هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میتونه واسه خودِ فرد سرگرم کننده باشه و با همین هدف این کار رو انجام بده
یا تجربیاتی که میگه رو با هدف کمک به دیگران بیان کنه و بخواد راههایی که به موفقیت یا شکستش منجر شده رو بازگو کنه واسه دیگران
و میتونه هم شبیه بعضی از بلاگر ها برای شوآف و خودنمایی چیزهایی رو بزاره
باید دید قصد و هدف چیه؟بابونــــه
ممنون از شما
نکته تون خیلی درست بود
به نظرتون در چه صورتی واقعا ارزشش رو داره؟ (منظورم اینه که اگه یه مورد رو بخواید نام ببرید که «حداقلی ترین» فایده اش باشه چی میگید؟)
چون هممون میدونیم که یه وبلاگی که مطالب مفید و موثری بذاره که مخاطب رو تحت تاثیر قرار بده، یه وبلاگ خوبه.
اما سوال اینجاست که مرز بین وبلاگ خوب و بد دقیقا کجاست؟ -
مثلا یه پزشک یا پرستار
محتوایی شامل تجربیاتش در بیمارستان و اورژانس رو قرار میده
نمونه ش رو شنیدم: خانمی چند هفته پس از زایمان با فشار خون بالا و یکسری علامت های دیگه وارد بیمارستان میشه، یک پزشک تشخیص خاصی نمیده و بیمار رو مرخص میکنه پزشک دیگه اجازه ترخیص نمیده و بررسی ها اکلامپسی رو تایید می کننخب بیان این تجربه(مطلب مفیدی که خیلی هم تخصصی توضیح داده نشده و عموم متوجه ش میشن ) در صورتی که برای کسی پیش بیاد خیلی میتونه کمک کننده باشه
-
Reza-H
مهدیه درست میگه
حس میکنم ممکنه اون آدم اغراق کنه و حتی دروغ بگه اگه با جزئیات زیادی صحبت کنه یا مثلا چندین ولاگ ازش وجود داشته باشه بیشتر میتونم اعتماد کنمهویججج آره درواقع صرفا به حرفا اونم تو فضای مجازی نمیشه اعتماد کرد
-
یه آقایی بود رتبه 4 سال 88 فکر کنم
چندین وبلاگ درست کرده بود از زندگی شخصیش میگفت مثلا هم اتاقی شدن با رتبه 1 و 2 و 3 و درکنارش سعی میکرد بقیه رو راهنمایی کنه
این روند دوست بودن با ببیننده و شوخی کردن + راهنمایی کردن و نصحیت کردن خیلی خوب بود
اسم مجموعه وبلاگ ها : اتاق ما 401 -
Reza-H
سلام
به خیلی چیزها بستگی داره، اینکه ماهیت اون وبلاگ قراره چی باشه، آیا یه روزمرگی صرفه؟
یا حتی یه تجربه صرفه؟
آیا اون فرد راجب تجربهی خودش موشکافانه نگاه کرده و آیا تجربه های مشابه رو بررسی کرده؟
لحن روایتش به سبکی هست که برای خواننده حس و حال داستان رو بده و از لحاظ ادبیات قویه؟
در کل اگر بخواد یه روزمرگی صرف باشه شاید برای فرد نویسنده لذت بخش باشه، اما چون اون مطلب رو انتشار میده نسبت به کسایی که میخوننش مسئوله.
نمیدونم دکتر امیرمحمدقربانی رو میشناسید یا خیر، اما غالب وبلاگ هایی که از ایشون خوندم واقعا در دستهبندی کارای مفید قرار میگیره.Mehrsa 14
سوالات خیلی مهمی بودن
متشکرم
به نظرتون اینکه یه نفر، بخواد خودش رو، و اون چیزی که تجربه کرده رو ماندگار کنه، آیا دلیل خوبی برای اینکه یه وبلاگ (یا چیزی شبیه بهش) داشته باشه نیست؟اما چون اون مطلب رو انتشار میده نسبت به کسایی که میخوننش مسئوله.
این مسئله هم خیلی درست بود. استفاده کردم
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
امیرمحمدقربانی
الان جستجو کردم و دیدم مطالبشون رو. مطالب جذابی داشتن. ان شاء الله باید سر فرصت با جزئیات بیشتر بررسیش کنم
-
Reza-H برای من خیلی مهمه اون نفر کیه، مغزم ترجیحا نظرات و تجربیات آدمایی رو قبول میکنه که بشناستشون. بعد اینکه میتونه مفید باشه در صورتی که جدید باشه و مفید یا با یه زاویهی جدید به موضوعات نگاه کرده باشه.
من خودم یه بار انقدر سبک زندگی یه آدم برام جالب بود، که کلییییی پیگیرش شدم و زیر و بم زندگیشو درآوردم. درواقع یه نسخه بود از اون منی که دوست دارم در آینده بهش تبدیل بشم.Maaah
یعنی اول آدما رو از جای دیگه میشناسید و بعد میاید برای بیشتر فهمیدن درباره اش وبلاگش رو میبینید؟
نه برعکس
درسته؟درواقع یه نسخه بود از اون منی که دوست دارم در آینده بهش تبدیل بشم.
آها. جالبه...
اصلا میتونه انگیزه وبلاگ نویسی، دادن نقشه راه به آدمای کم تجربه تر باشه
جالب بود. ممنون :)) -
بابونــــه
ممنون از شما
نکته تون خیلی درست بود
به نظرتون در چه صورتی واقعا ارزشش رو داره؟ (منظورم اینه که اگه یه مورد رو بخواید نام ببرید که «حداقلی ترین» فایده اش باشه چی میگید؟)
چون هممون میدونیم که یه وبلاگی که مطالب مفید و موثری بذاره که مخاطب رو تحت تاثیر قرار بده، یه وبلاگ خوبه.
اما سوال اینجاست که مرز بین وبلاگ خوب و بد دقیقا کجاست؟Reza-H خواهش میکنم
یک نمونه مثال زدم
مرز و نقطه برش هم به نظرم واضحه، فردی که تولید محتوا میکنه این سوال رو از خودش بپرسه که آیا مطلبی که قرار میدم میتونه کمک کننده و مفید واقع بشه؟!
روزمرگی های یک خانم خانه دار قطعا برای من به شخصه هیچ چیز جالبی نداره چرا؟ شاید چون من خانه دار نیستم
روزمرگی های یک دانشجو چی؟ باز هم نه مگر اینکه دانشجوی هم رشته خودم باشه و هر از گاهی مطالب مفید بزاره که بازم من خودم دنبال نمیکنم
اما محتوای علمی که جالب باشه حتما مخاطب رو به سمت خودش میکشونه...
مثل نمونه ای که مثال زدم -
Maaah
یعنی اول آدما رو از جای دیگه میشناسید و بعد میاید برای بیشتر فهمیدن درباره اش وبلاگش رو میبینید؟
نه برعکس
درسته؟درواقع یه نسخه بود از اون منی که دوست دارم در آینده بهش تبدیل بشم.
آها. جالبه...
اصلا میتونه انگیزه وبلاگ نویسی، دادن نقشه راه به آدمای کم تجربه تر باشه
جالب بود. ممنون :))Reza-H آرهههه اول از طرف خوشم میاد و میگم واو چه آدم کاردرستیه بعد پیگیر سبکزندگی و گذشتهش میشم. خواهش میکنم
-
ماهلین سایتتون نه
فکر میکردم عکس لباس محلیتون رو گذاشتیاها اره اگ خواستی بگو بذارم
-
محیط اینجا بیش از حد تصور من خوبه. نمیدونید چقدر با تلاش هاتون برای انسان بودن انگیزه میشید برای بقیه.
گاهی اوقات دلم میخواد از محیط بیرون با تمام آدمای پوچش پناه ببرم به اینجا... -
Reza-H
مهدیه درست میگه
حس میکنم ممکنه اون آدم اغراق کنه و حتی دروغ بگه اگه با جزئیات زیادی صحبت کنه یا مثلا چندین ولاگ ازش وجود داشته باشه بیشتر میتونم اعتماد کنم -
یه آقایی بود رتبه 4 سال 88 فکر کنم
چندین وبلاگ درست کرده بود از زندگی شخصیش میگفت مثلا هم اتاقی شدن با رتبه 1 و 2 و 3 و درکنارش سعی میکرد بقیه رو راهنمایی کنه
این روند دوست بودن با ببیننده و شوخی کردن + راهنمایی کردن و نصحیت کردن خیلی خوب بود
اسم مجموعه وبلاگ ها : اتاق ما 401هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسم مجموعه وبلاگ ها : اتاق ما 401
ممنون بابت معرفی
الان که نگاه کردم، آخرین مطلب مال سال 1389 بوده :))
جالب بود -
هویججج
چرا متاسفانه
(البته بهتر بود که میتونستم لحن اون پیام اصلیم رو دقیقا اونجوری که بود بنویسم که سوء برداشت نشه) -
این پست پاک شده!
-
Reza-H خواهش میکنم
یک نمونه مثال زدم
مرز و نقطه برش هم به نظرم واضحه، فردی که تولید محتوا میکنه این سوال رو از خودش بپرسه که آیا مطلبی که قرار میدم میتونه کمک کننده و مفید واقع بشه؟!
روزمرگی های یک خانم خانه دار قطعا برای من به شخصه هیچ چیز جالبی نداره چرا؟ شاید چون من خانه دار نیستم
روزمرگی های یک دانشجو چی؟ باز هم نه مگر اینکه دانشجوی هم رشته خودم باشه و هر از گاهی مطالب مفید بزاره که بازم من خودم دنبال نمیکنم
اما محتوای علمی که جالب باشه حتما مخاطب رو به سمت خودش میکشونه...
مثل نمونه ای که مثال زدمبابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یکی اینکه ملاک مفید بودن چیه؟
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)
سوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
اینکه آیا «ماندگار شدن» تجربه هایی که یه نفر با جون و دل از سر گذرونده (فارغ از اینکه برای بقیه جالب هستن یا نه)، دلیل کافی ای برای اینکه وبلاگ نویسی کنه نیست؟
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟ -
Reza-H آرهههه اول از طرف خوشم میاد و میگم واو چه آدم کاردرستیه بعد پیگیر سبکزندگی و گذشتهش میشم. خواهش میکنم
-
ماهلین سایتتون یادم رفت ببخشید
خیلی خوش رنگ بود
اینارو هم من نشان دار کرده بودم قشنگن -
ماهلین سایتتون یادم رفت ببخشید
خیلی خوش رنگ بود
اینارو هم من نشان دار کرده بودم قشنگنبابونــــه
اره اینا بیشتر برای طرفای مریوانه ولی ما هم میپوشیم -
بابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)
سوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
اینکه آیا «ماندگار شدن» تجربه هایی که یه نفر با جون و دل از سر گذرونده (فارغ از اینکه برای بقیه جالب هستن یا نه)، دلیل کافی ای برای اینکه وبلاگ نویسی کنه نیست؟
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)خب بنظرم "جالب بودن" با "مفید بودن" بیشتر وقتا خیلی متفاوته و گاهی با هم معنادار میشن
مثلا نمونه ای که گفتم هم مفید بود و هم جالب(البته از نظر من)
اما دونستن اینکه کانگورو نمیتونه به عقب بره فقط جالبه
و دونستن اینکه مصرف قرصهای پروبیوتیک برای درمان دل درد های مسافرتی مفیده هم مفیده و نه جالبسوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟بله بنظرم
بستگی داره بازم به هدف فرد، اینکه فرد وبلاگ نویس میخواد کمک کنه یا سرگرم بشه؟
مثلا دانشجوی پزشکی درباره تجربیات ۳ سال تحصیلش، کلاسهایی که شرکت کرده، ساعت مطالعه و.... مطالبی رو قرار میده که برای جامعه هدف(دانش آموز با هدف پزشکی) مفید خواهد بود(پس اینجا دانشجوی پزشکی دلیل کافی داره برای وبلاگ نویسی)