هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey پرنیا فقط یه دفعه نباشه
ببین من پارسال جوم گرفت خیلییییی عوارض داشت برام. خواستی بگو چتروم از عوارضش بگمMaaah بگوو
مگه چیا رو حذف کردی
-
_ Reza _ سارا الان عالیه وزنش من نمیدونم چرا رژیم داره
-
Maaah همش تقصیر کره ایاست
-
برم ب چت جپت هم بگم
-
jahad_121 اره اشتباهت همینه
دوتا پشت هم بزن حرفتو بنویساینجوری
اها
مرسیی
️
-
_ Reza _ نه
به اندازه کافی وسوسه کننده نیستحتی دهنمم آب نیفتاد از بس کیفیتش پایینه
تو پای کیو میخوای بلغزونی ها؟؟
Michael Vey ببین نزاررررر برم فول اچ دی بیارم شر شر آب دهنت سرازیر شه
-
Maaah بگوو
مگه چیا رو حذف کردی
Michael Vey سوسیسکالباس، نوشابه، چیپس و پفک و این جور چیزا کلا حذف، بعد حجم ناهار و شامم خیلیییی کم کردم حتی یادمه مثلا ظهر یه کاسه سوپ میخوردم شب شیر میخوردم تموم
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بود -
Maaah در واقع باید احساس ناامنی کنه یه باد بیاد نمیدونم میخواد چیکار کنه
انتخاب طبیعی انتخابش نمیکنه
_ Reza _ وایییییی
-
jahad_121
سلام عزیزم
آره ازمون ها تستیه
ضبط کنید بعدا به کارتون میاد ولی برای امتحان ها من خودم کتاب و خوندم یا خلاصه های سر کلاس
البته فکر کنم نمونه سوالم از این و اون گیر میاوردیم میخوندیمسر غیبت ها خیلی حساسن حالا تاخیر و نمیدونم شاید کنار بیان ولی غیبت و خیلی زیاد حساسن و کلا از مجموعه نمیتونید خارج شید مگر زمان هایی که خودشون میبرن بیرون
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121
سلام عزیزم
آره ازمون ها تستیه
اهاخیلی ممنونم
ضبط کنید بعدا به کارتون میاد ولی برای امتحان ها من خودم کتاب و خوندم یا خلاصه های سر کلاس
البته فکر کنم نمونه سوالم از این و اون گیر میاوردیم میخوندیم
اها چه خوبمرسیی🩵
سر غیبت ها خیلی حساسن حالا تاخیر و نمیدونم شاید کنار بیان ولی غیبت و خیلی زیاد حساسن و کلا از مجموعه نمیتونید خارج شید مگر زمان هایی که خودشون میبرن بیرونکه این طور پس حواسم باشه مرسییی خیلی ممنونم لطف کردید ببخشید وقتتون گرفتم
️
️
-
از کرده خود خجالت می کشم -
Michael Vey سوسیسکالباس، نوشابه، چیپس و پفک و این جور چیزا کلا حذف، بعد حجم ناهار و شامم خیلیییی کم کردم حتی یادمه مثلا ظهر یه کاسه سوپ میخوردم شب شیر میخوردم تموم
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بودMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey سوسیسکالباس،>>عذر خواهی می کنم روی پیامتون
️ دارم تمرین می کنم چطوری نقل قول بزنم
نوشابه، چیپس و پفک و این جور چیزا کلا حذف، بعد حجم ناهار و شامم خیلیییی کم کردم حتی یادمه مثلا ظهر یه کاسه سوپ میخوردم شب شیر میخوردم تموم
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بود>> -
نه درست نشد
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey سوسیسکالباس،>>عذر خواهی می کنم روی پیامتون
️ دارم تمرین می کنم چطوری نقل قول بزنم
نوشابه، چیپس و پفک و این جور چیزا کلا حذف، بعد حجم ناهار و شامم خیلیییی کم کردم حتی یادمه مثلا ظهر یه کاسه سوپ میخوردم شب شیر میخوردم تموم
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بود>> -
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بودMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey سوسیسکالباس، نوشابه، چیپس و پفک و این جور چیزا کلا حذف، بعد حجم ناهار و شامم خیلیییی کم کردم حتی یادمه مثلا ظهر یه کاسه سوپ میخوردم شب شیر میخوردم تموم>>
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بود -
Michael Vey ببین نزاررررر برم فول اچ دی بیارم شر شر آب دهنت سرازیر شه
_ Reza _ بفرست
-
بازم نتونستم
-
بعد ده روز عوارضشو نشون داد که اکثرا گوارشی بودMaaah شتتتت
خیییلی سخته یهوووو -