبلن؟) و روایات در اومده... پس از شجره نامه نیست. بله. ممکنه عددش کمی بالا و پایین باشه. اما اینطور نیست که مثلا ۷۰۰۰ سال، بشه ۵۰۰۰۰۰ سالبعد از همه این حرفا، سه تا نکته خیلی مهم تر از این بحث بهتون میگم. اینا رو همیشه در نظر داشته باشید
۱- اینکه از لحاظ معرفت شناسی، علم تجربی، اصلا ابزاری برای سنجش صحیح و غلط بودن یا تناقض داشتن با دین الهی رو نداره. چون تنها وسیله شناخت حقیقت در علم تجربی، مشاهده است. در حالیکه وحی، اصلا مشاهده پذیر نیست. البته این موضوع چیزی از اعتبار وحی به جای خود و علم تجربی به جای کم نمیکنه. اما موضوع اینه که این دو، راهی به هم ندارند. یعنی علم تجربی، هر چقدر هم سعی کنه، نمیتونه علم حاصل از وحی رو، «نقض» کنه، چون اصلا وحی، مشاهده پذیر نیست که بخواهیم با علم تجربی درباره اش اظهار نظر کنیم
۲- نکته دوم اینه که اصلا توی این موضوعات، به هوش مصنوعی مراجعه نکنید. اطلاعات غلطی بهتون میده. چون ملاک حرف عوض مصنوعی، «تعدد» به مطلبه، نه «درستی» به مطلب. یعنی چون هوش مصنوعی، اطلاعاتش رو از گشتن در منابع اینترنتی انسانساخت به دست میاره، اگه یک مطلب غلط رو با تعداد زیاد بهش ارائه بدیم، تصور میکنه که اون حرف غلط، معتبره
۳- اینکه ما برای فهم درست اسلام، علاوه بر قرآن، روایات رو هم داریم. پس اگر چیزی در قرآن نبود، به این معنا نیست که اشتباهه، یا مطمئن نیستیم درسته. ما دو تا وسیله داریم برای فهمیدن درست و غلط یکچیزاین دو تا مقاله رو هم مطالعه کنید، مطالب مفیدی دستگیرتون میشه
noormags-فرضیه_تکامل_و_انسان_متعالی-1441352.pdf noormags-قرآن،_خلقت_انسان_و_فرگشت-1168983.pdfالبته این بحث فرگشت، خیلی مفصل تر از اینه که بشه توی یه پیام درباره اش حرف زد. اما من نکاتی که به ذهنم رسید رو،خیلی کوتاه گفتم. اگه سوالی هست بگید. امیدوارم بلد باشم جواب بدم
-
خداروشکر من نرفتم شیراز همراشون
استاد زنگ زد از سر جلسه مصاحبه اش گفت عکس تشویقیا رو برام بفرست
نشستم کلی عکس گرفتم براش فرستادمبرنجم موند داخل صافی
نتونستم به موقع دم ش بدم خداکنه خوب بشه کلی اب جوش دادم رو برنجه️
فقط اونجا که پشت گوشی بهم می گفت تو ایتا بفرست
منم تاکید برات می فرستم تو ایتا
بچه جون فهمیدن تو از ایتا استفاده می کنی نگران نباش