هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زندگی یعنی این : -
جز آتیش بیار معرکه بودن و خالی کردن عقده هاتون در فورانی از "ببخشید" کار دیگه ای بلد نیستین جنابعالی؟ صرفا از سر کنجکاوی میگم چون محتوای ۹۰ درصد حرفاتون اینه mr.vinyzo
Michael Vey حرفتون درسته ...و خب اصلا میخواستم شما این مورد رو متوجه بشین ...عقده ای بود که باید خالی میشد ....
بلاخره شاید شما اون روزی که این حرفا رو زدی خیلی راحت از کنارش گذشتی ولی خب من در شرایط شما نبودم دوستان پشت صحنه اون روزا از حال و روز من خبر داشتن و قطعا میخواستم این مسئله رو به روتون بیارم تا عقده ای که در من شکل گرفته بود خالی شه ...فوران بیخشید ؟بله خیلی از حرفایی که من اینجا زدم تیز بوده و خب ببخشید صرفا یه کلمست تا شاید بتونه از تیز بودنش بکاهه .بچه ها میدونن کینه ای نیستم اما اون روز طرز صحبتتون زهر زیادی داشت ...
-
_ Reza _ دیشب میخواستم برم ...اوف به رفیقام هیچکدومشون پایه نبودن دیشب بریم عوضش کارای دیگه کردیم.
-
_ Reza _ یه نمه خوابیدم ...بشدت دورم شلوغه اصلا توان خواب ندارم البته اینکه هیجانمم بالاست بی دلیل نیست
-
هر کسی هر کاری هر دعایی ووو خلاصه هر چی دوست داره بگه... به نیابت ازش انجام میدم...
حتی اگر دوست دارید چند قدم به جای شما توی حرم قدم بردارم یا حرف دلتونو بگم.... و یا نماز بخونم....
خلاصه هر چی...️
=))
______ من دوتا چیز هست که به خودشونم گفتم اینبار تو بگو یادم باش اونجا
و اینکه خوشبحالت که داری میری
به جای مام زیارت کن
بگو مام زودی دعوت کنه🥲️
-
هیچ سالی فیزیک سخت نیومده
یعنی مثل شیمی و ریاضی اونجوری نشده و همش سطحش متوسط و خوب بوده
اینکه سال ما چیو بخوان سخت کنن خدا میدونه واقعا
خیلی بده درسی که فک میکنی بلدی و خوب میزنی خیلی سخت بشه و نتونی اونقدر بزنی
روان آدم سر آزمون بهم میریزه.....