هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یسریا رفیق بازن میرن این ور اون ور
میگردن و از زندگی لذت میبرن
یه عده هم تو هر زمینه ای مثلا علمی آدم خفنی شدن چون کلا درگیر این لذتا زندگی نبودنحالا من چکار کنم که جزو هیچ کدوم نیستم و انگار داخل یه خلا رها شدم :)) شاید کسی نتونه درکم کنه ، نمیدونم
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا من چکار کنم که جزو هیچ کدوم نیستم و انگار داخل یه خلا رها شدم :)) شاید کسی نتونه درکم کنه ، نمیدونم
+++++++++++++
من حتی از نظر اخلاقی یا شخصیتی هم متاسفانه چیز خاصی نیستم🥲 -
-
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا من چکار کنم که جزو هیچ کدوم نیستم و انگار داخل یه خلا رها شدم :)) شاید کسی نتونه درکم کنه ، نمیدونم
+++++++++++++
من حتی از نظر اخلاقی یا شخصیتی هم متاسفانه چیز خاصی نیستم🥲نمیدونم ولی اکثریت آدما یه سری اخلاقیات مخصوص چه خوب چه بد دارن
مثلا فلانی اینجوریه یا اخلاقش اینه
ولی من؟ نمیدونم -
این سوال کنکور از درس شیمی که معروف شده به لو رفتن و اینا
خیلی حس کنجکاوی منو برانگیخت که به جای اینکه اصن مربوط به لو رفتن و اینا باشه
از یه بانک تست باشه
از یه مجموعه سوال باشه که طراح کنکور هم داره -
این سوال کنکور از درس شیمی که معروف شده به لو رفتن و اینا
خیلی حس کنجکاوی منو برانگیخت که به جای اینکه اصن مربوط به لو رفتن و اینا باشه
از یه بانک تست باشه
از یه مجموعه سوال باشه که طراح کنکور هم داره -
یسریا رفیق بازن میرن این ور اون ور
میگردن و از زندگی لذت میبرن
یه عده هم تو هر زمینه ای مثلا علمی آدم خفنی شدن چون کلا درگیر این لذتا زندگی نبودنحالا من چکار کنم که جزو هیچ کدوم نیستم و انگار داخل یه خلا رها شدم :)) شاید کسی نتونه درکم کنه ، نمیدونم
-
_ Reza _ تو دانشگاه یجورایی دارم این ادمو برای خودم ولی از هم دوریم و آخر هفته هام نیست معمولا
-
البته خب هم تایپ باید باشه
دوست هم تایپ نباشه عذاب میده -
f.nalist
+++++++++
یه احتمال دیگه هم هست اینکه اون وسطا که کنکور کنسل شد و جنگ شد و عقب افتاد یه اتفاقایی افتاده باشهZaahra._..
یه بار این اتفاق عینا برای فیزیک هم افتاد
ملاکیان تو جزوه اش یه تست داشت
و اون اومد تو کنکور
خیلی جالب بود قالب اون عکس ترتیب گزینه ها همه چی یکی بود ولی هرچی گشتم اونم پیدا نکردم که از کجا گذاشته تو جزوه اش -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از یه مجموعه سوال باشه که طراح کنکور هم داره
چرا طراح کنکور همچین کاری کرده؟
شاید پول گرفته تبلیغ خوبی برای اون موسسه میشه -
https://kunmanga.com/manga/crimson-karma/
این قدیمی بود
خودم اولشو رد کردم(همون که دنیای امروزی بوده)Kasiya Del Roman is a soldier crafted to become an assassin. She lost her human emotions long ago and lived her life as a simple tool, just to be thrown away in her final moments. She couldn’t even die a proper death as she opened her eyes to a battlefield of a different world. Will she live the same life she did in her original world
-
_ Reza _
من دوستام هیچ وقت از این آدما اهل گردش نبودن
و دلیلش هم مشخصه چون خودمم نبودم
این به این معنی نیست که دوستی نداشتم