یه مشکل فنی پیش اومده
️
️
-
سلام روزتون بخیر.
امروز یه برنامه رو از یه سایت که نمیدونم معتبر بود یا نه گرفتم
یه مدت بعد از نصبش ۳ گیگ باقیمونده از نتم رو تموم کرد
باز یه بسته ۱.۵ گیگی خریدم که اون هم تموم شد
چیکار کنم؟
البته برنامه رو حذف کردم همون لحظه
دانش-آموزان-آلاء -
برنامه رو حذف کنین گوشی رو ری استارت بزنین اگه درست نشد جالت پرواز بزارین و بردارین اگه نشد زنگ بزنین پشتیبانی اپراتورتون...
mr.vinyzo حذف و ری استارت رو انجام دادم
ممنونم -
mr.vinyzo حذف و ری استارت رو انجام دادم
ممنونمبابونــــه درست شد؟
-
بابونــــه درست شد؟
mr.vinyzo نمی دونم بعد از اتمام ۳ تا بسته، به نت اعضای خانوادم وصلم
تماس گرفتم با پشتیبانی همراه اول ولی راه حل درستی ندادن -
بگو چه سایتی بود
معتبر یا غیرمعتبر بودنش رو شاید کسی بدونه بهت بگه
مشکل از اونجا بوده یا دلیل دیگه داشتهmahdi.ek یکمود
-
جواب هوش مصنوعی :
اگر دوستت از سایتی به نام «یکمود» یا مشابه اون برنامهای نصب کرده و بعدش مصرف اینترنت بهطور غیرعادی بالا رفته، احتمال وجود بدافزار، جاسوسافزار یا برنامهای مشکوک کاملاً جدیه. بیایید مرحلهبهمرحله بررسی کنیم:
مرحله ۱: آیا سایت واقعاً معتبر بوده؟
در پرسوجوی قبلی من بررسی کردم سایت «ekm.com» معتبر و رسمی هست و هیچ برنامهای برای دانلود اپلیکیشن روی گوشی کاربران ارائه نمیکنه — در واقع یه پلتفرم فروشگاهساز بریتانیایی هست.
بنابراین اگه سایت اسمش مشابه بوده ولی لینک دقیقش مثلاً ekmshop.com یا یکمود.com یا نسخه جعلی بوده، احتمال فیشینگ یا اپ تقلبی بسیار زیاده.
️ علائم برنامه مخرب:
برنامههای مخرب معمولاً:
- در پسزمینه بدون اطلاع کاربر اینترنت مصرف میکنن
- تبلیغات پاپآپ نشون میدن
- اطلاعات تماس و حسابها رو میدزدن
- ممکنه پیامک بفرستن یا تماس بگیرن بدون اطلاع کاربر
- مصرف باتری و CPU رو زیاد میکنن
مرحله ۲: چه کار باید بکنه؟
۱. حذف فوری برنامه
- بره به تنظیمات گوشی → برنامهها (Apps) → برنامه مشکوک رو کامل حذف کنه
️ ۲. بررسی برنامههای مشکوک
-
برنامههایی که:
- بدون آیکون هستند
- اسمهای عجیب دارن (مثلاً com.xxx.qwerty)
- مجوزهای زیادی دارند (دوربین، پیامک، تماس، دسترسی کامل به نت)
۳. چککردن مصرف دیتا
- تو تنظیمات > اینترنت و شبکه > استفاده از داده، ببینه کدوم برنامهها بیشترین مصرف دیتا رو داشتن
🧹 ۴. نصب یک آنتیویروس یا اپ پاکسازی:
برای گوشی اندروید:
- Bitdefender Mobile Security
- Kaspersky Mobile
- Malwarebytes for Android
۵. تغییر رمز حسابها
اگه اون برنامه احتمال دسترسی به اطلاعات حساب یا پیامک داشته، رمز جیمیل، واتساپ، تلگرام و حساب بانکیاش رو حتماً عوض کنه
نکته امنیتی مهم
هر سایتی که بهت فایل APK یا برنامهای برای نصب پیشنهاد میده ولی از گوگلپلی نیست، نباید بدون بررسی نصب بشه. خیلی از سایتهای جعلی از اسمهایی شبیه سایتهای معتبر استفاده میکنن تا فریب بدن.
اگر دوستت هنوز لینک یا نام کامل اون سایت یا برنامه رو داره، لطفاً برام بفرست تا دقیق بررسی کنم که آیا واقعاً بدافزار بوده یا نه.
اگر خواستی هم راهنماییاش کنیم که کل گوشیاش رو اسکن کنیم و اگر لازم شد حتی ریست کامل.میخوای با هم جلو بریم برای پاکسازی کاملش؟ فقط مدل گوشیش رو بهم بگو.
-
جواب هوش مصنوعی :
اگر دوستت از سایتی به نام «یکمود» یا مشابه اون برنامهای نصب کرده و بعدش مصرف اینترنت بهطور غیرعادی بالا رفته، احتمال وجود بدافزار، جاسوسافزار یا برنامهای مشکوک کاملاً جدیه. بیایید مرحلهبهمرحله بررسی کنیم:
مرحله ۱: آیا سایت واقعاً معتبر بوده؟
در پرسوجوی قبلی من بررسی کردم سایت «ekm.com» معتبر و رسمی هست و هیچ برنامهای برای دانلود اپلیکیشن روی گوشی کاربران ارائه نمیکنه — در واقع یه پلتفرم فروشگاهساز بریتانیایی هست.
بنابراین اگه سایت اسمش مشابه بوده ولی لینک دقیقش مثلاً ekmshop.com یا یکمود.com یا نسخه جعلی بوده، احتمال فیشینگ یا اپ تقلبی بسیار زیاده.
️ علائم برنامه مخرب:
برنامههای مخرب معمولاً:
- در پسزمینه بدون اطلاع کاربر اینترنت مصرف میکنن
- تبلیغات پاپآپ نشون میدن
- اطلاعات تماس و حسابها رو میدزدن
- ممکنه پیامک بفرستن یا تماس بگیرن بدون اطلاع کاربر
- مصرف باتری و CPU رو زیاد میکنن
مرحله ۲: چه کار باید بکنه؟
۱. حذف فوری برنامه
- بره به تنظیمات گوشی → برنامهها (Apps) → برنامه مشکوک رو کامل حذف کنه
️ ۲. بررسی برنامههای مشکوک
-
برنامههایی که:
- بدون آیکون هستند
- اسمهای عجیب دارن (مثلاً com.xxx.qwerty)
- مجوزهای زیادی دارند (دوربین، پیامک، تماس، دسترسی کامل به نت)
۳. چککردن مصرف دیتا
- تو تنظیمات > اینترنت و شبکه > استفاده از داده، ببینه کدوم برنامهها بیشترین مصرف دیتا رو داشتن
🧹 ۴. نصب یک آنتیویروس یا اپ پاکسازی:
برای گوشی اندروید:
- Bitdefender Mobile Security
- Kaspersky Mobile
- Malwarebytes for Android
۵. تغییر رمز حسابها
اگه اون برنامه احتمال دسترسی به اطلاعات حساب یا پیامک داشته، رمز جیمیل، واتساپ، تلگرام و حساب بانکیاش رو حتماً عوض کنه
نکته امنیتی مهم
هر سایتی که بهت فایل APK یا برنامهای برای نصب پیشنهاد میده ولی از گوگلپلی نیست، نباید بدون بررسی نصب بشه. خیلی از سایتهای جعلی از اسمهایی شبیه سایتهای معتبر استفاده میکنن تا فریب بدن.
اگر دوستت هنوز لینک یا نام کامل اون سایت یا برنامه رو داره، لطفاً برام بفرست تا دقیق بررسی کنم که آیا واقعاً بدافزار بوده یا نه.
اگر خواستی هم راهنماییاش کنیم که کل گوشیاش رو اسکن کنیم و اگر لازم شد حتی ریست کامل.میخوای با هم جلو بریم برای پاکسازی کاملش؟ فقط مدل گوشیش رو بهم بگو.
mahdi.ek ممنونم
فعلا وصلم به نت یکی دیگه
با این حال میزان مصرف اینترنت خیلی کم شده
فردا با نت شبانه امتحان میکنم