هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمیدونم چرا جدیدا بعضیا سعی دارن توی هر زمینه ای که مشکلی براشون پیش میاد، خودشون رو قربانی نشون بدن.که چی بشه؟ مثلا چند نفر بیان بگن: «آخیییی عزیزم!»
الان این مثلا خیلی برات خوشاینده که همه تو رو به عنوان آدمی که نیاز به ترحم داره بشناسن؟
خب بیا: آخیییی عسیسم، تو تنها کسی هستی که بین هشت میلیارد نفر جمعیت جهان داره سختی میکشه. آخه میدونی، این دنیا فقط با تو پدر کشتگی داره! اررههه -
یبار یکی از بچه ها تعریف میکرد
شب کنکورش خانوادش گفتن تو چون فردا کنکور داری ما میریم بیرون تو پارک تا تو راحت بخوابی و ساکت باشه خونه
و این بنده خدام اون شب گریه کرده و گفته خانواده بخاطر من چقدر حاضرن به خودشون سختی بدنبعدا میفهمه خانوادش اون شب رفته بودن عروسی
-
زخمیت میکنن و بعد بخاطر خونی شدن دستاشون ازت گلایه میکنن
-
:)
چه راحت ادما خودشونو از قلبم دور میکنن -
یبار یکی از بچه ها تعریف میکرد
شب کنکورش خانوادش گفتن تو چون فردا کنکور داری ما میریم بیرون تو پارک تا تو راحت بخوابی و ساکت باشه خونه
و این بنده خدام اون شب گریه کرده و گفته خانواده بخاطر من چقدر حاضرن به خودشون سختی بدنبعدا میفهمه خانوادش اون شب رفته بودن عروسی
-
شبت بخیر تودلی:)
اخرین سنگر سکوته.. -
چقدر آدما میتونن عوض شن.هر چقدر سعی کنن بالاخره یه روزی این نقابه خواسته و ناخواسته از رو صورتشون می افته اونوقت میبینی که این دیگه کی بود..
-
چقدر آدما میتونن عوض شن.هر چقدر سعی کنن بالاخره یه روزی این نقابه خواسته و ناخواسته از رو صورتشون می افته اونوقت میبینی که این دیگه کی بود..
پرستو بابایی عه نسترن، سلامممم
-
پرستو بابایی عه نسترن، سلامممم
Maaah
هاییی(((:
خوبی؟ -
Maaah
هاییی(((:
خوبی؟پرستو بابایی چقدر کم میای 🥲
-
من تموم زندگیمو دنبال یکی شبیه تو بودم
بعد پیدا کردنت، تموم شعرامو بر تو خوندم -
پرستو بابایی چقدر کم میای 🥲
Maaah
هعی آره هر چند وقت یه بار سر میزنم فقط
یادش بخیر یه زمانی بیس چاری اینجا بودم -
طبیعتا دلتون برای اشتباه های تایپیم تنگ شده بود
-
Maaah
هعی آره هر چند وقت یه بار سر میزنم فقط
یادش بخیر یه زمانی بیس چاری اینجا بودمپرستو بابایی آرهههه، دلم برات تنگ شده بود ^^
-
دیگه اینجا نمیام:)))
خدانگهدارت تودلی عزیزم:)